Aşk Yaşam

Brad Pitt ve Angelina Jolie ayrılığına verdiğiniz tepki aşka bakışınızı yansıtıyor olabilir!

 

6 çocuklu geniş bir aileye sahip, dünyaca ünlü ve herkesin gıptayla baktığı bir çiftti Brad Pitt ve Angelina Jolie. Ancak her insanın başına gelebilecek boşanma gerçeği, dünyaca ünlü bir çiftin başına geldiği için herkes kadar sessiz sakin boşanamadılar. Günlerce magazin basınının ana gündem maddesi olan Brangelina ayrılığını herkes kadar biz de biraz dert edindik.

İşte buradan yola çıkarak eÇift ekibi olarak, sevdiğiniz insanların ayrılıklarına ya da kendi ayrılık gerçeklerinize bakış açınız, aşka bakış açınızı da yansıtıyor olabilir mi diye düşündük. Bu tepkilerden birini ya da benzerini bu çiftin ayrılığı için gösterdiyseniz aşka bakış açınız hakkında ipuçları bulabilirsiniz. Belki böylece sizin için aşk nedir, aşk neye benzer, aşk nasıl olmalıdır gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Ayrılık sizi kelimenin tam anlamıyla mahvetti ise…

Muhtemelen iflah olmaz bir romantiksiniz. Biliyoruz tüm romantik komedileri izleyen, sonu ayrılıklarla biten filmlere elinde şekerli bir yiyecek ile gözyaşı döken de sizsiniz. Gerçek aşkların asla bitmeyeceğine dair o kadar büyük bir inanç geliştirmişsiniz ki Brad ve Angelina gibi örnek olarak gösterilen bir ilişkinin bitmesini kabullenemediniz. Ama bir gün tüm gerçek aşkların da bitebileceği ile yüzleşmelisiniz. Belki sonu ayrılıkla biten ya da bir türlü dikiş tutturamadığınız bir ilişkinin nedeni bu aşırı romantik tavrınız olabilir, kim bilir?

Ben demiştim, yuva yıkanın yuvası olmaz diyenlerden misiniz?

Ayrılığa gerçekten böyle bir tepki verdiyseniz ilişkilerinizde güven problemi yaşayan birisi olabilirsiniz. Ben demiştim Brad önce Jennifer Aniston’u Angelina Jolie ile aldattı, şimdi aynı kötü sonuç Angelina’nın başına geldi. Bir kez aldatan hep aldatır gibi bir düşünceye kapıldıysanız da belki ilişkide güven konusunu gözden geçirmelisiniz. Aksi takdirde sevgilinizin cep telefonunu sürekli karıştırmak isteyecek ya da kıskançlık krizleri ile ilişkiyi kendinize heba edeceksiniz.

Hala şaşırabilen ve aa gerçekten mi hiç beklemiyordum diyen kişilerden misiniz?

Tebrikler, siz hala aşka inancı olan, hayattaki her şey gibi ayrılıkların, kızgınlıkların da normal olduğunu kabul eden birisiniz. Ve evet, muhtemelen aklınızdan “belli olmaz belki birbirlerini affederler, sonuçta her ilişki ikinci bir şansı hak eder” diye düşündünüz.

Tam anlamıyla bir oh çekip koltuğunuza mı yaslandınız?

Victoria ve David Beckham çiftinden sonra sonsuz aşk ve mutlu bir evlilik iddiasında olan bu çiftin ayrılışı sizde bir rahatlama mı yarattı? Muhtemelen çoğu ilişkisi üç aydan fazla sürmeyen ve sürmeyecek olan birisi olduğunuzu söylemek isteriz. Çünkü bu ayrılık sizin zihninizdeki “aşk gelip geçicidir”, “aşk diye bir şey yoktur”, “tek eşlilik bir yalandır” loblarını harekete geçirdi. Çünkü zaten bağlanmaktan ve uzun süreli ilişkilerden korkuyordunuz.

Ya da tüm bunların dışında her şeye rağmen çocukları için yeniden ilişkilerini gözden geçirebilirlerdi diyenlerden misiniz? İşte o zaman bir evliliğin kolayca sonlandırılmaması gerektiğine ve aile kurumuna inandığınızı söyleyebiliriz. Çünkü aile olmak, evlilik ve çocuk sahibi olmak bir insanın başına gelebilecek en güzel deneyimlerden biridir.

Brad Pitt ve Angelina Jolie ilişkisi artık ne şekilde ilerler bunu pek bilemeyiz. Belki yeniden bir araya gelme kararı bile alabilirler. Ama sizin aile olma isteğinize pratik çözümler konusunda hala yardımcı olabiliriz. Hemen şimdi eÇift’e ücretsiz bir şekilde üye olarak başlayabilirsiniz.

İdeal çift metodu sayesinde ruh eşinizi bulabilir, uzun ve mutlu bir evlilik için ilk adımı atabilirsiniz. Çünkü aşk burada başlar.