Astroloji Burç Yorumları Burçlar

16 Kasım’da Mars Balık Burcuna Geçiyor!

Herkese merhaba, herkesin keyifler yerinde mi? Bu haftanın burçlarını unutmadık elbette. Yine Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu ile size yepyeni haberler getirdik!

#Koç: Haftaya Güneş Plüton arasındaki güzel açının etkisiyle başlıyoruz. Sizin için kariyer ve maddi kaynaklar konusunda destekleyici etkiler mevcut. 13 Kasım tarihinde ise Mars ve Uranüs arasındaki güzel açı sayesinde sosyal çevrenizden maddi konularda destek alabilir, birlikte para işlerine girebilirsiniz. Ancak ikisi de anerik derecede olduğu için tüm süreci kontrol etmek mümkün olmayacaktır, hızlı gelişmeler olacak. 16 Kasım’da Mars Balık burcuna geçiyor. Yaz boyunca bir ileri bir geri derken Kova burcunda uzunca süre kalmıştı. Artık enerjniz biraz daha içe dönecek, belki daha pasif-agresif bir halde olabilirsiniz. Daha ruhsal ve manevi çalışmalara, sanatsal işlere yönlenmenizde fayda var. Ayrıca 16 Kasım’da Venüs ve Merkür S konumunda olacak, özellikle ikili ilişkiler ve para konusunda adım atmamakta fayda var. Sonrasında Venüs düz seyrine geçip, ilişkilerinizi parlatmaya başlıyor. Merkür ise hukuk, devlet işleri ve yabancılar, uzaklar, ticaret alanınızda iletişim ve anlaşmalarda soruna neden olmaya başlayacak.

#Boğa:  Haftaya Güneş Pluto arasındaki güzel açının etkisiyle başlıyoruz. Sizin için ikili ilişkiler, seyahatler, eğitim, ticaretle bağlantılı ortalık konusunda destekleyici etkiler mevcut. 13 Kasım tarihinde Mars ve Uranüs arasındaki güzel açı ile kariyerinize ilişkin hızlı ve olumlu gelişmeler olacaktır. Bir süredir aklınızda olan konuları gerçekleştirme imkanı karşınıza çıkabilir. İkisi de özel bir konum olan 29 derecede olduğu için süreci kontrol etmek pek kolay olmayacaktır. 16 Kasım’da Mars Balık burcuna geçiyor. Yaz boyunca bir ileri bir geri derken Kova burcunda uzunca süre kalmıştı. Ayın ilk yarısında kariyer ile daha çok ilgilendiniz, 16 Kasım’dan sonra ise ekip çalışmaları, sosyal hayat konusunda güçlü ve aktif bir enerjiniz olacak. Ayrıca 16 Kasım’da Venüs ve Merkür S konumunda olacak, özellikle ikili ilişkiler ve para konusunda adım atmamakta fayda var. Sonrasında Venüs düz seyrine geçip, günlük hayatınız, iş ortamı ve sağlık konularını düzenlemeniz için şans sunacak. Merkür ise ortak paralar, borç, kredi gibi ödemelerde sorunlar çıkarabilir.

#İkizler: Haftaya Güneş Plüton arasındaki güzel açının etkisiyle başlıyoruz. Sizin için sağlık, iş ortamı, yeni iş ve para bağlantıları konusunda destekleyici etkiler mevcut. 13 Kasım tarihinde Mars ve Uranüs arasındaki güzel açı ile uzaklar, yabancılar, seyahat, girişimcilik ve arkadaş çevrenizi networkünüzle birleştirdiğiniz fırsatlar söz konusu olacak. Hızlı bir seyahat planlaması karşınıza çıkabilir.  16 Kasım’da Mars Balık burcuna geçiyor. Ayın ilk yarısı seyahat ve yollarla, devlet ve hukuk işleri, uzaklardan gelen misafirler, yabancılar ile bağlantılıydı, ikinci yarısı odağınız kariyerinizi geliştirmek üzerine olacak. Ayrıca 16 Kasım’da Venüs ve Merkür S konumunda olacak, özellikle ikili ilişkiler ve para konusunda adım atmamakta fayda var. Sonrasında Venüs düz seyrine geçip, aşk hayatınızda şans getiriyor. Merkür ise ortaklıklar, imza gerektiren konularda anlaşmazlıklara sebep olabilir.

