Burç Yorumları Kalp Çarpıntısı

Akrep Burcunun Aşk Hayatı

 

AKREP (23 Ekim – 21 Kasım)
 
Latin Adı: Scorpio
Yengeç, Balık

 

Tutkulu ve çok kurnaz olan Akrep, birçok duyguyu çok yoğun olarak yaşar. Gizemli ve çekici bir yapısı vardır. Karşısındaki insanı hemen etkisi altına alır. Ancak, görünen aslında sadece kendisinin göstermek istediği kısımdır.

Biraz zorlayıcı görünebilir ama aslında çok hassas ve kırılgandır. Aşkı çok ciddiye alır, çok sever, bağlanır ve değer verir. Yaşam boyu sevgi verebileceği, aradığı emniyeti sağlayacak bir eş arar. İlk zamanlarda yüzeysel ilişkiler kurabilir. Ancak, duygusal ve finansal olarak yeterli olabileceğini hissettiği zaman uzun ve ciddi ilişkilere adım atar.

Karşısındaki insanın duygu ve düşüncelerine değer verir ve ihtiyaçlarını karşılamak için elinden geleni yapar. Karşısındakinin de aynı şekilde dikkatini kendisine vermesini bekler. Gösterdiği şefkat ve tutku zaman zaman fazla yoğun olabilir.

Duygusal ve hassas Balık biraz sabır gösterdiğinde Akrep ile çok mutlu bir beraberlik yaşayabilir.  Akrep gibi duygulu ve tutkulu Yengeç, Akrep için mükemmel bir eş adayıdır.

Buna karşılık, özgür ruhlu Kova ya da kararların kendisine bırakılmasından hoşlanan lider ruhlu Aslan, Akrep ile uyumlu ilişkiler kuramayabilir.