Astroloji Burç Yorumları Burçlar

eÇift 9-15 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız

Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu ile bu hafta da burçlarınızı haberlerini size getirdik! #astrotüyo:Haftaya uzunca bir süredir Akrep burcunda Retro harekette olan Jüpiter’in düz seyre geçmesi ve de aşk ve para gezegeni Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile başlıyoruz. İlişkilerde çok daha pragmatik ama bir o kadar da eleştirel olabileceğimiz bir zaman dilimi. Hemen sonrasında oldukça güçlü bir etkiye sahip, yılın ikinci Güneş tutulmasını, bu sefer Yengeç burcunda yaşayacağız. Bu dönemde atılacak adımlar her ne ise, 2019 yılında asıl sonuçlarını görmeye başlayacaksınız.

#Koç: 10 Temmuz’da nisan ayından beri Retro harekette olan Jüpiter’in düz seyre geçmesiyle birlikte, finansal hareketlilik dönemleri geri geliyor. Kasım ayına kadar olan süreçte iş ortaklıkları, finansal girişimler, banka ve kredilerle ilgili işler konusunda şans sizden yana. İlişkilerinizde de çok daha derin ve anlamlı bağlar kurmak için fırsatınız olacak. Aynı gün aşk ve para gezegeni Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte, sizin için 3 haftalık bir bedensel kür zamanı başlıyor. Sağlık ve spor ile çok daha ilgili olacak ve kendinize bakmak isteyeceksiniz. Aynı zamanda iş ortamınızda kadınlarla daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Biraz daha hizmet odaklı bir şekilde çevrenize yardım ederken bulabilirsiniz kendinizi. Temmuz ayı yaz dönemindeki üç tutulmadan ikisinin yaşanacağı yoğun bir ay. Öncelikle Yengeç – Oğlak aksındaki 2 yıllık döngüde olacak tutulmaların ilkini 13 Temmuz’da Yengeç burcundaki parçalı Güneş tutulması ile yaşayacağız. Bu tutulma ile yuvanıza dair değişim ve yenilenme süreci sizi bekliyor. 2020 sonuna kadar birçok Koç burcu iş hayatında değişime ve de evinde yenilenmeye gidecek. Belki işiniz için evinizi değiştirmeniz, taşınmanız gerekebilir ya da iş hayatı ve ev arasındaki dengeyi kurmak sizin için önemli meselelerden biri olabilir.

#Boğa: 10 Temmuz’da nisandan beri Retro harekette olan Jüpiter’in düz seyre geçmesiyle birlikte, ilişkilerde şansınız geri geliyor. Bir süredir çok daha durağan olan ve eski problemlerin tekrar tekrar görüşüldüğü ilişkilerde artık ilerleme zamanı. Umarım Retro dönemdeyken problemlerinizi çözme fırsatınız oldu, şimdi artık ilişkinizi geleceğe taşıma zamanı. Aynı zamanda ortaklıkla işler yapmak isteyen Boğa’lar için Kasım ayına kadar oldukça verimli zamanlar. Aynı gün aşk ve para gezegeni Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte, sizin için aşkta neşe zamanı başlıyor. Bekar Boğa’lar için yeni aşklar gündeme gelirken, çocukları olanlar için ise beraber keyifli paylaşımlar olacak gibi durmakta. Aynı zamanda sanatsal yeteneklerinizden para kazanma şansınız da olabilir. Temmuz ayı yaz dönemindeki üç tutulmadan ikisinin yaşanacağı yoğun bir ay. Öncelikle Yengeç – Oğlak aksındaki 2 yıllık döngüde olacak tutulmaların ilkini 13 Temmuz’da Yengeç burcundaki parçalı Güneş tutulması ile yaşayacağız. Bu tutulma ile iletişim projeleri, seyahatler, taşınma, yakın çevre ve akrabalarla ilgilenme süreci sizi bekliyor. 2020 sonuna kadar birçok Boğa burcu ev taşıyacak, yurt dışına gidecek, yeni bir eğitime başlayacak, belki araba alacak, akrabalarıyla daha çok ilgilenecek, yazılar yazıp iletişim konusunda aktifleşecek.

