Kalp Çarpıntısı

Erkeklerin Kadınlarda İtici Bulduğu Detaylar

İster sevgili olsun ister arkadaş. Erkeklerin çoğu kadınlardaki bu detayları oldukça itici buluyor. Eğer partnerinizin ya da hoşlandığınız kişinin dikkatini çekemiyorsanız bir yerlerde yanlış yapıyor olabilirsiniz.

1. Abartılı saç modelleri

Kadınlar günün önemli bir saatini saçlarını şekillendirmek için harcasa da erkekler doğal, düz ve ipeksi görünen saçları bol spreyli ve fönlü saçlara tercih ettiklerini söylüyorlar.

2. Maskeyi andıran bir yüze sahip kadınlar

Erkekler kadınların mimiklerini sakladığı ve doğallıktan uzak bir görüntü kattığını düşündükleri için abartılı bir biçimde fondoten süren kadınları oldukça itici bulduklarını söylüyorlar, bizden söylemesi sayın makyaj severler!

3. Sarı dişler ve kötü kokan bir nefes

Aslında bu durum sadece erkeklere özgü bir durum değil. Kimse sararmış dişlerin olduğu bir gülümsemeye ve kötü kokan bir nefese tahammül etmek istemez. Daha çok özbakım!

4. Kişisel bakım eksikliği

Kim demiş erkeklerin kadınları süzdüğü vakitten daha çok kadınlar birbirini süzüyor diye. Soyulmuş ojeler, manikürsüz eller ya da bakımsız bırakılmış bir cildin hiç dikkatlerini çekmediğini belirten yine erkekler!

5. Parfüm şişesine batıp çıkmak

En güzel, en kaliteli ve en pahalı parfümü kullanmak sizi çekici birisi yapmaz. Teninize uyan ve dozajı iyi ayarlanarak sıkılmış bir parfüm sizi daha çekici yapar. En azından erkekler öyle düşünüyormuş.

Ama siz yine de genellemelere o kadar da güvenmem herkesin ortak bir yön bulup anlaşabileceği birisi vardır. İnsan sevdikten sonra dikenine katlanır ve o kişiyi bulacağıma inanıyorum diyorsanız www.eCift.com ‘a ücretsiz olarak kayıt olabilir. Hayalinizdeki kişiyle şimdi tanışabilirsiniz.