Kalp Çarpıntısı

Aşkın O Muhteşem ilk 5 Günü!

Tebrikler aşık oldunuz! Daha hiçbir şey anlatmadan nasıl mı anladık? Çünkü en az sizler kadar bu harika duyguyu yaşama fırsatı bulduk. Aşık olduğunu söyleyen insanlardan dinledik. Ya da bu harika duyguyu yaşadıktan sonra onlarca cilt yazmış yazarların edebi eserlerden duyduk. Ve hepsinin sonunda aşkın harika bir duygu olduğunu, dünyadaki hiçbir şeyin bu harika his kadar tatmin edici olmadığını söyleyecek kadar da iddialıyız. Neden mi?

Hala aşkı hiç tatmadığınızı söylüyor olabilirsiniz. Ya da bahsettiğiniz o edebi eserlerin hepsinin boş olduğunu, insanların kendini kandırdığını da. Zaten bu yazı en çok sizin için yazıldı. Onu hiç tanımadan yaşayıp gitmenizi istemediğimiz için. Belki harekete geçip, aşk için çabalamanızda en ufak bir katkımız olur diye yazılıyor şu an tüm bu satırlar!

Her sabah hayata ilk kez başlıyormuş gibi uyandınız mı? Hayata her gün başlama sebebiniz başka bir insan oldu mu? Ya da koca bir kremalı pastayı tek başınıza yeyip hiç kilo almadığınızı bilmek nasıl bir duygu olurdu? Şüphesiz harika, özellikle de kadınlar için. İşte aşkın ilk 5 günü de o kadar mucizevi geçer. Gerçekten aşık olduğunuzda bu size sıkıntı vermez. Dans etmek istersiniz, sürekli gülmek, yepyeni şeyleri keşfetmek. Hayatın kıyıda köşede kalmış en ufak ayrıntıları bile sizin için önemlidir artık. Hele bir de en az sizin sevdiğiniz kadar seviyorsa karşınızdaki kişi, tadından yenmez. Trafik mi sıkışmış, ödenmemiş faturalar mı birikmiş, ay sonunu nasıl mı getireceksiniz ya da günlerdir yapmanız gereken işleri tamamlayamadınız mı, kimin umurunda? En azından o ilk 5 gün dünya yansa umurunuzda olmaz. Hayatınızın başka hiçbir evresinde bu kadar gamsız, bu kadar rahat ve ne olacaksa olsun tavrına bürünemezsiniz. Aşk, tıpkı annenizin hastayken size hazırladığı ballı bir ıhlamur kadar rahatlatıcı ve gevşeticidir.

Bunun yanında ruhsal olarak iyi olduğunuz gibi fiziksel olarak da stresten arınırsınız. Size söylenen en ufacık bir söz, bir iltifat, ruha dokunan bir ayrıntı yüzünüzde ufacık bir tebessüme neden olduğunda yüzünüzdeki tüm kasları bile çalıştırmış oluyorsunuz. Yaşlanmanızı geciktiriyorsunuz, severek gençleşiyorsunuz. Karşınızdaki kişinin sesi, ruha dokunan bir melodi gibi geliyor. En çok ve sürekli dinlediğiniz bir müziğin tekrar tekrar dinlenmeyi istemeniz gibi. Ruha dokunuyor onun sesi. Bir telefon çalsın da koşayım, sesini duyayım yarimin diye düşünürken buluyorsunuz en çok kendinizi. Ve herkese anlatmak istiyorsunuz ona duyduğunuz aşkı. O an anlıyorsunuz dünyadaki tüm aşk romanlarının nasıl yazıldığını çünkü içinizden çıkan sesi tutup sayfalara yazmak istiyorsunuz. Dolu dolu, kelime kelime işlemek istiyorsunuz kalbinizden geçenleri. Seni seviyorum cümlesi sanki ilk konuştuğunuz şeymiş gibi geliyor. Anne demek gibi, ekmek, su, mama demek mi. Öyle de gerekliymiş gibi geliyor o ilk beş gün. Geri kalan hayatınızın ilk günü olacak altıncı güne başlamak için yaşayacağınız en harika anlar oluyor o beş harika 24 saat!

Haydi daha fazla indirmemek için direttiğiniz o kalkanlarınızı bir indirin. Kendinizi bu harika duygunun kollarına atmaya hazırlanın. Nasıl mı olacak? O hikayenizin en kolay kısmı, dert etmeyin. Hemen www.eCift.com adresine gelerek ücretsiz kayıt olarak başlayabilirsiniz. Hem soru ve cevaplarını bulmayı seviyorsanız sizin için bir de kişilik analiz testimiz var. Üstelik hayatınızda ilk kez doğrusu, yanlışı ve notu olmayan bir sınava girecekmiş gibi düşünün. Sonunda sizin gibi eÇift’te aşkı arayan milyonlarca üyeden size en uygununu bulacağınız bir test. Tanışmak, sevmek, aşık olmak ve o harika ilk beş günü yaşamak ise size kalmış. Kendi aşk hikayenizi dilediğiniz gibi yazabilirsiniz. Çünkü aşk eÇift’te başlasa da bu hikayenin yazarı hep siz olacaksınız.