#İkizler: 10 Temmuz’da nisandan beri Retro harekette olan Jüpiter’in düz seyre geçmesiyle birlikte, günlük hayatınız hareketleniyor. Bir süredir çok daha durağan olan ve eski problemlerin tekrar tekrar görüşüldüğü ofis ortamında artık ilerleme zamanı. Yepyeni işlere atılma, anlaşmalar yapma, finansal riskler alma fırsatınız olacak. Günlük hayatınız oldukça dolu geçecektir.  Aynı gün aşk ve para gezegeni Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte, sizin için aile, yuva, ev ve özellikle ailedeki kadınlarla ilgilenme zamanı başlıyor. Evinizi yenilemek, dekorasyonunu güzelleştirmek isteyebilir, evde daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Yeni bir ev almak isteyen İkizler burçları için de fırsatlar olacaktır. Temmuz ayı yaz dönemindeki üç tutulmadan ikisinin yaşanacağı yoğun bir ay. Öncelikle Yengeç – Oğlak aksındaki 2 yıllık döngüde olacak tutulmaların ilkini 13 Temmuz’da Yengeç burcundaki parçalı Güneş tutulması ile yaşayacağız. Bu tutulma ile para pul, kazançlarınız konusunda gelişmeler sizi bekliyor. 2020 sonuna kadar birçok İkizler burcu iş değiştirecek, para kazandığı alanda değişimlere giderek kariyer yönünü değiştirecek, ortaklıklı işler kuracak, kredi ve ödemelere imza atacak.

#Yengeç: 10 Temmuz’da nisandan beri Retro harekette olan Jüpiter’in düz seyre geçmesiyle birlikte, aşk hayatınız hareketleniyor. Bir süredir çok daha durağan olan aşk hayatınızda artık yenilenme zamanı. İlişkisi olan Yengeç’ler Kasım ayına kadar çok daha keyifli zamanlar geçirecek, bekar olanlar ise yepyeni bir aşka yelken açacak. Çocuk isteyenler için ise güzel bir dönem olduğunu belirtmek isterim.  Aynı gün aşk ve para gezegeni Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte, sizin için yakın çevre, akrabalar ve özellikle ailedeki kadınlarla ilgilenme zamanı başlıyor. Beraber bir seyahate çıkabilir, tatile gidebilirsiniz. Bol bol iletişim, sohbet sizi bekliyor. Yine bekar Yengeç’ler için aşk bu seyahatler esnasında ya da tanıdıkları vasıtasıyla gelebilir. Temmuz ayı yaz dönemindeki üç tutulmadan ikisinin yaşanacağı yoğun bir ay. Öncelikle Yengeç – Oğlak aksındaki 2 yıllık döngüde olacak tutulmaların ilkini 13 Temmuz’da burcunuzdaki parçalı Güneş tutulması ile yaşayacağız. Bu tutulma ile hayatınızda yeni başlangıçlar yapmaya hazır olun. Bir süredir bekleme döneminde, belki de yeni başlangıçlar için eşikteydiniz, bu tutulma sizin için itici güç olacaktır. Ayrıca ben ve biz dengesini kuracağınız, kendinizi ve görünüşünüzü yenileyeceğiniz fırsatlarınız da olacak. 2020 sonuna kadar birçok Yengeç burcu hayatında yeni bir sayfa açacak, kimileri evlenecek, iyi gitmeyen evlilikler ise sonlanacak.

