Astroloji Burç Yorumları Burçlar

Haftanın En Detaylı Burç Yorumları eÇift’te

Herkese yepyeni, umut dolu harika bir hafta dileriz! Mars’ın Kova burcuna geçtiği bu haftada burçlarınız size ne haberler getirdi merak ediyorsanız cevapları yine Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu hazırladı.

#Koç: 11 Eylül itibariyle Mars Kova burcuna geçiş yapacak. 16 Kasım’a kadar olan dönemde sizin için çok daha sosyal, hareketli bir dönem başlayacak. Yeni topluluklar içine girebilir, yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Beraber işler yapmak üzere vizyonunuzu geliştirecek fırsatlarınız olacak. Mars girdiği alana agresyonu da getirir, arkadaş çevreniz içinde sizi kızdırabilecek durumlar da oluşacaktır. Ayrıca hafta boyunca Jüpiter ile Plüton arasında ve Güneş ile Plüton arasında destekleyici görünümler olacak. İş ortamında üstleriniz ya da güçlü kişiler tarafından desteklenecek ayrıca hesabını iyi yaparsanız ödemeleriniz ve ortak maddi kaynaklarınız konusunda rahat edeceksiniz.

#Boğa:  11 Eylül tarihinde Mars’ın Kova burcuna geçmesi sizin için de kariyer alanında hızlı gelişmeler, toplumsal statünüzle ilgili uğraşılacak konular olduğunu göstermekte. 16 Kasım’a kadar olan günlerde kariyeriniz için daha çok savaşacak, yuva ve kariyer arasındaki dengeyi bulmak isteyeceksiniz. Ani çıkışlar yapmamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca hafta boyunca Jüpiter ile Plüton arasında ve Güneş ile Plüton arasında destekleyici görünümler olacak. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve partneriniz ile olan ilişkide uzak mesafe yollara çıkabilir ya da bir sebeple uzakta kaldıysanız iletişime geçerek sorunlarınızı çözebilirsiniz. İş ortaklılığınız var ise güçlü şekilde devam etme fırsatınız olacaktır.

#İkizler: 11 Eylül’de Mars Kova burcuna geçiş yapacak. Bol miktarda seyahat, yurt dışı bağlantılı işler, eğitim, hukuk ve devlet bağlantılı işlerle uğraşmanız gerekecek gibi duruyor. Yollarda olacaksınız. Ancak hız ve acele başınıza iş açabilir, dikkatli hareket edin. Ayrıca hafta boyunca Jüpiter ile Plüton arasında ve Güneş ile Plüton arasında destekleyici görünümler olacak. Aile ve ailenin ortak maddi kaynakları ile ilgili yöneteceğiniz, sizi güçlendirecek durumlar olabilir. Ortak değerlerde buluşmak daha kolay olacak.

#Yengeç: 11 Eylül itibariyle Mars Kova burcuna geçiş yapacak. Bu etki ile sizin için de ortak maddi kaynakları, kredi ve ödemeleri değerlendirme zamanı başlayacak. Ayrıca ortaklıklar yapmak da isteyebilirsiniz. Ancak karşı taraf ile sürtüşmeleriniz olabilir, agresif olmamaya özen gösterin lütfen. Sebepsiz yere elinizden fazla miktarda para çıkabilir, hesabınızı iyi yapın. Ayrıca hafta boyunca Jüpiter ile Plüton arasında ve Güneş ile Plüton arasında destekleyici görünümler olacak. Yakın akrabalarınız ile daha çok görüşebilir, partneriniz ile seyahatlere çıkabilir veya iş ortaklığı yapmak üzere yeni anlaşmalar imzalayabilirsiniz.

#Aslan: 11 Eylül’de Kova burcuna geçiş yapacak olan Mars, sizin için iş ortaklıkları ve evlilik konularını bir kez daha gündeme taşıyacak. Bu sefer hızlı adımlar atma, yazın aldığınız kararları harekete geçirme fırsatınız olacaktır. Partneriniz ile tartışmamaya, agresif olmamaya özen gösterin. Ayrıca hafta boyunca Jüpiter ile Plüton arasında ve Güneş ile Plüton arasında destekleyici görünümler olacak. İş ortamında güçlü kişiler tarafından desteklenecek ve maddi avantaj sağlayacak şekilde takdir göreceksiniz. Yeni anlaşmalar yapmak için oldukça uygun bir dönem.

#Başak: Mars 11 Eylül’de Kova’ya geçiş yapıyor. Bu da demek oluyor ki 16 Kasım’a kadar iş ortamınız ve günlük hayatınız çok ama çok hızlanacak. Aynı zamanda sağlıkla ilgili özellikle kazalara, kol, bacak ve bileklere dikkat etmekte fayda var. Ofis ortamında birilerine kızıp, yüksek tepki verebilirsiniz. Ayrıca hafta boyunca Jüpiter ile Plüton arasında ve Güneş ile Plüton arasında destekleyici görünümler olacak. İlişkilerde şans sizden yana, ciddi ve güzel konuşmalar yapabilirsiniz.

