Astroloji Burç Yorumları Burçlar

Hoş geldin Eylül, merhaba Başak Burcu!

Yepyeni bir aya girdik eylül ayına yani Başak burçlarının ayına! Bakalım bu ay bizi nasıl değişimler, etkiler, Retrolar bekliyor? Cevapları yine yogini astrolog  Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu hazırladı!

 #Koç: 6 Eylül’de Merkür artık kendi evine, Başak burcuna geçiş yapıyor olacak ve 22 Eylül’e kadar burada yolculuğuna devam edecek. Güneş ile birlikte hareket edeceği 2,5 hafta boyunca çok daha titiz ve detaycı bir çalışma düzeninde olacaksınız. İş ortamınız yoğun olacak, zihinsel olarak çok güçlü olacaksınız. Sağlık, spor ve beslenme konularında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Özellikle 6-8 Eylül arasında Satürn ve Uranüs ile yapacağı güzel üçgen açı ile para, kariyer ve iş ortamı konusunda oldukça keyifli ve üretken etkiler altında olacaksınız. Elle tutulur işler yapacaksınız. Bu alanda yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. 6 Eylül’de ayrıca Satürn düz seyrine geçiyor. Kariyer anlamında çok daha hızlı ve sağlam adımlar atabileceksiniz. 9 Eylül’deki Başak Yeni Ay’ına gelirsek eğer, sağlık ve yaşama koşullarınızda bir yenilenme söz konusu olacak. Çalışma ortamınızda değişimler yapabilirsiniz. Çok çalışıp üreteceğiniz zamanlar olacaktır. Ayrıca evcil hayvanları temsil ettiği için, hayatınıza yeni biri de girebilir! Aynı gün Venüs Akrep burcuna geçecek. Bu sayede ilişkiler, ortaklıklar ve bu vesileyle gelen maddi kaynaklar ile ilgileneceksiniz. Genel anlamda olumlu etkiler olmakla birlikte, haritanızdaki açıları nedeniyle ufak bir krizi çözmeniz de gerekebilir. İşleri gizlilik içinde yürütmek isteyebilirsiniz.

#Boğa: 6 Eylül’de Merkür artık kendi evine, Başak burcuna geçiş yapıyor olacak ve 22 Eylül’e kadar burada yolculuğuna devam edecek. Güneş ile birlikte hareket edeceği 2,5 hafta boyunca zihniniz ve de yaratıcılığınız çok daha güçlü olacak. Hem kendi hobileriniz, kişisel yetenekleriniz ile ilgilenmek isteyebilir, hem de aşk ilişkilerinize odaklanabilirsiniz. Aşk hayatınızda iletişim ön plana çıkacak. Çocukları olan Boğa’lar bu dönemde çocukları ile ilgilenecektir. Özellikle 6-8 Eylül arasında Satürn ve Uranüs ile yapacağı güzel üçgen açı ile bu alanlarda hayatınızda hızlı ama kalıcı değişimler yapabilirsiniz. Yurt dışı, yabancılar, hukuki konular da gündeme gelebilir. 6 Eylül’de Satürn uzun bir aradan sonra düz seyrine geçiyor. Seyahat, ticaret, eğitim konularında işleriniz hızlanacaktır. 9 Eylül’deki Başak burcu Yeni Ay’ı ile sizin için oldukça olumlu, ılımlı etkiler söz konusu. Bu dönemde arkadaş çevrenizden birinin dertleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. İlişkiler arenasında bir yenilenme sizi bekliyor. Çok yaratıcı ve de üretken olabileceksiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen Boğa’lar için oldukça olumlu etkiler mevcut. Özellikle iki konuda uyarmak isterim; ilişkilerde aşırı eleştirel olmayın ve de gerçekçi kararlar verin. Aynı gün Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi ile birlikte evlilik ve ortaklık alanına odaklanacaksınız. Venüs bu alanda retrosuyla birlikte uzunca süre kalacak. Açıkçası çok da rahat ettiği bir alan değil. Bu nedenle partnerin kıskançlıkları ya da ufak tefek krizlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Öte yandan yalnız Boğa’lar için yeni aşklar da gündeme gelecektir.

