Afrodizyak Kalp Çarpıntısı

Mideden Geçen Kalpler

 


 
Aşk… İnsana neler yaptırmaz?

Sevdiğinize en zahmetli yiyeceklerden hazırlamak, beğendiği kıyafetlerden almak gibi öncelikler kazanır, kendimizden önce onu düşünürüz.

Ancak, benzer şeyleri hayatımızda önemli bir yere sahip arkadaş ve ailemize de yapmayı ihmal etmemek gerektiğini unutmamak lazım. Zaman zaman verdiğimiz davetlerde yeni birşeylerle karşılamak için kafa çatlatanlardansanız, tam size göre önerilerimiz var.

Tüm sevdiklerinizin aklını başından alacak, sizinse hayatınızı kolaylaştıracak önerilerimiz:

 

Kahvaltı’da Krep:

Keyifli pazar kahvaltısına, pek sık yenmeyen kreplerle katkı yapmaya ne dersiniz? Hem tatlı hem tuzlu kombinasyonlarla yenilebilen kreplerin yapımı da oldukça kolay.
Ancak, normal kreplere ince bir dokunuş, tüm sofrayı güzelleştirebilir. Krep hamurunu ince ağızlı bir şişeye doldurup (pet şişe kapağına açağacığınız delik de aynı işlevi görecektir) tavaya dökerken kalp şeklinde oluşturabilirsiniz. Hafif hafif sıkmaya özen gösterin, şekliniz dağılmasın.

 

 

Kalp Pasta:

Kalabalık aile yemeklerinin hep atlanan kısmı tatlı kısmıdır. Genellikle dışarıdan temin edilen ya da misafirlerin getirdiği tatlılar sunularak geçiştirilen tatlı faslına pratik bir çözümümüz var. Genellikle ufak boyda olan kalp kalıplara ihtiyaç duymadan evdeki kalıplarınızla bu işi çözebilirsiniz. Kare bir borcam ya da kalıp ile yuvarlak bir kalıbınız varsa, şekildeki gibi kalp oluşturmak çok kolay. Orta katmana süreceğiniz puding ile parçaları kolayca birleştirebilir, dev pastanızı güzelce süsleyebilirsiniz.

 

 
 
Benzer Yazılar: 

Ofiste Romantik Süpriz
Aşkınızı Kahvaltıda Gösterin
En Zahmetsiz Kurabiye
Kahveli, Çikolatalı En Hafif Tatlı

 

 

 eÇift – Aşk Burada Başlar.