Astroloji Burç Yorumları

Mayıs Ayına Merhaba! Haftalık Burç Yorumlarınız eÇift’te.

Yepyeni bir ayın başlangıcından merhaba! Bakalım Yogini Astrolog @dudemir.astrolojigurusu bu hafta burçlarınızdan size nasıl haberler getirdi? #astrotüyo: 30 Nisan’da Akrep burcunda meydana gelen Wesak dolunayının etkisi ile başlıyoruz. Wesak Buddha’nın doğumunu da temsil eder ve bu dolunayın etkisi yoğun olarak 10 gün, ardından Haziran ayına kadar devam eder.

#Koç: 30 Nisan’da Akrep burcunda meydana gelen Wesak dolunayının etkisi ile başlıyoruz. 10 gün sürecek etkiyle odağınız maddi kaynakları doğru yönetmek üzerinde olacaktır. Bu dolunay esnasında Jüpiter de Akrep burcunda Retro harekette olacağı için değişim çok daha yavaş ve kalpten olacaktır. Bu güçlü dolunay ile eş ya da ortağınız var ise ortak bütçenizi tekrar gözden geçirmek isteyeceksiniz. Zira aileye dair miras konuları ya da kendi ödeme ve kredilerinize dair konular da gündeme gelebilir. Akrep dolunayı yeniye gitmek için korkuları ve tuttuklarımızı geride bırakmakla ilgilidir. Bu dönemde alışkın olmadığınız finansal riskler almak zorunda hissedebilirsiniz. Değişimi huzurla karşılamak için yazılar yazabilir, egzersizler yapabilirsiniz. Merak etmeyin, para evinizde Boğa burcunda hareket etmekte olan Güneş, hafta boyunca size maddi güvence sağlıyor olacak! Oldukça yoğun tempoda çalışacak ve paranızı büyütmek isteyeceksiniz. Hafta sonuna doğru Ay’ın Oğlak burcuna geçip, Satürn ile kavuşması sayesinde hafta başı kurduğunuz hayalleri nasıl sağlam bir şekilde gerçeğe dökeceğinizi planlayacak vaktiniz olacak.

#Boğa: Mayıs ayına 30 Nisan’da Akrep burcunda meydana gelen Wesak dolunayının etkisi ile başlıyoruz. 10 gün sürecek etkiyle odağınız ilişkiler olacaktır. Bu dolunay esnasında Jüpiter de Akrep burcunda Retro harekette olacağı için, değişim çok daha yavaş ve kalpten olacaktır. Evliyseniz eşiniz ile ortağınız var ise onunla yeni bir düzene geçmek ve bazı konuları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Akrep dolunayı değişim istiyorsanız harekete geçmeli, risk almalısınız, der. Merak etmeyin, yükselen evinizdeki Güneş size hayatta aradığınız güvenceyi sağlıyor olacak! Bu günler sizin döneminiz, enerjinizi toplayacak ve kendinizi hem hayatın içinde hem de ilişkinizde sergileyecek motivasyonda olacaksınız. Hafta sonuna doğru Ay’ın Oğlak burcuna geçip, Satürn’le kavuşması ile girişimcilik planlarınız varsa gerçeğe dökmenin yollarını arayacaksınız. Aynı zamanda bir tatil planı da yapabilirsiniz.