#Terazi: 11 Eylül tarihinde Mars Kova burcuna geçiş yapacak. Hayattan daha çok keyif almanın peşinde olacaksınız. 16 Kasım’a kadar aşk ilişkileri hareketleniyor, daha tutkulu ve hızlı başlangıçlar söz konusu olacaktır. Ayrıca çocuklarınız var ise onlarla ilgilenmeniz gereken, yoğun bir zaman dilimi olacak gibi duruyor. Bir ilişkiniz var ise arada birbirinize zaman tanımanızda fayda var. Aksi halde özgürlük çığlıkları atabilirsiniz. Ayrıca hafta boyunca Jüpiter ile Plüton arasında ve Güneş ile Plüton arasında destekleyici görünümler olacak. Aile ve yuva içinde gizli kapaklı halledilmesi gereken detay işler olabilir.

 #Akrep: 11 Eylül tarihinde Mars Kova burcuna geçiş yapacak. Sizin için ev, yuva, aile ile ilgilenme zamanı başlıyor tekrardan. Ev almak, home office çalışmak gibi durumlar söz konusu olabilir. Ancak aynı zamanda ev için bazı tartışmalara maruz kalabilirsiniz. Ayrıca hafta boyunca Jüpiter ile Plüton arasında ve de Güneş ile Plüton arasında destekleyici görünümler olacak. Arkadaş çevreniz veya iş bağlantılarınızdan birileri ile birlikte yeni kurslara katılabilir veya seyahatlere çıkabilir, anlaşmalar yapabilirsiniz.

#Yay: Mars 11 Eylül tarihinde Kova’ya geçiyor. İletişim, seyahat ve kurslar arenası hareketleniyor. Yakın akraba ve kardeşlerle daha çok vakit geçireceksiniz. Trafik ve yollarda hıza bağlı kazalara dikkat edin. Kardeşlerle fikirsel tartışmalara pek de girmemeye bakın derim. Bu dönem 16 Kasım’a kadar devam edecek. Ayrıca hafta boyunca Jüpiter ile Plüton arasında ve Güneş ile Plüton arasında destekleyici görünümler olacak. Kariyerinizde sizi yükseltecek, maddi gelirinizi arttıracak durumlar söz konusu olacak. Güçlü kişiler sizi takdir edip, destekleyecek.

#Oğlak: 11 Eylül tarihinde, hareket ve motivasyon gezegeni Mars Kova burcuna geçiş yaparak sizin de para pul bütçe konularında gündeminizi oluşturacak. Farkında olmadan eskisinden çok para harcamanız gerekebilir. Eforunuz da kazanmak üzerine olacak daha çok.  Ayrıca hafta boyunca Jüpiter ile Plüton arasında ve Güneş ile Plüton arasında destekleyici görünümler olacak.  Yurt dışı, yabancılar bağlantılı, eğitim hukuk alanında işleriniz seyahatleriniz var ise bu sayede güçleneceksiniz. Yabancı kaynaklı bir iş anlaşması yapabilirsiniz.

#Kova: 11 Eylül tarihinde, enerjik gezegen Mars burcunuza geçiş yaparak enerjinizi yükseltecek. İstediğinizi yapma ve elde etme gücünüz olacak. Özgürlük ve kendini ifade uğruna başkalarını incitmemeye ve agresif olmamaya özen gösterin. Hafta boyunca Jüpiter ile Plüton arasında ve Güneş ile Plüton arasında destekleyici görünümler olacak.  İş, ortaklık, para konularında gizlice yürütülmesi gereken işler var ise bu dönemde halledebilirsiniz. Korkularınızla yüzleşmek, terapilere katılmak için ideal bir dönem.

#Balık:  11 Eylül tarihinde, hareket ve motivasyon gezegeni Mars Kova burcuna geçiş yapacak. Sizin 12.evinize biraz kapalı bir alana geçiyor. 16 Kasım’a kadar enerji ve hayat motivasyonunuzun biraz daha düşük olduğunu hissedebilirsiniz. Yarım kalan işleri tamamlamak için ideal bir zaman dilimi olacaktır. Hafta boyunca Jüpiter ile Plüton arasında ve Güneş ile Plüton arasında destekleyici görünümler olacak.  Arkadaşlarınızla ortaklaşa işler yapmak ve partnerinizle sosyalleşmek için fırsatlarınız olacak. Bekâr Balık’lar arkadaş çevrelerinden biri ile görüşmeye başlayabilir.