Ruhun Gıdası

Hediye Sandığım (2)

 
Kasımı yarıladık bile! Yılbaşına daha da yakınız ve hediye önerilerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Geçen haftaki iPhone aksesuarlarından sonra daha özel birşeyler isteyenler için el yapımı 2 alternatifimiz var. Ancak size naçizane tavsiyemiz, hazırlama ve gönderim sürelerine dikkat etmeniz. Hazırı bulunmayan ürünler sipariş üzerine hazırlanabiliyor ama bunun için de zaman gerekiyor.

Eğer vakti ve yeteneği olanlardansanız bu örneklerden ilham alarak kendi hediyenizi de yapabilirsiniz. Böylece hem daha özel ve anlamlı hem de daha ekonomik olabilir.
Ama önce örneklere bir bakalım:

 

Örgü Kolyeler

El yapımı orijinal kolyeler, kadınların korkulu rüyası “Pişti” olmaya fırsat vermiyor. Özel hissettirmek istediğiniz biri için mükemmel bir hediye olabilir, çünkü aynısını bir başkasında görme riski çok çok az. Çeşitleri için buraya buyrun.
 
 
 
El Yapımı Taçlar

El yapımı biricik bir ürün daha! Taç takmak herkesin tarzına uymayabilir ama çok şık olduklarını kabul etmek lazım. Beğeneceğini düşündüğünüz bir sevdiğinize neden almayasınız? Ayrıca, diğer ürünlere bakarak ilham alabilir ve yeni hediye alternatifleri keşfedebilirsiniz. Bakmadan geçmeyin.

 

Geçen haftanın önerilerini kaçırdıysanız burada bulabilirsiniz. Keyifli alışverişler!