#Yengeç: Haftaya Güneş Plüton arasındaki güzel açının etkisiyle başlıyoruz. Sizin için ilişkileri ciddiyete taşımak, önemli konuşmalar yapmak, partneriniz ile eğlenceli etkinliklere katılmak, yeteneklerinizle bağlantılı ortaklıklar için destekleyici etkiler mevcut. 13 Kasım tarihinde Mars ve Uranüs arasındaki güzel açı kariyer ve ortak gelirler, prim, kredi gibi ödemeler konusunda oldukça güzel fırsatlar karşınıza çıkaracaktır. 16 Kasım’da Mars Balık burcuna geçiyor. Yaz başından beri enerjiniz daha çok partneriniz ile ortak değerlerde buluşmak, kazançlarınız, aile ve eşten gelen gelirlerinizi değerlendirmek üzerineydi. Şimdi ise artık bol miktarda seyahat, yollar, yabancılarla bağlantılı şekilde, girişimcilikle bağlantılı işlerle ilgileneceksiniz. Ayrıca 16 Kasım’da Venüs ve Merkür S konumunda olacak, özellikle ikili ilişkiler ve para konusunda adım atmamakta fayda var. Sonrasında Venüs düz seyrine geçip, ev, yuva, aile, alım satımla ilgili konularda şans getiriyor. Merkür ise iş anlaşmaları, iş ortamında aksaklıklara sebep olabilir. Sağlıkla ilgili rutin kontrolleri gerçekleştirmek için ideal.

#Aslan: Haftaya Güneş Plüton arasındaki güzel açının etkisiyle başlıyoruz. Sizin için evle ilgilenmek, günlük rutinlerinizi düzenlemek için destekleyici etkiler mevcut. 13 Kasım tarihinde Mars ve Uranüs arasındaki güzel açı ile sevdiklerinizle, partnerinizle beraber yola çıkmak, seyahatler yapmak isteyebilirsiniz. Ayrıca yurt dışı bağlantılı ortaklaşa işler yapmak için de gayet uygun fırsatlar olacaktır. Ancak ikisi de özel bir derece olan 29 derecede olacağı için süreci kontrol etmek pek mümkün olmayabilir. 16 Kasım’da Mars Balık burcuna geçiyor. Yaz başından beri enerjiniz daha çok partneriniz, ilişkiler ve ortaklıklar üzerineydi. Şimdi artık daha çok ortak gelirleri büyütme, kredi borç gibi ödemeleri tamamlama üzerine olacaktır. Ayrıca 16 Kasım’da Venüs ve Merkür S konumunda olacak, özellikle ikili ilişkiler ve para konusunda adım atmamakta fayda var. Sonrasında Venüs düz seyrine geçip, iletişim, seyahatler, eğitimler, yakın akrabalarla ilişkiler konusunda fırsatlar getiriyor. Merkür ise aşkta yanlış anlaşılmalara neden olabilir, bu dönemde eski aşklar gündeme gelebilir.

#Başak: Haftaya Güneş Plüton arasındaki güzel açının etkisiyle başlıyoruz. Sizin için hayatın tadını çıkaracağınız yeni hobilere, eğitimlere başlamak, partneriniz ile beraber seyahatlere çıkmak, eğitime başlamak veya bu aktiviteler sayesinde yeni bir aşka yelken açma fırsatı olacaktır. İlişkiye başlamak için retroların bitmesini yani 7 Aralık’ı bekleyin derim. 13 Kasım tarihinde Mars ve Uranüs arasındaki güzel açı ile iş ortamınız ve ödemeleriniz ile ilgili hızlı gelişmeler olacaktır. Ancak ikisi de özel bir derece olan 29 derecede olacağı için süreci kontrol etmek pek mümkün olmayabilir. 16 Kasım’da Mars Balık burcuna geçiyor. Yaz başından beri iş ortamınıza yönelik değişimler ve de yoğun tempo ile sizi yoran Mars, artık ikili ilişkiler ve ortaklıkları kurma vakti geldiğine işaret ediyor. Ayrıca 16 Kasım’da Venüs ve Merkür S konumunda olacak, özellikle para, sağlık, iş ortamı konusunda adım atmamakta fayda var. Sonrasında Venüs düz seyrine geçip, maddi anlamda ferahlayacasınız. Venüs retrosu ile parayı nereden, nasıl kazanmak istediğiniz üzerine kafa yormuş olmalısınız!  Merkür ise ev, yuva, anne baba, taşınmaz mallarla ilgili sizi biraz uğraştırabilir.