#İkizler: Mayıs ayına 30 Nisan’da Akrep burcunda meydana gelen Wesak dolunayının etkisi ile başlıyoruz. 10 gün sürecek etkiyle odağınız günlük hayatınız, sağlığınız ve de ofis ortamınız olacaktır. Bu dolunay esnasında Jüpiter de Akrep burcunda Retro harekette olacağı için, değişim çok daha yavaş ve kalpten olacaktır. Sağlığınıza çok daha özen göstermeniz gereken günler ancak aynı zamanda iş ile ilgili yapmak istediğiniz değişimler varsa, sonlandırmak istediğiniz bazı konular var ise oldukça uygun enerjilerin olduğu bir hafta olacaktır. Bu dönemde 12. evinizdeki Boğa burcundaki Güneş size işle ilgili adımlar atmak için bırakmanız gereken alışkanlıkları hatırlatıyor olacak! Enerjiniz normale göre biraz daha düşük olabilir, merak etmeyin 21 Mayıs itibariyle toparlanacaksınız. Bu günleri dinlenmeye ayırın. Hafta sonuna doğru Ay’ın Oğlak burcuna geçip, Satürn’le kavuşması ile maddi kaynakları büyütme konusunda adımlar atacak, planlamalar yapacaksınız.

#Yengeç: Mayıs ayına 30 Nisan’da Akrep burcunda meydana gelen Wesak dolunayının etkisi ile başlıyoruz. 10 gün sürecek etkiyle odağınız hayattan keyif almak üzerine. Kimi Yengeçler bunu ilişkileri vasıtasıyla yaşarken, kimi Yengeçler de hobilerine ya da çocuklarına odaklanarak yaşayacak. Ancak Akrep dolunayı, önce gereksiz yere tutunduğun, korktuğun ne varsa onu bırak bir bakalım, sonra keyfini çıkarırsın diyor. Bu dolunay esnasında Jüpiter de Akrep burcunda Retro harekette olacağı için değişim çok daha yavaş ve kalpten olacaktır. Merak etmeyin, sosyal çevre evinizdeki Boğa size arkadaş desteği, popülarite ve güvence sağlıyor olacak! Bu hafta tam bir sosyal kelebek olacağınız kesin. Hafta sonuna doğru Ay’ın Oğlak burcuna geçip, Satürn ile kavuşması sayesinde ilişkilerde karşı tarafı ciddiye aldığınızı sergilemeniz gerekecek.

#Aslan: Mayıs ayına 30 Nisan’da Akrep burcunda meydana gelen Wesak dolunayının etkisi ile başlıyoruz. 10 gün sürecek etkiyle odağınız ev, yuva, taşınma, yer değiştirme, ev satın alma gibi konular olacaktır. Bu alanlarda oldukça sabit olmayı seven siz Aslanlar için duygusal anlamda çok da keyifli bir süreç olmayabilir. Bu dolunay esnasında Jüpiter de Akrep burcunda Retro harekette olacağı için değişim çok daha yavaş ve kalpten olacaktır. Merak etmeyin, kariyer evinizdeki Boğa size maddi güvence ve mesleki yükselme garantiliyor olacak! Bu günler aklınız fikriniz mesleki anlamda attığınız adımlarda, destek de göreceksiniz. Hafta sonuna doğru Ay’ın Oğlak burcuna geçip, Satürn ile kavuşması sayesinde iş ortamında disiplini elden bırakmadığınızı herkese sergileyeceksiniz. Ayrıca sağlık ve spor anlamında değişim yapmak istiyorsanız tam zamanı.

#Başak: Mayıs ayına 30 Nisan’da Akrep burcunda meydana gelen Wesak dolunayının etkisi ile başlıyoruz. 10 gün sürecek etkiyle odağınız yakın çevreniz, akrabalar ve kardeşlerle olan ilişkiler, iletişim, yeni projeler, kısa seyahatler ve yolculuklar üzerine olacaktır. Yeni eğitimlere başlamak isteyebilir, daha çok zihinsel aktiviteyle ilgilenebilirsiniz. Bu alanlarda harekete geçmek için bazı alışkanlıkları geride bırakmak gerekebilir. Bu dolunay esnasında Jüpiter de Akrep burcunda Retro harekette olacağı için değişim çok daha yavaş ve kalpten olacaktır. Merak etmeyin, 9. evinizdeki Boğa size vizyonunuza ulaşmanız için güç ve güvence sağlıyor olacak! Zira bu aralar aklınız fikriniz gezmekte, yurt dışında, festivallerde. Pasaport ve yabancılarla ilgili işlerinizi de bu dönemde halledebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Ay’ın Oğlak burcuna geçip Satürn ile kavuşması sayesinde yetenekleriniz ile ünlü olma hayalleri kurabilirsiniz.

