Astroloji Burç Yorumları Burçlar

Haftaya Merkür ile Retro Venüs arasındaki kavuşum etkisi ile başlıyoruz!

#AstroTüyo: Yepyeni ve umut dolu bir haftadan daha merhaba! Bu haftaya Merkür ve Retro Venüs arasındaki kavuşum ile başlıyoruz. Burcunuzla ilgili tüm detaylar ise Yogini Astrolog Duygu Demir  @dudemir.astrolojigurusu tarafından hazırlandı.

#Koç: Haftaya Merkür ile Retro Venüs arasındaki kavuşum etkisi ile başlıyoruz. Bu dönemde kardeş ve akrabalarla ortak maddi kaynaklar üzerinde krizli bir konu konuşabilir, iş ortamınızda maddi bir konuyu çözmeniz gerekebilir veya kredi, borç, banka konularında bir anlaşmanın üzerinden geçmeniz gerekebilir. Ne zamandır beklediğiniz bir para gelebilir veya ödemenizi yapılandırmanız da söz konusu olabilir. Bu dönemlerde sıfırdan bir anlaşma yapmanızı tavsiye etmem. İlişkiler içinde ortak değer yargılarına kavuşmak çok kolay olmayabilir. Eski defterleri açıp konuşmak isteyebilir, ilişki içinde derinleşmek isteyebilirsiniz. Ayrıca Mars da tetikleyeceği için, tutkular ve cinselliğin yoğun olduğu ilişkiler yaşayabilir, daha dürtüsel davranabilirsiniz. Ayrıca gizemli konular, ölüm, korkular gibi konularda okumak, araştırmak isteyebilirsiniz. Hafta ortasında başlayan Merkür Neptün etkileşimi ile haftanın kalanında biraz daha yumuşak etkiler söz konusu, rüyalar haberci olabilir.

#Boğa: Haftaya Merkür ile Retro Venüs arasındaki kavuşum etkisi ile başlıyoruz. Bu dönemde ilişkiler içinde para mevzusunu açmak pek de hayırlı olmayacak gibi duruyor. Ayrıca maddi ortaklık gerektiren işler yapmayı da tavsiye etmiyorum. Daha önceden konuşulan, bir şekilde gerçekleştirilemeyen bazı işler yapılmak üzere gündeme gelebilir. Fakat içinde bir takım krizler bulunduracaktır illa ki. Ayrıca eski ilişkiler tekrar gündeme gelebilir, çözümlenmesi gereken yarım kalan durumlar olduğuna işaret etmekte. Ayrıca haftanın özellikle ikinci yarısında Neptün Merkür etkileşimi ile arkadaşlarınız ile sosyalleşeceğinizi göstermekte. Sanat, yaratıcı, moda alanlarında beraber işler yapmayı düşünebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızdan romantik sinyaller alabilirsiniz.

#İkizler: Haftaya Merkür ile Retro Venüs arasındaki kavuşum etkisi ile başlıyoruz. 15- 18 Ekim tarihleri sizin için ekstra önemli zira Merkür yönetici burcunuz. Bu tarihlerde belli ki özellikle iş ortamında eskide kaldığını düşündüğünüz belli başlı problemler yine kendini gösterecek. Kendinizi biraz kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Dürtüsel tepkiler vermemekte fayda var. Aynı zamanda beklediğiniz iş teklifleri de gelebilir. Ancak bu iş tekliflerinin tüm koşullarını doğru değerlendirmekte fayda var. Sağlıkla ilgili bir konularla uğraşmanız da gerekebilir, tamamen bireysel haritanıza bağlı olarak. Ayrıca aile içindeki kadın bireylerle ilgili de uğraşmanızı gerektirecek durumlar söz konusu olabilir. Mars da bu açıyı etkileyeceği için tüm bu konuların arkadaşlar, uzaklar ile bağlantılı bir yönü de olacaktır.

#Yengeç: Haftaya Merkür ile Retro Venüs arasındaki kavuşum etkisi ile başlıyoruz. İkili ilişkilerde eski defterleri açıp, konuşmanız gereken durumlar olabilir. Eski aşklar geri gelebilir ama çözülmesi gereken konular olacaktır. Çok da uzun vadeli ve kalıcı olacağını düşünmüyorum bu dönüşün. Uzaklar, yurt dışı, yabancılarla ilgilenmeniz gereken durumlar var gibi duruyor. Partneriniz ile bir şekilde uzakta kalacaksınız gibi. Ayrıca kendi yetenekleriniz, hobilerinizle ilgili keşfedeceğiniz yenilikler olacaktır. Maddi konularla ilgili gerginlik yaratan durumlar söz konusu olabilir. Bu iletişimi ilişkilere yansıtmak zararlı olacaktır.

#Aslan: Haftaya Merkür ile Retro Venüs arasındaki kavuşum etkisi ile başlıyoruz. Bu dönemde yuva içinde kıskançlıklar, kadınlarla ilgili problemler ya da parayla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Her durumda ev alma, satma gibi konularda da fırsatlar olacaktır ancak bu dönemde alınan kararlar maddi zarara uğratır, tavsiye etmiyorum. Özellikle de eş ve aile, yuva konuları bir araya gelince yine zorlu etkiler var gibi duruyor.

