Astroloji Burç Yorumları Burçlar

Haftalık Burç Yorumlarınız eÇift Blog’da!

Eylül ayının sonlarına yaklaşırken, Başak burçlarının dönemi bitiyor. Tabii Terazi burçlarının dönemi gelirken bizleri yepyeni olaylar da bekliyor. Bakalım bu hafta Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu burçlarımızdan nasıl haberlerle gelmiş?

#Koç: 16 – 19 Eylül arasında Mayıs ayından beri 3.kez yaşadığımız Mars Uranüs karesi gerçekleşmekte. Bu dönem kazalara daha açık bir zaman dilimi olmakla beraber, sizin için aynı zamanda özellikle arkadaş çevresi nedeniyle maddi harcamalarda artış meydana gelebilir. Ortaklaşa işler yapmak isteyebilirsiniz ancak dikkatli yaklaşmakta fayda var bu döneme.  Zira maddi zarara uğratabilir bu durum sizi. Ayrıca bazı arkadaşlıklarınızı gözden geçirip, bitirmek isteyebilirsiniz. 22 ve 23 Eylül tarihlerinde Güneş ve Merkür, Terazi burcuna, sizin de evlilik evinize geçmekte. İlişkisi olan Koç’lar için iletişimin kolayca aktığı, dengeli ve huzurlu bir dönem olacaktır. Odağınız biraz daha fazla ilişkinizin gidişatı üzerinde olacak. Kimi Koç’ların ilişkisi bu dönemde daha ciddi bir hal de alabilir, aileler ile tanışabilirsiniz örneğin. Bekâr Koç’lar ise yakınları vasıtasıyla veya günlük iş düzenleri içinde yeni biriyle tanışabilir. 23-25 Eylül arasındaki Merkür Mars üçgeni ise, arkadaş çevreniz vasıtasıyla hayatınıza yeni bir aşkın girmesini ya da arkadaşlarla beraber yapılacak iş ortaklıklarını desteklemekte. Gelecek teklifleri ciddiye almanızı tavsiye ederim.

#Boğa: 16 – 19 Eylül arasında Mayıs ayından beri 3.kez yaşadığımız Mars Uranüs karesi gerçekleşmekte. Sizin için hızlı ve beklenmedik gelişmelere işaret etmekte. Özellikle mesleki bazı kararlar vermeniz gerekebilir. Daha öfkeli ve gergin hissedebilirsiniz kendinizi. Fiziksel anlamda kazalara da biraz daha açık bir zaman dilimi. 23 Eylül itibariyle Güneş ve Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor. Günlük hayatınızla, yaşam biçiminizle ilgileneceğiniz bir dönem olacaktır. İş ortamınızda ilişkiler çok daha keyifli ve yumuşak olur, yeni anlaşmalar önünüze gelebilir. Ayrıca sağlık, spor, güzelleşme konularında yeni kararlar alabilirsiniz. 23-25 Eylül arasındaki Merkür Mars üçgeni size yeni iş teklifleri getirecek gibi duruyor.

#İkizler: 11 Eylül’de Mars Kova burcuna geçiş yaptı. Size de bol miktarda seyahat, yurt dışı bağlantılı işler, eğitim, hukuk ve devlet bağlantılı işler getirecek. Yollarda olacaksınız. Ancak özellikle 16-19 Eylül arasında uçak kazalarına ve yollara dikkat. Yabancılarla, yurt dışıyla bağlantılı işlere dikkat edin, sizi gerecek durumlar meydana gelebilir. 23 Eylül’de artık Güneş ve Merkür Terazi burcuna, sizin de ilişkiler evinize geçiş yapacak. Yeni aşk ilişkileri kapıda. Ayrıca çocuklarla ilgilenmeniz gerekebilir ve de çocuk istiyorsanız değerlendirebileceğiniz bir dönemdir. Kişisel yetenekleriniz ile parlayacaksınız, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bekâr İkizler burcuna, 23-25 Eylül arasında uzaklardan ya da bir seyahat esnasında tanışacağı bir aşk var. Hobileriniz için kurslara gidebilir, bu uğurda eğitimlere de başlayabilirsiniz ayrıca.

