Ruhun Gıdası

Hediye Sandığım

 

“Kasıma girdik, zaman ne çabuk geçiyor” derken şimdi de bayramdı, koşturmaydı diyip kendimizi hop diye aralıkta buluvereceğiz.  Aralık demek, yılsonu demek. Yılbaşı kutlamaları, güzel yemekler, çam ağaçları ve tabii ki hediyeler…

Sevdiklerinize her sene bir hediye alanlardansanız bu işi son dakikaya bırakmanın ne kadar stresli olduğunu da bilirsiniz. Biz şimdiden hazırlıklara başladık, önerileri sıraladık. Hem de hiç öyle kalabalık mağaza gezme sıkıntısına gerek kalmayacak. Teknoloji çağının nimetlerinden, online alışveriş sağolsun.
 
İşte bu haftanın önerileri:

 

Şarj Eden Kitaplar

En sevdiğiniz kitabın kalın kapaklı baskısıyla iPhone/iPod/iPad’inizi şarj etmek güzel olmaz mıydı? Etrafta birbirine dolanmış kabloların yerine çok daha düzenli ve estetik bir alternatif. Arkadaşınızın en sevdiği kitabı biliyor ya da tahmin edebiliyorsanız, buradan seçeneklere bakabilirsiniz.

 

 

iPhone Aksesuarları

Daha küçük bütçelere göre bir önerimiz de var. En güzelini seçmekte zorlandığım bu iPhone çıkartmalarıyla telefonunuzu bir kasete ya da eski fotoğraf makinasına dönüştürebilirsiniz. Ayrıca, 8$ karşılığında buradan alacağınız çıkartma güncel bir hediye olarak sizi bu dertten kurtarabilir.

 

 

Bu önerilerimizi beğendiyseniz takipte kalın, her hafta farklı öneriler paylaşmaya devam edeceğim.  Ufak bir hatırlatma; online alışveriş yapacaksanız teslim tarihlerine dikkat etmenizi tavsiye ederim. Yetişmemesi gibi gereksiz bir sıkıntılara sebep olmak istemezsiniz.

İyi alışverişler!