eÇift Güncel Özel Günler Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Anneler Günü Hediye Fikirleri #eÇift’te!

Bizleri büyük fedakarlıkla büyüten, yetiştiren, karşılıksız seven annelerimize bu özel günde sevgimizi ifade etmenin bir sebebi olarak hediyeler almak için arayışlara gireriz. Annemizi ne kadar sevdiğimizi belli etmek için bu özel günde aklımız karışabilir. Aslında hepimiz annemizin ne sevdiğini, nelerden hoşlandığını, neye çok duygulanacağını net bir şeklide biliriz. Fakat anneler gününde hepimizi tatlı ama bi o kadar da kafa karıştırıcı bir hal alırız. Bunun tek sebebi annemizi biraz daha mutlu etme çabasıdır.

eÇift ailesi olarak bu tatlı ve özel günde sizlere kolaylık sağlamak adına birkaç öneride bulunmak istiyoruz. Anneler günü 8  Mayıs Pazar günü kutlanacak. Siz de hala anneler günü hediyesi almayanlardansanız, işte Anneler Günü hediye fikirleri.

  • Çicek ( ve tabii ki özellikle saksıda canlı 😊
  • Kutu Çikolata (kalpli olana bayılırlar, bizden belirtmesi😊)
  • Küçük Ev Aletleri, Mutfak Eşyaları (sağ, sol kolları olduklarına inanıyorlar 😊)
  • Kıyafet ve Takılar (Kolye, Küpe, Saat.. vb. Ayrıca tarzını biliyor olmanız anneniz için çok önem teşkil eder😊)
  • Duvar Saati Annelere ( Eğer bir de o saat sizin çocukluğunuz ve annenizin eski hali ise; gelsin dolmalar, gelsin pastalar şahane bir sofrayı hakkettiniz ! 😊
  • Özel Ödül Plaketleri (yılın annesi, idolüm sensin, tek servetim vb.) İşte burada size beş yıldız geliyor! Başka birinin dolduramadığı yeri ve ilk olduğunu belli ettiyseniz sanırım yaptığınız bir hatanız affedildi bile! 😊

Anneler Günü annelerin sadece bir hediyeyle anıldığı bir gün olmamalı.  Annenizi nefis bir yemeğe götürebilir, seveceği bir filme de davet edebilirsiniz. www.ecift.com ailesi olarak size yardımcı olabileceğimiz fikirler bunlardır.     Annenizi en iyi tanıyan sizler, artık unutulmaz bir anneler günü yaşatırsınız.

Yine unutmamalı ki, annelerimiz her gün özel ilgi, sevgi ve onurlandırılmayı hak ediyorlar!