#Yengeç: 16-19 Eylül arasında bu sene üçüncüsünü yaşadığımız Mars Uranüs karesi nedeniyle ödemeler ve ortak finansallarla ilgili yönetmeniz gereken aksaklıklar sizi beklemekte. Arkadaşlarla beraber yapılacak maddi iş birlikleri çok sağlam temelli olmayabilir, finansal anlamda sizi zorlayabilir. 22 ve 23 Eylül tarihlerinde Güneş ve Merkür Terazi burcuna, sizin de ev alanınıza geçiş yapacak. Ev, yuva, alım satım gibi işlerle uğraşmanız gerekecektir. Evi güzelleştirmek, değiştirmek isteyebilir, anne babanızla daha çok ilgilenmeniz gerekebilir, eşinizle kurduğunuz yuvaya bakmanız önemli olabilir. Özellikle de 23-25 Eylül arasındaki Merkür Mars üçgeni ev ve finansal konularla ilgili belli başlı anlaşmaların sizi beklediğini göstermekte. İhtiyacınız olan maddi kaynağı bulabileceksiniz.

#Aslan: 16 – 19 Eylül arasında Mayıs ayından beri 3.kez yaşadığımız Mars Uranüs karesi gerçekleşmekte. Bu dönemde kariyerinizi de etkileyecek ani iş ortaklıkları kararları alabilirsiniz. Ancak bu işler başladıkları hızla bitebilirler, bu nedenle iyice düşünüp adım atmakta fayda var. Var olan ortaklıklar için ise oldukça riskli günler, ilişkileri yönetmek sizin için sıkıcı bir hale gelebilir. 23 Eylül itibariyle Güneş ve de Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor. Sizin de odağınız seyahatler, eğitimler, yakın akrabalar, kurslar, bol bol iletişim, yazma çizme işleri, lansmanlar olacaktır. Özellikle de 23-25 Eylül tarihlerinde meydana gelecek Merkür Mars üçgeni ile yeni imzalar atacaksınız gibi durmakta.

#Başak: 16 – 19 Eylül arasında bu yıl daha önce iki defa daha yaşamış olduğumuz, pek de sevimli olmayan Mars Uranüs karesi meydana gelecek. Yolculuklarla ilgili aksilikler ve yol esnasında oluşabilecek kazalara, sağlıkla ilgili konulara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Günlük yoğunluklardan dolayı biraz sinirli ve gergin olabilirsiniz.  23 Eylül itibariyle artık Güneş ve Merkür, Terazi burcuna geçiş yapıyor. Bununla birlikte sizin sezonunuz tamamlanıyor sevgili Başak’lar J Artık odağınız daha çok finans konuları ve bütçe işlerinde olacak. 23-25 Eylül arasında şahane bir Merkür Mars üçgeni var. Kendi yeteneklerinizle ilgili para kazanabileceğiniz bir anlaşma yapabilirsiniz. Keyfiniz için para harcamak isteyeceksiniz. Ayrıca aşkla ilgili de güzel gelişmelere gebedir bu tarihler.

#Terazi: 16 – 19 Eylül arasında mayıs ayından beri 3.kez yaşadığımız Mars Uranüs karesi gerçekleşmekte. Özellikle ikili ilişkilerde zıtlaşma ve tartışmalara aman dikkat! Ortak değerlerde anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca maddi anlamda da adımları dikkatli atmanızda fayda var, ödemelerinizi iyi planlayın. 23 Eylül’e geldiğimizde ise sizin sezonunuz başlıyor sevgili Terazi’ler! Hem Güneş hem Merkür burcunuza geçiş yapıyor. Önümüzdeki 3 haftalık dönemde oldukça enerjik ve yoğunsunuz. İletişim, kişiler, olaylar size geliyor olacak. Başak yeni ayı ile aldığınız kararları harekete geçirme zamanıdır! İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklık açısından da güzel enerjiler altında olacaksınız. Özellikle 23-25 Eylül arasındaki Merkür Mars üçgeni ise aşk alanında şahane bir uyum ve tutku olacaktır. Beraber yatırım yapmak da isteyebilirsiniz bugünlerde.

#Akrep: Sevgili Akrep’ler, 16 – 19 Eylül arasına aman dikkat. Agresyon yüksek olacak, kazalara da açık bir dönem. Evle ilgili uğraştıran, kızdıran durumlar söz konusu. Ayrıca evde ufak aksaklıklar olabilir, özellikle elektrik, ateşle bağlantılı konulara dikkat edin.  23 Eylül’e geldiğimizde sizin sezonunuz başlamadan önceki son dinlenme dönemine geçiş yapıyorsunuz. Güneş ve Merkür Terazi burcunda hareketine başlayacak. Biraz daha içinize kapandığınız, sakin kaldığınız, ilişkileri düşündüğünüz bir zaman dilimdir. Hayattan beklentilerinizi sorgulamak için uygun bir dönem. En azından 10 Ekim’e kadar kimseye söz vermemeye özen gösterin. 23-25 Eylül arasındaki güzel etkiler ile evinizi güncellemek için adımlar atabilirsiniz. Başlangıçta biraz gizli tutmak isteyeceksiniz bu konuyu.