#İkizler: 6 Eylül tarihinde yaz boyunca Aslan burcunda olan Merkür, Başak burcuna yani kendi evine geçiş yapacak. Güneş ile birlikte hareket edeceği 22 Eylül tarihine kadar aile ve yuvanız, eviniz ile daha çok ilgileneceksiniz. Evinize yeni bir şeyler almak isteyebilir, değişim peşinde olabilirsiniz. Aile içinde bol konuşma olacak. Merkür, Satürn ve Uranüs arasında oluşacak güzel görünüm ile özellikle 6-8 Eylül arasında ani bir karar ile ev alım satım işleriyle uğraşabilir, bunun uğruna krediler çekebilirsiniz. Elle tutulur, somut sonuçlar peşinde olacaksınız. Bu dönemde Satürn’ün de düz seyrine geçmesi ile birlikte ortaklıklar, eş ve ailenin maddi kaynakları, krediler ve borçlar, ortaklık kurma gibi alanlarda yeni atılımlarda bulunacaksınız. 9 Eylül’deki Başak Yeni Ay’ı bu etkileri destekler nitelikte. Eviniz, anne babanız, eş ile kurduğunuz yuva ile ilgilenmeniz gerekecektir. Özellikle kök aile içinde sizin ilginizi, merhametinizi gerektiren durumlar söz konusu olabilir. Kariyerdeki belli başlı konuları ev içine yansıtmamanızı tavsiye ederim. 9 Eylül’de Venüs Akrep burcundaki uzun yolculuğuna başlayacak. 16 Kasım’a kadar olan dönemde günlük iş hayatınız ve de sağlığınızla ilgilenmeniz gerekecektir. Özellikle iş ortamında ufak tefek kıskançlık gibi problemleri ve krizleri çözmeniz gerekebilir.

#Yengeç: 6 Eylül tarihinde uzun süredir Aslan burcunda olan Merkür artık kendi evine, Başak burcuna geçiş yapıyor olacak. 22 Eylül tarihine kadar bu alanda hareketine devam edecek. Bu dönemde siz de yakın akrabalarınız ve çevrenizle ilgilenecek, iletişim anlaşmaları yapacak, bol bol seyahat edeceksiniz. 6-8 Eylül arasında Satürn ve Uranüs ile yapacağı güzel üçgen açı ile varsa partneriniz ve de arkadaş çevreniz ile ortak noktada buluşmanız çok daha kolay olacak. Belki de arkadaşlarınızla beraber işler yapmak isteyeceksiniz. İletişim ve reklamcılık, basın yayın konularında girişimde bulunmak isteyebilirsiniz. Ayrıca bugünlerde Satürn düz seyrine geçeceği için, özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında daha hızlı ve sağlam yol almaya başlayacaksınız. 9 Eylül tarihindeki Başak Yeni Ay’ı 25ine kadar olan dönemin enerjisini belirleyecek. Sizin için taşınma, yeni anlaşmalar ve seyahatler, eğitimler zamanıdır. Yurt dışı ve yabancılarla bağlantılı işlerde biraz hayalperest olabilirsiniz, dikkatli olmakta fayda var. Bugün ayrıca Venüs Akrep burcundaki seyrine başlıyor. Aşk ilişkileri ve çocuklarınızla daha çok ilgilenmeniz gerekecek. Yalnız Venüs Akrep burcunu pek sevmez, dahası burada Retro hareket yapacak. Bu nedenle birkaç kriz çözmeniz gerekebilir. Fazla sahiplenici, kıskanç olmamaya özen gösterin.

 #Aslan: 6 Eylül’de uzun süredir burcunuzda hareket eden Merkür artık kendi evine, Başak burcuna geçiş yapıyor olacak. Güneş ile birlikte hareket edeceği 2,5 hafta boyunca dolunayın etkisini destekler nitelikte, finansal konulara odaklanacaksınız. Çok daha titiz bir şekilde bütçe planlıyor olacaksınız. Özellikle 6-8 Eylül arasında Satürn ve Uranüs ile yapacağı güzel üçgen açı ile iş ortamında ön plana çıkmanızı sağlayacak, kariyerde sizi büyütecek bir fırsat karşınıza çıkacak gibi duruyor.  6 Eylül’de ayrıca Satürn düz seyrine geçiyor. Yaz boyunca iki ileri bir geri, tam oturtamadığınız iş ortamında sorumluluklarınızı belirlemenize yardımcı olacak. 9 Eylül tarihinde Başak burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu finansal bir karara işaret eder. Bütçe konusunda titiz ve detaycı olacaksınız. Ancak ortaklık yaptığınız kişilerle ilgili tüm gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Karar alırken hayalperest olmadan, sağlam adımlarla ilerlemekte fayda var. Aynı gün Venüs Akrep burcuna geçecek. Sonbahar ve kışın büyük bir bölümünde de bu alanda hareket edecek. Ev ve yuva ile ilgilenmeniz gereken durumlar oluşabilir, aile içinde bazı krizleri çözmeniz gerekebilir bu dönemde.