#Terazi: Mayıs ayına 30 Nisan’da Akrep burcunda meydana gelen Wesak dolunayının etkisi ile başlıyoruz. 10 gün sürecek etkiyle odağınız para pul, yatırım finansman konuları olacaktır. Mesleğinizle, gelirinizle ilgili ciddi değişimlerden geçiyor olabilirsiniz. Risk almaktan çekiniyorsanız hayat sizi biraz zorlayacaktır. Bu dolunay esnasında Jüpiter de Akrep burcunda Retro harekette olacağı için, değişim çok daha yavaş ve kalpten olacaktır. Merak etmeyin, 8. evinizdeki Boğa ile aileniz ve eşiniz size maddi destek ve güvence sağlıyor olacak! Ayrıca Güneş Boğa geçişi ile birlikte tutkulu, yoğun günler sizi beklemekte. Romantizm, derin sohbetler, birbirini keşfetmeye dayalı iletişim olacaktır.  Hafta sonuna doğru Ay’ın Oğlak burcuna geçip Satürn ile kavuşması sayesinde aile içinde halledilmesi gereken işler varsa, ev ve yuvaya yönelik yenlikler arzuluyorsanız planlamanın tam zamanı.

#Akrep: Mayıs ayına 30 Nisan’da burcunuzda meydana gelen Wesak dolunayının etkisi ile başlıyoruz. 10 gün sürecek etkiyle odağınız hayatınızda yapmak istediğiniz değişimler. Olmak istediğiniz kişi ile şu anda olduğunuz yer arasında ciddi bir fark mı var? Risk alıp, adım atarsanız bu dolunay sizi destekleyecek. Tabi ki, önce artık işinize yaramayan alışkanlıkları bir kenara bırakmalısınız. Bu dolunay esnasında Jüpiter de Akrep burcunda Retro harekette olacağı için değişim çok daha yavaş ve kalpten olacaktır. Jüpiter Merak etmeyin, ilişkiler evinizdeki Boğa size gelen bu sağlam değişimin, her durumda hayrınıza olacağını söylüyor! Ayrıca Güneş’in Boğa’da hareket etmesi ile hafta boyunca ilişki odaklı olacaksınız. Bekâr Akrepler, haritalarında kişisel gezegenlere dokunuyorsa yeni ilişkilere başlayabilir. İlişkisi olanlar için ise keyifli günler olacaktır. Hafta sonuna doğru Ay’ın Oğlak burcuna geçip, Satürn ile kavuşması sayesinde iletişimle ilgili yeni projelere başlayabilirsiniz. Ayrıca dostlarınızı çevrenizde toplamak isteyebilirsiniz.

#Yay: Mayıs ayına 30 Nisan’da Akrep burcunda meydana gelen Wesak dolunayının etkisi ile başlıyoruz. 10 gün sürecek etkiyle bilinçaltınız ve korkularınız ile yüzleşmek durumunda kalacak ve üstünü kilitlediğiniz arzularınızla barışacaksınız. Bu dolunay esnasında Jüpiter de Akrep burcunda Retro harekette olacağı için değişim çok daha yavaş ve kalpten olacaktır. Merak etmeyin, günlük hayat ve iş yeri evinizdeki Güneş size bu arzuları fiziki dünyada gerçekleştirebilmeniz için güç ve güvence sağlıyor olacak! Güneş’in Boğa burcundaki hareketi ile iş hayatında oldukça yoğun günler sizi beklemekte. Anlaşmalar, sohbetler, fırsatlar gündeme gelecektir. Hafta sonuna doğru Ay’ın Oğlak burcuna geçip Satürn ile kavuşması sayesinde paranızı kazanma, büyütme, yatırım yapma konularında planlamalar yapıyor olacaksınız. Uzun vadeli ve stratejik düşünme zamanıdır.

