Ruhun Gıdası

Annenize En Özel Hediyeyi Siz Verin

 


 
O bizim biriciğimiz, en değerlimiz annemiz. Onunla ağlarız, onunla güleriz.

Peki bizim için ne kadar önemli olduğunu en iyi nasıl gösteririz? Hala Anneler Günü’nde ne yapsam, ne hediye alsam diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz.

Her sene aldığınız hediyelerin dışında daha özel birşeyler yapmaya ne dersiniz? Hem gereksiz harcamalardan kaçınmak, hem de çok daha özel hediyeler yaratmak mümkün.

 
 
 

 

Sabah Kahvaltısı: İmkanınız varsa pazar günü erkenden kalkın. Mühim olan her zaman erken uyanan annenizden daha da erken uyanıp hazırlık yapmak. Önceki günden hazırlayacağınız kahvaltıklıkları çıkararak güzel bir sofra hazırlayın. Çayı demleyip, domatesleri doğrayın. Ekmekleri ısıtın, tercihinize göre sucukları yumurtaları hazırlayın. Bir de sofrayı kurarken renkli peçeteler ve rengarenk çiçek kullanırsanız muhteşem bir kahvaltı sofrasıyla annenizi şaşırtabilirsiniz.

Unutmayın, kahvaltının ardından sofrayı toplayıp kirlileri yıkamak da size ait olmalı.

 
 
Kartpostal: Üstünde hazır bir mesaj yazan kartlar yerine kendi kartınızı yapıp kendi mesajınızı yazarsanız çok daha değerli olacaktır. Renkli kağıtlar, makas ve yapıştırıcı bir kart için ihtiyacınızı fazlasıyla karşılar. Zaman ayırıp emek vermiş olmanız anneniz için çok değerli olacaktır.

 
 
 
 
 
 
 
 

Başbaşa Kahve: Günlük hayatın yoğun temposunda birbirinize yeterince zaman ayıramıyor olabilirsiniz. Kahvaltı ya da kartpostal önerileri uygun gelmediyse annenizi şehrin güzel manzaralı bir cafesine başbaşa bir kahve içmeye götürmenizi öneririz. Uzun zamandır konuşamadıklarınızı anlatarak güzel bir sohbet ile hasret giderebilirsiniz. Beraber kaliteli zaman geçirmek de herhangibir hediyeden çok daha değerli olacaktır.
 
 
 
 

Kek: Yine kendiniz yaptığınız zaman değerli olacak bir öneri, kek! Damak zevkinize ve evdeki malzemelere uygun bir tarifi internetten kolayca bulabilir ve yarım saat içinde hazırlayabilirsiniz. Gerisini fırınınız hallediyor olacak. Kendi ellerinizle yapacağınız bu kek, annenizi mutlu etmeye yeter de artar bile.
 
 
 
 
 
 
 
 
Çiçek: Özel günlerin vazgeçilmezi, çiçek. Tüm kadınlar çiçeklere bayılır. Anneniz için de evin havasını değiştirecek, gözünü gönlünü açacak bir demet çiçek, her zaman doğru bir tercih olacaktır. Bu çiçeği özelleştirmek isterseniz yanına bir de kendi yapacağınız kartpostalı iliştirebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
Tüm bunlar tatmin etmediyse, bir de eÇift Blog olarak Anneler Günü’ne özel fırsatımıza göz atın.