#Başak: Haftaya Merkür ile Retro Venüs arasındaki kavuşum etkisi ile başlıyoruz. Bu dönemde kardeş ve akrabalarla ortak maddi kaynaklar üzerinde krizli bir konu konuşabilirsiniz. Özellikle kadın akrabalarla anlaşmak çok kolay olmayabilir. Para mevzusu geçen iş anlaşmaları ve seyahatlerde problemler çıkabilir. İş ortamınızda bazı gerginlikler olacak gibi duruyor. Ortaklıklarla yapılan işlerde karşınızdaki kişiye hemen güvenmemenizi tavsiye ederim, bazı yanılgılar söz konusu olabilir. Partneriniz ile olan iletişimde ufak pürüzler söz konusu olabilir.

#Terazi: Hafta başındaki Merkür ile Retro Venüs arasındaki kavuşum açısı size bütçe ve finansallar anlamında zorlayıcı etkilere sahip. Ödemelerde zorluklar yaşanabilir ya da beklediğiniz para daha geç ya da daha az olacak şekilde elinize geçebilir. Bu konulardaki iletişimler çok kolay olmayacaktır. Harcamalarınızda birazcık kemerleri sıkmakta fayda var. Ayrıca iş ortamınızdaki iletişimler biraz yanıltıcı olabilir. Dikkatli olmakta fayda var.

#Akrep: Bu hafta burcunuzda Retro harekette olan Venüs, Merkür ile kavuşum yapacak. Bu kavuşum yükselen evinizde olacağı için size birçok yerden, farklı alanlarda haberler, bilgiler, konuşmalar gelebilir. Eski ilişkiler kendilerini hatırlatabilirler. Ayrıca arkadaş çevreniz ile görüşeceğiniz konular ve de ortak paralarla ilgili alınacak kararlar var belli ki. İşin içine Mars da karışacağı için aile ve ortak giderler, ev için çekilen kredi ya da alınan borç gibi durumlarla ilgili çözülmesi gereken durumlar var. Özellikle ortak paraların yönetimi ile ilgili konuşmalar biraz stresli ve gergin olabilir. Neptün Merkür iletişimi ise ilişkilerde romantik etkilere ama bir o kadar da aldanmaya açık etkilere işaret etmekte. Her duyduğunuz söze inanmayın.

#Yay: 15-18 Ekim tarihlerinde Merkür, Retro Venüs ile bir kavuşum yapacak. Maalesef ki arkanızdan yapılan bazı konuşmalara şahit olabilirsiniz. Kötülük yapmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Psikolojik anlamda maalesef ki biraz zor bir süreç. Ayrıca siz de yapacağınız anlaşmaları gizli tutmak isteyeceksiniz. Haftanın ikinci yarısında Neptün Merkür etkileşimi dolayısıyla ev ile ilgili bazı durumlar söz konusu olacaktır. Su tesisatı ile ilgili problemler olabilir. Konuları değerlendirirken akıl karışıklıklarınız olabilir maalesef.

#Oğlak: Hafta başında Merkür ile Retro Venüs’ün kavuşum halinde olması ile 15-18 Ekim arasındaki günlerde arkadaş çevreniz ile çözmeniz gereken iletişimsel problemler söz konusu olabilir. İletişimsel problemleriniz olabilir. Öte yandan uzun süredir görüşmediğiniz, özellikle de kadın dostlarınız ile bir araya gelebilirsiniz. Eğer bekarsanız arkadaş çevrenizden yoğun tutkulu bir flört gündeme gelebilir ancak kalıcılığı soru işareti! Hafta ortasında Merkür Neptün etkileşimi ile özellikle yazma çizme konularında yaratıcılığınız tavan yapacak. Bu alanda yeni çevrelere girmek, tanışmak isteyebilirsiniz. Yakın akrabalarla iletişimde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

#Kova: 15-18 Ekim arasında ise kariyerde yeni fırsatlar ya da eskiden değerlendirilememiş bazı konular tekrar gündeme gelecek gibi duruyor. Aslında olumlu gelişmeler mevcut ancak finansal anlamda risk almanızı tavsiye etmem bu günlerde. Zira hem bütçe konusunda anlaşamayabilirsiniz, hem de yeterince takdir edilmediğinizi hissedebilirsiniz. Hafta ortasında Merkür Neptün etkileşimi ile paranızı keyfiniz, sanat veya moda için harcamak isteyebilirsiniz. Öte yandan maddi konularda dalgınlıklara dikkat etmekte fayda var.

#Balık: Hafta başında, 15-18 Ekim tarihlerinde Merkür, Retro Venüs ile bir kavuşum yapacak. Bu dönem imzalar atmak için oldukça uygun. Aşkla ilgili uzaklardan bir gelişme olacak gibi, eğer bekarsanız uzak mesafede olan, yabancı birileri ile ilişkiye başlayabilirsiniz. İlişki içindeyseniz beraber uzaklara gitmek, seyahate çıkmak ve hatta imzalar atmak için etki uygun olacak. Ticaret ve yabancılarla yapılan anlaşmalar için de uygun bir dönem. Sadece Venüs Retro, aksaklıklar getirebilir. Keşke şansınız olsa da bu dönemi anlaşmak için değerlendirip, imzayı daha sonra atsanız.  Hafta ortasında Merkür Neptün etkileşimi ile yaratıcılığınız doruklarda. Sezgileriniz de oldukça güçlü olacak. Rüyalardan gelen mesajları dikkate alın!