Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası

Kalp Ağrısına İlaç Gibi Filmler

 

 

Çoğumuzun belli bir dönemde deneyimlediği üzücü ayrılık süreci, özellikle kendi başınıza kaldığınız zamanlarda göz korkutur. Kendimizle başbaşa kalmaya alışık olmadığımız, rahatsız hissettiğimiz bu süreçte bazı filmler çok yardımcı olabilir.

Ayrılık sürecini, yalnızlığı ve hayatın devam ettiğinde gözünüzde büyüdüğü kadar korkutucu olmadığını anlatan çeşitli filmler, hem kafanızı dağıtacak, hem de yalnız olmadığınızı hissettirecektir. Başkalarının benzer deneyimler yaşadığını görmek bile sıkıntınızı azaltabilecekken, filmde ele alınan konular kendi ilişkilerinize olan bakış açınızı geliştirmenize de yardımcı olabilir.

Ayrıca, içinizdeki karamsar düşünceleri dağıtmaya da yardımcı olacak bu romantik filmleri, özellikle içinde bulunduğumuz soğuk kış akşamları için öneriyoruz.

Tek başınıza izleyebileceğiniz gibi, yakın arkadaşlarınızla toplanıp daha sosyal bir aktiviteye dönüştürmeniz de eğlenceli olabilir.

 

 

1. Harry ile Sally Tanışınca

Kahramanlarımız Harry ve Sally’nin asla ihtimal vermeyecekleri bir şekilde gelişen ilişkilerini ele alan filmde, Meg Ryan’ın güzelliği içinizi açıyor.
 
 

2. Aşkın (500) Günü

Summer ile Tom arasındaki ilişkinin 500 gününü ele alan film, hem güldüren hem de düşündüren cinsten. Durdurup defterinize not almak isteyeceğiniz repliklere hazır olun.
 
 

3. Bridget Jones’un Günlüğü

Hemen hemen her kadının kendinden bir parça bulacağı Bridget’in ilişkilerindeki başarısızlık size de tanıdık gelebilir. Ancak, filmin sonuna kadar sabretmekte fayda var.
 
 

4. Sensiz Olmaz 

Rob’un geçmişteki ilişkileri ve ayrılıkları üzerinden ilerleyen filmde ilişkilerle ilgili farklı bakış açıları kazanabilir ve kendi düşüncelerinizin kısır döngüsünü kırabilirsiniz.
 
 

5. Erkekler Ne Söyler, Kadınlar Ne Anlar

Birbirini anlamakta zorluk çeken kadın ve erkekleri göreceğeniz film, sık sık gülmenize sebep olacak. Kadın ve erkeklerin bambaşka bakış açılarına sahip olduğunu göreceğiniz film, şimdiye kadar anlayamadığınız konulara açıklık getirebilir. Oyuncu kadrosu da oldukça renkli.

 
 
Benzer Yazılar:

Ayrılığı Fırsat Olarak Görebilmek
Kırık Kalp Gerçekten Acıtıyor
İlişki Bittiğinde Asla Yapmamanız Gerekenler
“Yalnızlık” Karşısında Ne Yapmalı?
Film Gibi Teklif

eÇift – Aşk Burada Başlar.