Kalp Çarpıntısı

Bekar Hanımlar, Dikkat!

 

Bekar olmak kötü bir şey değil. Çevrenizin beklentisi kendinize uygun biriyle tanışıp mutlu bir beraberlik sürdürmeniz yönünde olsa da bu tercih size kalmış. Ancak, istemenize rağmen hala hayalinizdeki insanla tanışmadıysanız, bunun çeşitli sebepleri olabilir. Belki de kendinizin yeterince farkında değilsinizdir.
 

 
Kendinize güvenin: Kendine güvenen kadınlar daha çekici olurlar. Hem de kendinizi daha rahat ifade edebilir ve rahat davranabilirsiniz.

Gülümseyin: Gülümsemek sizi güzelleştirir. Asık bir surat tam tersine herkesi sizden uzaklaştırır.

Beklentileriniz gerçekçi olsun: Karşınızdakilerden ne beklediğinizi anlatın. Size nasıl davranacaklarını bilemeybilirler. Sizi yıllardır tanıyormuş da ne sevdiğinizi biliyormuş gibi düşünmeyin.

Kıyafetlerinizi abartmayın: Dikkat çekmek ya da güzel gözükmek için açık giyinmek gerekmiyor. Fiziğinize uygun, abartıdan uzak kıyafetlerle zarif bir görüntü oluşturabilir ve çok daha pozitif tepkiler alabilirsiniz.

Reddedilmekten korkmayın: İlk adımı erkeklerden bekliyor olabilirsiniz. Ancak, onlar da tıpkı sizin gibi ters bir cevap almaktan, tekliflerinin reddedilmesinden korkar. Böyle durumlarda cesaret vermeniz ya da kendi kurallarınızı bir kenara bırakmanızda sakınca bulunmaz.

Yanlış yorumlamayın: Erkeklerin sözlerini olduğu gibi kabul edin ve size imalarda bulunduklarını düşünmeyin. Kafanızı karıştırmaya gerek yok.

Mesaj göndermek, aramaktan önemsiz değildir: Sizi aramak yerine mesaj göndermesi sizi önemsemediği anlamına gelmez. Aksine, rahat konuşamayacağı ortamlarda bile sizinle iletişime geçmek ve sizi düşündüğünü göstermek için mesajı tercih etmek zorunda kalıyor olabilir.

Kovalama oyununu uzatmayın: “Kaçan kovalanır.” derler. Ancak, fazla kaçarsanız erkeğinizi yorabilirsiniz. Oyun kısmında da dengesiz hareketlerden kaçının ki ne beklediğinizi anlayabilsin.

Kendinizin farkında olun: Karşınızdaki kişinin ilk bakışta göremeyeceği yetenekleriniz, sizi özel kılar. Bunların farkında olun ve güzel olduğunuzu aklınızdan çıkarmayın. Bir bakışta aceleci değerlendirmeler yapan kişilerin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin.
 
 

 eÇift – Aşk Burada Başlar.