#Aslan: 10 Temmuz’da nisandan beri Retro harekette olan Jüpiter’in düz seyre geçmesiyle birlikte enerjinizi aile ve ev ortamınızı güzelleştirmek için kullanmaya başlayacaksınız. Kasım ayına kadar yeni ev almak, taşınmak, dekorasyonda yenilik yapmak, aile bireyleriyle vakit geçirmek ve hatta bekarsanız evlilik kararı almak için oldukça ideal bir zaman dilimi.  Aynı gün aşk ve para gezegeni Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte, sizin için para kazanma, bütçe yapma, yatırım yapma zamanı başlıyor. Temmuz ayı yaz dönemindeki üç tutulmadan ikisinin yaşanacağı yoğun bir ay. Öncelikle Yengeç – Oğlak aksındaki 2 yıllık döngüde olacak tutulmaların ilkini 13 Temmuz’da burcunuzdaki parçalı Güneş tutulması ile yaşayacağız. Açıkçası bu tutulma sizin için içinde ikilemleri barındırıyor. Bir süredir değişimden kaçmak uğruna tutunduğunuz ne varsa hepsini bir kenara süpürmeniz gerekecek. Ancak bitişleri yaptıktan sonra yeni bir düzene geçebileceğinizi göreceksiniz. Kontrolü elde tutmaya çalışmayın, hayatın akışına izin verin bu dönemde. 2020 sonuna kadar birçok Aslan hayatında beklenmedik alanlarda yenilenmeler ve de ruhsal iyileşme yaşayacak.

#Başak: 10 Temmuz’da nisandan beri Retro harekette olan Jüpiter’in düz seyre geçmesiyle birlikte enerjinizi iletişim, seyahat, eğitimler ve yakın akrabalarla bir arada vakit geçirme üzerine harcayacaksınız. Kasım ayına kadar taşınmak, yeni bir eğitime başlamak, kısa kısa yollara gitmek, web sitesi açmak, online bir projeye başlamak için oldukça ideal.  Aynı gün aşk ve para gezegeni Venüs’ün burcunuza geçmesi ile birlikte, sizin için hayattan tat alma zamanı başlıyor. Manyetik bir enerjiniz olacak, çekim gücünüz yüksek. Temmuz ayı yaz dönemindeki üç tutulmadan ikisinin yaşanacağı yoğun bir ay. Öncelikle Yengeç – Oğlak aksındaki 2 yıllık döngüde olacak tutulmaların ilkini 13 Temmuz’da burcunuzdaki parçalı Güneş tutulması ile yaşayacağız. Bu tutulma ile arkadaş çevrenizde yenilenmeye hazır olun. İlişkilerde bir nefes almaya ve yenilenmeye ihtiyacınız var ise, bu dönem güzel bir fırsat olacak. Maalesef yolunda gitmeyen ilişkiler sonlanabilir. Ya da yepyeni ilişkiler de başlayabilir. Aynı zamanda hayallerinize gitmek için vizyonunuzu düşünme fırsatınız olacak. 2020 sonuna kadar birçok Başak burcu sosyal hayatında yeni bir sayfa açacak, hayatınıza yeni kişiler girecek, kimileri ister istemez elenecek. Bazı Başak burçları ise aşkla beraber, çocuk sahibi olmak da isteyebilir.

#Terazi: 10 Temmuz’da nisandan beri Retro harekette olan Jüpiter’in düz seyre geçmesiyle birlikte enerjinizi para pul bütçe, finansal riskler ve yeni girişimler üzerine harcayacaksınız. Kasım ayına kadar yeni işlere başlamak, finansal girişimlerde bulunmak, kredi vs. çekmek için çok uygun bir dönem.  Aynı gün aşk ve para gezegeni Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte, ilişkiler biraz daha platonik ve derinden ilerlemeye başlıyor sizin için.  Temmuz ayı yaz dönemindeki üç tutulmadan ikisinin yaşanacağı yoğun bir ay. Öncelikle Yengeç – Oğlak aksındaki 2 yıllık döngüde olacak tutulmaların ilkini 13 Temmuz’da burcunuzdaki parçalı Güneş tutulması ile yaşayacağız. Bu tutulma ile kariyerde yenilenmeye hazır olun. Bir süredir atak yapmak istiyorsanız beklediğiniz fırsat bugünlerde karşınıza çıkabilir. Sorunlu iş ortamları ise iş değişimini mecbur kılacaktır. 2020 sonuna kadar birçok Terazi burcu kariyer hayatında yeni bir sayfa açacak, iş değiştirecek, kendi işini kuracak, yepyeni atılımlarda bulunacak. Ayrıca ev ve yuva alanında da yenilenmeye gidecek, kimisi yeni ev alırken kimisi evlenmek isteyecek.