#Terazi: Haftaya Güneş Plüton arasındaki güzel açının etkisiyle başlıyoruz. Sizin için parayı arttırma, ailenin maddi desteğini alma veya kendinize ev, araba alma konusunda destekleyici etkiler mevcut. Satın alma için retroların bitmesini beklemekte fayda var.  13 Kasım tarihinde Mars ve Uranüs arasındaki güzel açı ile yeni bir ilişkiye başlayabilir veya var olan ilişkilerinizde daha ciddi adımlar atabilirsiniz. Kararlar hızlı alınacak ve de süreci çok da kontrol edemeyebilirsiniz. : ) Akabinde, 16 Kasım’da sizin için uzunca bir zamandır ilişkiler alanında heyecan ve tutku, bazen de agresyon ve tartışma getiren Mars, Balık burcuna geçiş yapacak. Yani iş hayatınızda hareketlenme, biraz da rekabet başlıyor. Aynı zamanda spora başlayacak enerjiniz olacak, sağlığınızla ilgilenmek isteyeceksiniz. Ayrıca 16 Kasım’da Venüs ve Merkür S konumunda olacak, özellikle para, sağlık, iş ortamı konusunda adım atmamakta fayda var. Sonrasında Venüs düz seyrine geçince genel anlamda, özellikle de ilişkiler adına çok ferahlayacaksınız. Venüs retrosu son günlerinde burcunuzda hareket ettiği için (ve zaten yönetici gezegeniniz olduğu için) sizi biraz zorladı. Merkür ise iletişim, imzalar, sözleşmeler ve de seyahat konusunda problemler çıkarabilir.

#Akrep: Haftaya Güneş Plüton arasındaki güzel açının etkisiyle başlıyoruz. Sizin için hayatınızı değiştirecek maddi atılımlara dair etkiler mevcut.  13 Kasım tarihinde Mars ve Uranüs arasındaki güzel açı ile ev, ev için alınacaklar, iş ortamınız ve de sağlığınız hakkında hızlı gelişmeler olacaktır. Ancak ikisi de özel bir derece olan 29 derecede olacağı için süreci kontrol etmek pek mümkün olmayabilir. 16 Kasım’da Mars Balık burcuna geçiyor. Sizi yaz başından beri ev, yuva, alım satım işleriyle uğraştıran Mars, artık ilişkilere tutku ve heyecan getirecek. Bekar Akrep’ler için hızlı başlayan ya da kısa süreli ilişkiler gündeme gelebilir. Hobileriniz ve keyifli uğraşılarınız için daha çok vakit harcayacaksınız. Ayrıca 16 Kasım’da Venüs ve Merkür S konumunda olacak, özellikle para, sağlık, iş ortamı konusunda adım atmamakta fayda var. Sonrasında Venüs düz seyrine geçtiğinde ilişkiler arenasında rahatlayacaksınız. Merkür ise iletişim, imzalar, sözleşmeler, arkadaşlarla iletişim ve para konusunda problemler çıkarabilir.

#Yay: Haftaya Güneş Plüton arasındaki güzel açının etkisiyle başlıyoruz. Sizin için aklınızda bir süredir çevirdiğiniz bazı kararları gerçekleştirmek için destekli etkiler mevcut. Ancak bir süre daha bu konuları gizlice yürütmek isteyebilirsiniz. 13 Kasım tarihinde Mars ve Uranüs arasındaki güzel açı kendi yetenekleriniz için eğitimlere başlayabilir, bu uğurda seyahatler edebilirsiniz. Aynı zamanda bu seyahatler ve eğitimler esnasında yeni bir aşka yelken açmanız da olasıdır. Ancak ikisi de özel bir derece olan 29 derecede olacağı için süreci kontrol etmek pek mümkün olmayabilir. 16 Kasım’da Mars Balık burcuna geçiyor. Artık bir süre gündeminiz daha çok ev, yuva, aile büyükleri, ev/araba alım satım işlemleri üzerine olacaktır. Ayrıca 16 Kasım’da Venüs ve Merkür S konumunda olacak, özellikle para, sağlık, iş ortamı konusunda adım atmamakta fayda var. Sonrasında Venüs düz seyrine geçtiğinde arkadaş çevrenizle olan iletişimde ve de iş ortamınızdaki rekabet ve krizlerde rahatlayacaksınız. Merkür ise iletişim, imzalar, sözleşmeler, arkadaşlarla iletişim ve para konusunda problemler çıkarabilir.

