Astroloji Burç Yorumları Burçlar

Haftalık Burç Yorumlarınız eÇift’te!

Yepyeni bir ayın başlangıcından merhaba! Bakalım Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu temmuzun ilk haftası için size ne haberler getirdi?

#astrotüyo: Bu hafta nispeten yumuşak etkilerle başlıyoruz. Geçen haftanın zorlu ve içsel kırılımlara sebep olan dolunayı, üzerine bir de gelecek haftanın tutulması derken, ikisinin arasında kalmış ve biraz da sıkışmış bir havası var. Bu nedenle ortam dışardan yumuşak, içerden gergin. Özellikle de ilk günlerde. Sonrasında Retro Jüpiter, Neptün ve Güneş arasında tüm yaraları iyileştiren, ruhsal ferahlama getiren büyük su üçgeni olacak.

#Koç: Bu hafta öncelikle biraz daha içinize dönmek isteyeceğiniz, daha sakin olduğunuz enerjilerle başlıyor. Ruhsal olarak kendinizle, ailenizle ilgilenmek isteyebilir, köklerinizi araştırabilirsiniz. Yaratıcılığınız yüksek olacak. Ancak arada dalgınlıklarınız olabilir, dikkat. Ayrıca finansal anlamda destek bulabileceğiniz, krediler, ödemeler, borçlarla ilgileneceğiniz bir dönem olabilir. Finansal anlamda destekler yanınızda olacak. Bir süredir gizli tuttuğunuz bir aşk etkileşimi varsa ortaya çıkabilir. Ayrıca nisan ayında burcunuza geçen Chiron, buradaki ilk Retro hareketine bu hafta başlıyor. Aralık ayına kadar ben kimim, neler istiyorum diye düşünme fırsatınız olacak.

#Boğa: Bu hafta bolca sosyalleştiğiniz, yakın akrabalarla ve dostlarla bir araya geldiğiniz enerjiler mevcut. Beraber deniz kenarında bir yere gidebilirsiniz. Ayrıca ortaklıklı bir iş yapmak isteyebilir, bunu da özellikle arkadaşlarınızı dâhil ederek yapabilirsiniz. İletişim trafiğiniz artacak ve bu sayede yeni fırsatlar karşınıza çıkacak gibi duruyor.

#İkizler: Bu hafta kariyer sahnenizde parlıyorsunuz. Kariyer hayatınızda bir takdir, güçlenme, tebrik edilme durumunuz olacak gibi duruyor. Bu durum size aynı zamanda maddi kazanç da getirecektir. Haftanın devamında da iş ortamınız oldukça keyifli olacak ve şans sizden yana olacak gibi durmakta. Ayrıca spor, bakım, estetik gibi konularda adım atmak isteyebilir, paranızı daha çok güzelleşmek için harcayabilirsiniz.

#Yengeç: Bu hafta büyük su üçgeni, burcunuzda bulunan Güneş ile tetiklenmekte. Şans ve fırsatlar sizden yana. Ayrıca sezgileriniz ve yaratıcılığınız da oldukça güçlenecek gibi durmakta. Yurt dışı, yabancılar, seyahatler, geziler, öğrenim başvuruları için oldukça keyifli bir zaman dilimi. Ayrıca aşk için de oldukça sevgi dolu bir zaman. Çocuk sahibi olmak isteyenler için ideal bir dönem olduğunu da belirtmek isterim.

#Aslan: Haftaya maddi kazançlarınızla ilgilendiğiniz bir etki ile başlıyorsunuz. Ancak ikisi de kapalı alandan etkileyeceği için vereceğiniz kararlarda 2-3 defa düşünerek hareket etmenizi öneririm. Akabinde Jüpiter’in de desteğiyle alım satım işleri ve evinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu alandan elde ettiğiniz gelir size iyi gelecektir. Ayrıca aile bireyleriyle ilgilenmeniz gerekebilir, olumlu sonuçlar alacaksınız gibi duruyor.