#Yay: 16 – 19 Eylül arasında mayıs ayından beri 3.kez yaşadığımız Mars Uranüs karesi gerçekleşmekte. İş ortamında iletişim kazaları olabilir, ani tepkiler iyi olmayacaktır, aman dikkat! Ayrıca yollarda, trafikte daha stresli olacaksınız, iletişim kazalarına açık bir dönemdesiniz. Kardeş, kuzen gibi akrabalar ve dertleriyle ilgilenmeniz gerekebilir ama canınız pek istemeyecek gibi.  23 Eylül’e geldiğimizde artık sizin için sosyal kelebek olma sezonu başlıyor! Sizin gibi optimist ve neşeli bir burç için Güneş ve Merkür’ün beraber Terazi burcunda olması, arkadaş gruplarına vakit ayırmak, beraber sanatsal aktivitelere katılmak demek. Hele bir de 23-25 Eylül arasındaki Merkür Mars üçgeni ile beraber kurslara gidebilir, arkadaşlarla kardeşlerinizi aynı ortama sokabilir ya da arkadaşlarla bir tatile bile gidebilirsiniz.

#Oğlak: 16 – 19 Eylül arasında Mayıs ayından beri 3.kez yaşadığımız Mars Uranüs karesi gerçekleşmekte. İş ortamında paraya yönelik konularda anlaşmazlıklar olabilir. Sağlıkla ilgili bir harcama nedeniyle bütçenizi aşabilirsiniz. Aniden gerçekleşen bir konu nedeniyle para, ofis, sağlık başlıkları masaya yatırılacak gibi duruyor. 22 ve 23 Eylül tarihlerinde Güneş ve Merkür Terazi burcuna, sizin de kariyer evinize geçmekte. Odağınızı mesleğinize çeviriyorsunuz. Yöneticilerle çok daha rahat anlaştığınız, iletişimde olduğunuz bir dönem olacak. Eğer yeni iş arıyorsanız uygun bir dönemdir. Çalıştığınız firmada güzel teklifler de alabilirsiniz. Dikkat çektiğiniz bir zaman dilimi olacaktır. 23-25 Eylül arasındaki Merkür Mars etkileşimi, iş anlaşmaları ve iş seyahatleri, lansmanlar konusunda oldukça güzel etkilere sahip.

 #Kova: 11 Eylül tarihinde, enerjik gezegen Mars burcunuza geçiş yaparak enerjinizi yükseltti. İstediğinizi yapma ve elde etme gücünüzün arttığını hissediyor musunuz siz de? Ancak 16-19 Eylül tarihleri arasında özgürlük ve kendini ifade uğruna başkalarını incitmemeye ve agresif olmamaya özen gösterin. Oldukça yoğun günlerden geçeceksiniz, stresinizi yönetmeye çalışın.  23 Eylül tarihlerinde Güneş ve Merkür, Terazi burcuna geçiş yapıyor. Yurt dışı, yabancılar, seyahatler, girişimcilik alanlarında hareket, fırsat ve de anlaşmalar dönemi başlıyor sizin için. Özellikle de 23-25 Eylül tarihlerindeki Merkür Mars etkileşimi hayal ettiklerinizi gerçekleştirmek için yoğun bir güç verecek size. Amaçlarınız uğruna adım atın.

#Balık: 16-19 Eylül arasında Mars Uranüs karesi pasif agresif çıkışlar yapmanıza neden olabilir, öfkeye dikkat. Daha doğrusu öfkenizi daha çok kendinize yansıtabilirsiniz. Hayat biraz kontrolünüz dışında gelişiyor, siz de biraz izleyici kalıyorsunuz gibi. Bu durumdan dolayı biraz kendinize kızıyor olabilirsiniz. 23 Eylül’de Güneş ve Merkür, Terazi burcundaki hareketlerine başladığında sizin de odağınız biraz daha ortak maddi kaynaklar, ortaklık kurma, imza atma alanına kayacak gibi duruyor. Gerekirse kredi çekebilir, yeni ödemeler altına girebilirsiniz. Aynı zamanda feneri içinize tutup, biraz daha kendinizle ve isteklerinizle ilgileneceksiniz gibi duruyor.