#Akrep: 10 Temmuz’da nisandan beri Retro harekette olan Jüpiter’in burcunuzda düz seyre geçmesiyle birlikte enerjiniz yükseliyor. Bir süredir durma ve dinlenme zamanındaydınız ancak şimdi gelen fırsatları değerlendirme zamanıdır. Kasım ayına kadar yeni işlere başlamak, finansal girişimlerde bulunmak, kendinizi yenilemek için çok uygun bir zaman dilimi.  Aynı gün aşk ve para gezegeni Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte, sosyal çevreniz hareketleniyor. Bol bol arkadaşlarınızla gezip tozacaksınız edeceksiniz. Temmuz ayı yaz dönemindeki üç tutulmadan ikisinin yaşanacağı yoğun bir ay. Öncelikle Yengeç – Oğlak aksındaki 2 yıllık döngüde olacak tutulmaların ilkini 13 Temmuz’da burcunuzdaki parçalı Güneş tutulması ile yaşayacağız. Bu tutulma ile yurt dışı bağlantılı işler yapmaya hazır olun. Seyahatlere gidebilirsiniz, pasaport işlerinizi halledebilir, yeni eğitimlere yazılabilir, iletişim odaklı projelere başlayabilirsiniz. 2020 sonuna kadar birçok Akrep burcu şehir ve ev değiştirecek, girişimciliğe el atacak gibi duruyor.

#Yay: 10 Temmuz’da nisandan beri Retro harekette olan Jüpiter’in Akrep burcunda düz seyre geçmesiyle birlikte geçmişi sorgulama ve dinleme aşamasından artık çözümlere odaklanmaya başladığınız bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Kasım ayına kadar ruhsal çalışmalara odaklanacaksınız gibi durmakta. Aynı gün aşk ve para gezegeni Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte, kariyerde güzel günler sizi beklemekte. Yöneticilerden takdir göreceğiniz, belki de yeni iş teklifleri alacağınız bir zaman dilimine geçiyorsunuz.  Temmuz ayı yaz dönemindeki üç tutulmadan ikisinin yaşanacağı yoğun bir ay. Öncelikle Yengeç – Oğlak aksındaki 2 yıllık döngüde olacak tutulmaların ilkini 13 Temmuz’da burcunuzdaki parçalı Güneş tutulması ile yaşayacağız. Bu tutulma ile para alanında gelişmeler yaşayacaksınız. Plüton etkili bir tutulma olacağı için güç savaşlarına, bütçeyi doğru yapmaya özen gösterin. 2020 sonuna kadar birçok Yay burcu iş değiştirecek, bütçe planlaması yapacak, kredi ve borçlarla ilgilenecek.