#Oğlak: Haftaya Güneş Plüton arasındaki güzel açının etkisiyle başlıyoruz. Sizin için hayatınızın yönünü değiştirecek güçte kararlar almanızı sağlayacak, özellikle de çevrenizden bu konuda destek görebileceğiniz etkiler mevcut. 13 Kasım tarihinde Mars ve Uranüs arasındaki güzel açı ile ev / araba alım satım gibi fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ev, aile ve yuvayı ilgilendiren para konuşmaları olacak. Ancak ikisi de özel bir derece olan 29 derecede olacağı için süreci kontrol etmek pek mümkün olmayabilir. 16 Kasım’da Mars Balık burcuna geçiyor. Sizin için de iletişim, seyahat, eğitimler, kısa yolculuklar, basın yayın, yazmakla ilgili işler ve yakın akrabalarınızla olan iletişim ön plana çıkacak. Ayrıca 16 Kasım’da Venüs ve Merkür S konumunda olacak, özellikle para, sağlık, iş ortamı konusunda adım atmamakta fayda var. Sonrasında Venüs düz seyrine geçtiğinde ilişkilerde ferahlama hali ve kariyer konusunda önünüzü daha net görme şansınız olacak. Merkür ise iletişim, imzalar, sözleşmeler, arkadaşlarla iletişim ve para konusunda problemler çıkarabilir.

#Kova: Haftaya Güneş Plüton arasındaki güzel açının etkisiyle başlıyoruz. Sizin için kariyeriniz ile ilgili güçlü kararlar almanızı sağlayacak etkiler mevcut. Ancak bir süre gizli tutmak isteyebilirsiniz bu kararlarınızı. 13 Kasım tarihinde Mars ve Uranüs arasındaki güzel açı ile enerjiniz çok yüksek olacak. Özellikle kariyer ve para odaklı istekleriniz nedeniyle yollara düşebilir, hızlı gelişen anlaşmalar yapabilirsiniz. Ancak ikisi de özel bir derece olan 29 derecede olacağı için süreci kontrol etmek pek mümkün olmayabilir. 16 Kasım’da Mars tüm yaz yer aldığı burcunuzdan çıkıyor ve Balık burcuna geçiş yapıyor. Artık odağınız para kazanmak, parayı büyütmek. Farkında olmadan fazlaca harcayabilirsiniz, aman dikkat! Ayrıca 16 Kasım’da Venüs ve Merkür S konumunda olacak, özellikle para, sağlık, iş ortamı konusunda adım atmamakta fayda var. Sonrasında Venüs düz seyrine geçtiğinde ilişkilerde ferahlama hali ve yurtdışı, yabancılar, hukuk ve devlet bağlantılı işlerde önünüzü daha net görme şansınız olacak. Merkür ise iletişim, imzalar, sözleşmeler, arkadaşlarla iletişim ve para konusunda problemler çıkarabilir. İmza atmanız gereken durumlar var ise 16 Kasım’dan önce halletmenizi tavsiye ederim.

#Balık: Haftaya Güneş Plüton arasındaki güzel açının etkisiyle başlıyoruz. Sizin için seyahatler, yurt dışı, yolculuk ve arkadaş çevrenizle ilgili durumlar söz konusu olacaktır. 13 Kasım tarihinde Mars ve Uranüs arasındaki güzel açı ile para kazanma konusunda adımlar atmak isteyeceksiniz.  Ancak ikisi de özel bir derece olan 29 derecede ve Mars sizin 12.evinizde olacağı için süreci kontrol etmek pek mümkün olmayabilir.  Gizli saklı ilerlemek isterken bir anda her şey ortaya dökülebilir. 16 Kasım’da Mars burcunuza geçiyor. Önümüzdeki 2 aylık süreçte çok daha aktif ve enerjik olacaksınız. Yapmak istediklerinizin peşinden koşmak için, harekete geçmek için oldukça güzel bir dönem. 16 Kasım’da Venüs ve Merkür S konumunda olacak, özellikle para, sağlık, iş ortamı konusunda adım atmamakta fayda var. Sonrasında Venüs düz seyrine geçtiğinde ortak maddi kaynaklar, imzalar, taşınma, seyahat gibi durumlarda daha rahat edeceksiniz. Merkür ise iletişim, imzalar, sözleşmeler, arkadaşlarla iletişim ve para konusunda problemler çıkarabilir. İmza atmanız gereken durumlar var ise 16 Kasım’dan önce halletmenizi tavsiye ederim.