#Başak: 6 Eylül’de uzun süredir Aslan burcunda olan Merkür artık kendi evine, sizin burcunuza geçiş yapıyor. Bu şahane bir haber! Güneş ile birlikte hareket edeceği 2,5 hafta boyunca dolunayın etkisini destekler nitelikte, kendinize, hayatınıza ve de ilişkilerinize odaklanacaksınız. Çevreniz genişleyecek, teklifler ve işler size geliyor olacak bu günlerde. Birçok haber alacaksınız gibi duruyor. Özellikle 6-8 Eylül arasında Satürn ve Uranüs ile yapacağı güzel üçgen açı ile ilişkilerde güzel bir rüzgâr esecek. Beraber seyahatlere çıkabilir, farklı eğitim ve kurslara katılabilirsiniz. Bekâr Başak’lar uzak mesafede olan ya da yabancı birileri ile ilişkiye başlayabilir. 6 Eylül’de düz seyrine geçen Satürn de, ilişkiler arenasında kararların daha hızlı ve ciddi nitelikte alınmasına destek olacak gibi durmakta. Ayrıca kendi yeteneklerinize odaklanmak isteyebilirsiniz.  9 Eylül tarihinde burcunuzda bu yılın tek Yeni Ay’ı meydana gelecek. Hayatınızda istediğiniz alanda yeni bir sayfa açmak için oldukça olumlu etkiler mevcut. Özellikle ikili ilişkilerde hayalperest olmayın, kararlarınızı daha gerçekçi alın derim. Ayrıca kişisel yeteneklerinizi, hobilerinizi güzel sonuçlar almak için kullanabilirsiniz. Bugün ayrıca Venüs Akrep burcunda hareketine başlıyor. Aralık ortalarına kadar da Akrep burcunda olacak. Bu dönemde iletişim, eğitim, seyahatlerle iç içe olacaksınız. Aynı zamanda yakın akrabalarla, kardeşlerle ilgili bazı krizleri çözmeniz gerekebilir. Taşınmak istiyorsanız 6 Ekim’e kadar olan zaman dilimini tercih edin.

#Terazi: 6 Eylül’de retrosu nedeniyle neredeyse tüm yaz Aslan burcunda hareket eden Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor olacak. Aslında bu alanda oldukça güçlüdür ama Güneş ile birlikte ayın 22’sine kadar sizin 12. evinizde hareket edeceği için biraz daha kendi içinize döndüğünüz, sakin kalıp, geçtiğimiz yıla dair bir değerlendirme yaptığınız dönem olarak düşünebilirsiniz. Yapılan dedikoduları fark edebilirsiniz. Terapi gibi içe dönülen dönemler için çok güzel etkiler mevcut. 6-8 Eylül arasında Satürn, Uranüs açıları ile özellikle aile, yuva ve bununla ilgili ikili ilişkiler, ortaklıklar, imzalar, ortak paralar konusunda yeni atılımlarınızı destekleyecek. Bu girişimlerinizi bir süre gizli tutmak isteyebilirsiniz. Ayrıca 6 Eylül’de Satürn düz seyrine geçiyor. Ev ile ilgili gündeminiz daha hareketli olacak, somut adımlar atmanız biraz daha kolay olacaktır. 9 Eylül tarihindeki Başak Yeni Ay’ına geldiğimize, kendi içinize döndüğünüz, bir değerlendirme yaptığınız, biraz daha psikolojik anlamda çalışacak bir göksel etki görüyoruz. Ancak sizi ofis ortamınız ve de daha da çok ev içindeki ilişkileriniz etkiliyor olacak. Yuvadan aldığınız zorlu etkiler ile ruhsal anlamda yorulabilirsiniz. Kendinize dair kararlar verme zamanıdır. Bir de stresiniz bağırsaklar, mideden çıkabilir, uykusuzluk olabilir.  Ayrıca bu tarihte Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor. Ekim-Kasım aylarında burada Retro hareket de yapacağı için, Aralık ortasına kadar çoğu zamanda Akrep burcunda olacak. Bu da sizin için paranızı büyütme, tutma ve harcama konusunda kararlar almak demek. Finansal yatırımlarınızı Retro öncesinde yapmanızı tavsiye ederim.