#Oğlak: 10 Temmuz’da nisandan beri Retro harekette olan Jüpiter’in Akrep burcunda düz seyre geçmesiyle birlikte sosyal hayatta enerjiniz yükseliyor. Bir süredir kendi içinize çekilme ve dinlenme zamanındaydınız ancak şimdi çevrenizi genişletme, yeni sosyal ortamlara girme zamanı. Kasım ayına kadar felsefi ve spritüal grupların içine girebilir, arkadaş çevreniz ile yeni iş ortaklıkları yapabilirsiniz.  Aynı gün aşk ve para gezegeni Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte, özellikle deniz kenarına, sevdiklerinizle birlikte seyahatler yapabilirsiniz. Temmuz ayı yaz dönemindeki üç tutulmadan ikisinin yaşanacağı yoğun bir ay. Öncelikle Yengeç – Oğlak aksındaki 2 yıllık döngüde olacak tutulmaların ilkini 13 Temmuz’da burcunuzdaki parçalı Güneş tutulması ile yaşayacağız. Bu tutulma ile evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar konusunu gündeme almaya hazır olun. Plüton etkili bir tutulma olduğu için ilişkilerde güç savaşına girmeden, dengede kalmaya özen gösterin. 2020 sonuna kadar birçok Oğlak burcu ilişki içinde değişimler yaşayacak. Sağlam temelli olmayan evliliklerde çatırdama olabilir, güvenilir ilişkiler ise bir adım yukarı taşınacak. Aynı durum iş ortaklıkları için de geçerli olacaktır.

#Kova: 10 Temmuz’da nisandan beri Retro harekette olan Jüpiter’in Akrep burcunda düz seyre geçmesiyle birlikte kariyerde yenilikler sizi beklemekte. Eylül Nisan arasında kariyerinizi inşa etmek adına attığınız adımları, nisandan beri değerlendirme sürecindeydiniz. Artık tekrardan harekete geçme ve karşınıza çıkan fırsatları da değerlendirme zamanı. Kasım ayına kadar işlerinizi büyütebilir, yeni iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.  Aynı gün aşk ve para gezegeni Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte, para bütçe ve ortak kaynaklar konusuna biraz daha odaklanacaksınız gibi duruyor.  Temmuz ayı yaz dönemindeki üç tutulmadan ikisinin yaşanacağı yoğun bir ay. Öncelikle Yengeç – Oğlak aksındaki 2 yıllık döngüde olacak tutulmaların ilkini 13 Temmuz’da burcunuzdaki parçalı Güneş tutulması ile yaşayacağız. Bu tutulma ile iş ortamınızda bir değişime gitmeye hazır olun. Plüton etkili bir tutulma olduğu için iş ortamında güç savaşına girmeden, dengede kalmaya özen gösterin. 2020 sonuna kadar birçok Kova burcu iş ve sağlık konusunda değişimler yaşayacak. Güçlü bir lider olmak istiyorsanız iş ortamında dengeli ilişkiler kurmayı öğrenmelisiniz. Ayrıca sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerektiğini de hatırlatmak isterim.

#Balık: 10 Temmuz’da nisandan beri Retro harekette olan Jüpiter’in Akrep burcunda düz seyre geçmesiyle birlikte yurt dışı, seyahatler, eğitimler konusunda kapınız açılıyor. Bir süredir dinlenme zamanındaydınız ancak şimdi hayal kurma ve bu hayallerin uğruna çalışma zamanı. Kasım ayına kadar felsefi ve spritüal öğretilerle ilgilenebilir, yeni eğitimlere katılabilir, yurt dışına gidebilir ve hatta taşınabilirsiniz bile.  Aynı gün aşk ve para gezegeni Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte, evlilik, ortaklık gibi ciddi konularla ilgilenecek ve bu konularda şanslı olacaksınız.  Temmuz ayı yaz dönemindeki üç tutulmadan ikisinin yaşanacağı yoğun bir ay. Öncelikle Yengeç – Oğlak aksındaki 2 yıllık döngüde olacak tutulmaların ilkini 13 Temmuz’da burcunuzdaki parçalı Güneş tutulması ile yaşayacağız. Bu tutulma ile aşk hayatınızda yeniliklere hazır olun. Plüton etkili bir tutulma olduğu için ilişkilerde güç savaşına girmeden, dengede kalmaya özen gösterin. 2020 sonuna kadar birçok Balık burcu sağlam olmayan bir ilişkisi varsa bitirecek, yeni ilişkilere başlayacak, belki çocuk sahibi olacak ya da hobilerinden para kazanmayı öğrenecek.