#Oğlak: Mayıs ayına 30 Nisan’da Akrep burcunda meydana gelen Wesak dolunayının etkisi ile başlıyoruz. 10 gün sürecek etkiyle odağınız içine girdiğiniz topluluklar, çevreniz, dostlarınız ve de aslında hayallerinize ulaşmak için destek alabileceğiniz kişiler olacaktır. Bu dolunay esnasında Jüpiter de Akrep burcunda Retro harekette olacağı için değişim çok daha yavaş ve kalpten olacaktır. Merak etmeyin, ilişkiler evinizdeki Boğa’da olan Güneş size keyif ve güvence sağlıyor olacak! Bu günler keyifli ilişkiler kurma, bekârlar için yeni fırsatlar, hobilere yönelme ve çocuklarla ilgili konularda adımlar atma için oldukça güzel zamanlar olacaktır. Hafta sonuna doğru Ay’ın burcunuza geçip, Satürn ile kavuşması sayesinde hayatınızı disiplinle ele alacak ve birçok konuya mantıkla yaklaşmak isteyeceksiniz.

#Kova: Mayıs ayına 30 Nisan’da Akrep burcunda meydana gelen Wesak dolunayının etkisi ile başlıyoruz. 10 gün sürecek etkiyle odağınız kariyerinizde yapmak istediğiniz değişimlerde olacak. Bu dolunay esnasında Jüpiter de Akrep burcunda Retro harekette olacağı için değişim çok daha yavaş ve kalpten olacaktır. Merak etmeyin, yuva evinizdeki Boğa burcundaki Güneş ailenizin size destek verdiğini göstermekte! Mesleki gelişmeler, artık sıkıldığınız bir işiniz varsa ayrılma gibi ya da memnunsanız da iş yapış biçiminizle ilgili daha güncel aksiyonlar sizi beklemekte. Ayrıca Güneş’in Boğa burcundaki hareketi ile ev ve aile hayatı ile çok daha yakından ilgileneceğiniz bir döneme işaret etmekte. Evinizi güzelleştirmek, değiştirmek isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Ay’ın Oğlak burcuna geçip, Satürn ile kavuşması sayesinde bir süredir kendinizi engellediğiniz davranış kalıplarınız var ise farkındalığınız açılabilir. Kendinizi yorup üzebilirsiniz, dikkatli olmakta fayda var.

#Balık: Mayıs ayına 30 Nisan’da Akrep burcunda meydana gelen Wesak dolunayının etkisi ile başlıyoruz. 10 gün sürecek etkiyle odağınız hayalleriniz, inançlarınız, hayat dair vizyonunuzla ilgili olacak. Sahi, ne istiyorsunuz hayattan? Kalbinizde yatan hayal nedir? Yurt dışına taşınmak mı istersiniz örneğin ya da yeni bir eğitime başlamak? Risk almadan hiç biri olmaz, görüyorsunuz değil mi? Bu dolunay esnasında Jüpiter de Akrep burcunda Retro harekette olacağı için değişim çok daha yavaş ve kalpten olacaktır.  Merak etmeyin, iletişim evinizdeki Boğa burcundaki Güneş size bu hayallere gitmek adına planlamalar yapmanız için destek olacak! Boğa burcunun Güneş’teki seyahati size aynı zamanda yoğun bir iletişim trafiği, yakın çevre ve akrabalarla görüşmeler, internet projeleri verecektir. Hafta sonuna doğru Ay’ın Oğlak burcuna geçip Satürn ile kavuşması sayesinde dostlarınız ile ilişkileriniz ciddiye binebilir! Yani, sorun çıkartan sizi yoran birileri varsa sınırları çizmeyi öğrenin derim.