 #Akrep: 6 Eylül’de neredeyse tüm yaz Aslan burcunda hareket eden Merkür artık Başak’ta hareketine başlayacak. Güçlü olduğu bu alanda, Güneş ile birlikte hareket edeceği 23 Eylül’e kadar arkadaş çevresi ve sosyalleşme konusunda şans getirecek size. Özellikle de 6-8 Eylül arasında arkadaş çevreniz ya da yakınlarınız vasıtasıyla hayatınıza yeni bir aşk girebilir. Ayrıca arkadaşlarınızla ortaklaşa işler yapmak isteyebilirsiniz. Bugünlerde Satürn de düz seyrine geçtiği için, özellikle anlaşmalar, seyahatler, taşınma gibi konularda daha rahatça hareket edebilecek ve sağlam adımlar atacaksınız. 9 Eylül tarihindeki Başak Yeni Ay’ı ile ayın ikinci yarısında çevreniz ve iş bağlantılarınız sayesinde yeni ortamlara girdiğiniz, anlaşmalar yaptığınız, keyifli etkiler altına olacaksınız. İlişkiler alanında romantik bir başlangıç yapabilirsiniz ancak kararlarınızı mantıklı aldığınızdan emin olun. İlişkisi olan Akrep’ler ise hayatındaki kişiye merhametli yaklaşması gereken belli başlı durumlarla karşılaşabilir. Bugün Venüs de burcunuza geçiyor Akrep’ler. Hem iyi hem de kötü haber! Venüs burcunuzdayken ilişkileri yönetmek daha kolay olur, aşk keyiflidir, kadınlardan destek alırsınız. Ancak Ekim-Kasım aylarında bu alanda Retro hareket yapacağı için finansal riskleri önceden almak, ilişkilerdeki başlangıçları da öncesinde ya da sonrasında yapmakta fayda var. Ayrıca Venüs Akrep’i çok sevmez, ilişkiler her ne kadar rahat aksa da çözmeniz gereken krizli bir durum da olacaktır.

#Yay: Uzunca bir süredir Aslan burcunda hareket eden Merkür, 6 Eylül’de Başak burcuna yani yuvasına geçiş yapıyor. Balık dolunayı etkisiyle başlayan kariyerdeki iyi etki, Güneş’ten sonra Merkür’ün de Başak burcuna geçmesi ile birlikte size birçok iş teklifi, anlaşma, yöneticiler tarafından takdir edilme şansı getirecek. Özellikle 6-8 Eylül arasında iş ortamınız, kariyerle ilgili fırsatlar ve parasal imkânlar konusunda olumlu gelişmeler olacaktır. Satürn’ün de 6 Eylül itibariyle düz seyrine geçmesi, bu alandaki kararlarınızı sağlam temelli hale getirecektir. 9 Eylül tarihindeki Başak Yeni Ay’ına geldiğimize, işte kariyer alanındaki altın yaldızlı gün sizin için! Yeni başlangıçlar, iş teklifleri alma adına oldukça olumlu etkiler mevcut. Sadece ev ve yuva alanında ilgilenmeniz gereken, sizin şefkatinize ihtiyacı olan biri olabilir. Kariyer kararlarınızı verirken de fazla hayalperest davranmayın, mantıklı olmaya özen gösterin. Bu tarihte Venüs Akrep burcuna, sizin de 12. evinize geçecek sevgili Yay’lar. Bu pek de güzel bir haber değil. Hem Venüs Aralık sonuna kadar 12. evinizde yani oldukça kapalı bir alanda hareket edeceği için hem de arada Retro yapacağı ve zaten Akrep’te de çok huzurlu olmadığı için. Türkçesine gelirsek eğer, bu sonbahar ilişkiler biraz zorlu. Çözmeniz gereken krizler, bir anda ortaya çıkan kıskançlıklar, belki platonik ya da cinsellik odaklı ilişkiler ve ortaya çıkan eskiler. En iyisi çok risk almadan hareket etmek. 6 Ekim’e kadar biraz daha ılımlı olacak.