#Başak: Bu hafta ilişkilerde keyifli etkiler var. Bekâr olanlar arkadaş çevresi sayesinde yeni aşklara yelken açarken, hali hazırda partneri olanlar ise beraber sosyalleşme imkânı elde edecek. Romantik ve keyifli etkiler var gündemde. Öte yandan iletişim ve seyahat alanında keyifli etkiler mevcut. Eskiden başlanan ve bir şekilde yarım kalan iletişim bazlı projelere imza atmak, dahası bu projelerden kar elde etmek için fırsatınız olacak.

#Terazi: Bu hafta çalışma ortamınız gayet keyifli ve destekleyici olacak. Yaratıcı gücünüz de yüksek olacak gibi durmakta. Kariyerinizde sizi yukarı taşıyacak, keyifli etkiler söz konusu. Ayrıca yarım kalan işlerinizi tamamlama ve de maddi avantaj elde etme fırsatınız olacak. Sağlık, spor konularına odaklanmak isteyebilir ve bir süredir ertelediğiniz adımları atabilirsiniz.

#Akrep: Bekâr Akrep’ler, uzakta yaşayan ya da seyahat esnasında tanışacağı biriyle oldukça romantik bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi olanlar ise beraber deniz aşırı yollar yapmak, deniz kenarında bir yere tatile gitmek için planlar yapmaya başlayacaktır. Ayrıca yaratıcı yönünüz oldukça kuvvetli ve hisleriniz açık olacak. Hobilerinizi, ürettiklerinizi iletişim yollarıyla tanıtabilir, bu alanda para kazanabilirsiniz. Ayrıca çocuk sahibi olmak isteyenler için de gayet olumlu etkiler mevcut. Kişisel girişimlerde bulunmak, adımlar atmak için destekleyici etkileriniz olacak.

#Yay: Bu hafta evinizin, ailenizle olan ilişkiniz ile çok daha yakından ilgilenme fırsatınız olacak. Evinizi güzelleştirebilir, dekorasyonu yenileyebilir, ailenizle ilişkilerinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Ayrıca finansal anlamda aradığınız desteği bulabileceksiniz. Ödemeler, kredi ve borçlar var ise işlemleri tamamlama fırsatınız olacaktır.

#Oğlak: Bu hafta ortaklaşa işler yapmak, imzalar atmak için oldukça uygun enerjiler ile başlıyorsunuz. Ayrıca eşiniz var ise, ilişkilerinizi çok daha keyifli hale getirmek için fırsatlarınız olacak. Beraber seyahatlere çıkmak, tatile gitmek isteyebilirsiniz. Yakın çevreniz, akrabalarınızla çok daha fazla vakit harcayabilirsiniz. Ruhsal anlamda yenilenme ve huzuru bulma zamanı olacaktır sizin için.

#Kova: Bu hafta hayat standartlarınızı yükseltecek, daha keyifli hale getirecek yatırımlarınız olacak. Bunu kendinize yatırım gibi düşünebilirsiniz. Aynı zamanda manevi konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Öte yandan kariyer anlamında yükselişe işaret eden, maddi kazancınızı arttırabileceğiniz gelişmeler yolda. Daha önceden görüştüğünüz ama sonuca bağlayamadığınız bir iş fırsatı tekrar kapınızı çalabilir.

#Balık: Bu hafta oldukça romantik etkilerle başlıyor sizin için. Huzurlu bir hafta sizi beklemekte. Aynı zamanda oldukça yaratıcı etkilerle dolu olacak. Keyifli ve üretken olacaksınız. Hayallerinizin peşinden gitmek için, yurt dışı, yabancılar, eğitimlerle bağlantılı işler yapmak için, kişisel gelişiminiz uğruna adımlar atmak için oldukça uygun bir hafta var önünüzde. Kariyer anlamında da güzel anlaşmalar sizi bekliyor.