 #Oğlak: 6 Eylül’de uzun süredir Aslan burcunda hareket eden Merkür artık kendi evine, Başak burcuna geçiş yapıyor olacak. Güneş ile birlikte hareket edeceği 2,5 haftalık süreçte sizin için de yurt dışı ve yabancılarla ilgili, eğitim öğrenim, felsefe, geniş bir vizyona sahip olmak, seyahatler, hukuki ve devlet bağlantılı işler için şahane bir dönem olacak. İşleriniz kolayca akacaktır bu dönemde. 6-8 Eylül tarihleri arasında aşk ilişkileri, çocuklar, kişisel yetenekleriniz konusunda yurt dışı bağlantılı ya da felsefe / kişisel gelişim bağlantılı şekilde, kalıcı ve sağlam adımlar atma şansınız olacak. Özellikle de 6 Eylül’de yönetici gezegeniniz Satürn’ün de düz seyrine geçmesiyle işleriniz kolaylıkla akmaya başlayacak.  9 Eylül’de Başak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay, Eylül ayının ikinci yarısındaki enerjiyi belirleyecek. Sizin için gayet olumlu etkilere sahip. Seyahatler, eğitimler, yurt dışı bağlantılı işlerinizde önünüzü açacaktır. Aile içinde özellikle kadın akrabalarla ilgilenmek gereken bir durum olabilir. Aynı zamanda yazmak, çizmek için oldukça güzel etkilere sahip. Aynı gün Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi ile birlikte yılsonuna kadar arkadaş çevresiyle bir iyi bir kötü sizi uğraştıracak bir döneme adım atıyorsunuz. Eylül ayı boyunca sosyalleşme imkanı artacak ve hatta bekâr Oğlak’lar bu vasıta ile yeni bir aşka yelken açabilir. 6 Ekim’den önce olursa daha güzel etkilerle başlar!

#Kova: 6 Eylül’de uzunca zamandır Aslan’da hareket eden Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. Sizin için konu ortaklıklar, evlilikler, ortak değerleri oluşturma üzerine olacak. Güneş ve Merkür’ün buradaki 2,5 haftalık hareketi boyunca ortak maddi kaynakları nasıl yöneteceğiniz, kredi gibi ödemeleriniz konusunda ve finansallar konusunda kafa yoracaksınız gibi duruyor. Özellikle 6-8 Eylül arasında korkularınızla yüzleşmek, isteklerinizi fark etmek, dile dökmek, ruhsal şifa çalışmaları yapmak için oldukça güzel fırsatlarınız olacak. Zira 6 Eylül’de yönetici gezegeniniz Satürn de düz seyrine geçtiği için, artık işleriniz daha rahat akacaktır. 9 Eylül’de Başak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay, Eylül ayının ikinci yarısındaki enerjiyi belirleyecek. Sizin için de maddi konularda bir ferahlama ve açılma getirecek gibi durmakta. Aynı günlerde Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak. Odağınız kariyeriniz ve bu alanda yönetici figürlerle kurduğunuz ilişkiler üzerine olacak Arada birkaç krizi yönetmeniz gerekebilir. İyi ve kötü yaptığınız her şey görünür olacak. Finansal girişimler ve iş değişimlerini 6 Ekim’deki Venüs retrosu öncesinde halletmenizi tavsiye ederim. Ayrıca bekâr Kova’lar iş ortamları vasıtasıyla yeni aşklara yelken açabilir.

#Balık: Merkür 6 Eylül’de Aslan burcundan Başak burcuna, evine geçiş yapacak ve 2,5 hafta boyunca karşıt burcunuzda Güneş ile birlikte hareket edecek. Evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler, anlaşmalar, sözleşmeler zamanı sizin için. Oldukça yoğun bir zaman dilimi, titiz ve detaycı çalışmanız gerekecek. 6-8 Eylül tarihleri arasında sosyal çevreniz, ortaklıklar, evlilik ve de iletişim ve sözleşmeler konularını kapsayan güzel gelişmeler mevcut. Bazılarınız arkadaşlarıyla ortak seyahate çıkabilir ya da işler yapmaya başlayabilir, bazılarınız ise arkadaş çevresinden biri ile ilişkiye başlayabilir, var olan ilişkisini daha ciddiye taşıyabilir. Son olarak, 6 Eylül’de Satürn’ün düz seyrine geçmesi sizin için sosyal çevrenizi genişletme ve değiştirme konusunda hızlandırıcı etkiler mevcut. 9 Eylül’de Başak burcunda, evlilik ve ortaklık evinizde meydana gelecek olan Yeni Ay, Eylül ayının ikinci yarısındaki enerjiyi belirleyecek. Sizin için gayet olumlu etkilere sahip. Ortaklık ve ilişkileri resmi boyuta taşımak isteyeceksiniz. Biraz verici ve fedakâr davranmanız gerekebilir bu süreçte. Bu sizin zaten bildiğiniz ve rahatlıkla yaptığınız bir davranış biçimi, sadece hayalperest davranıp aldanmamaya özen gösterin.