Astroloji Burç Yorumları Burçlar

Merkür Akrep Burcuna Geçiyor. Peki Bu Ne Anlama Geliyor?

Terazi burcunda yeni bir var ve Merkür Akrep burcuna geçiyor. Tüm bunların burcunuza nasıl etkiler yapacağının cevabını bu hafta da Yogini Astrolog Duygu Demir  @dudemir.astrolojigurusu ile birlikte sizler için hazırladık. Yepyeni bir haftaya hazır mıyız?

 #Koç: Bu hafta 9 Ekim’de Terazi burcunda bir Yeni Ay var. Bu oldukça olumlu, ilişkileri düzenleyip toparlamak için faydalı olacak bir göksel etki olacak. İlgi göstermeniz gereken konular size illa ki kendini hissettirecek. Venüs’ün konumu nedeniyle bu konular daha çok ortak maddi kaynaklar, yönetimi ve paylaşımı üzerine olacak gibi duruyor. Ayrıca hafta içinde Merkür Akrep burcuna geçiş yapacak. Sizin için para kazanmaya, parayı büyütmeye, yatırımlara dair kafa yorma zamanı. Ayrıca bilinmeyen konulara, okült gibi alanlara daha çok önem verebilirsiniz.

#Boğa: 9 Ekim tarihinde Terazi burcunda, sizin de iş ortamınızı ve de sağlığınızı ilgilendiren bir Yeni Ay var. Ayın geneline baktığımızda oldukça yumuşak etkilere sahip, ilişkileri toparlamak için gayet faydalı olacak. Yeni iş anlaşmaları yapıp, harekete geçebilir, teknoloji bağlantılı işlerle uğraşabilirsiniz. İş ortamınızda bir düzenleme yapabilirsiniz. Sağlığınız için de düzenleme yapacağınız, diyete spora başlamak isteyebileceğiniz günlerdesiniz. Ayrıca hafta içinde Merkür Akrep burcuna geçiş yapacak. Sizin için ikili ilişkilerde ortak bir dil oluşturma zamanı geliyor. Ayrıca imza atmak, ortaklıklara girişmek, yeni projelere başlamak ve partnerinizle seyahate çıkmak için oldukça verimli bir zaman dilimi.

#İkizler: Salı günü Terazi burcundaki Yeni Ay ile aşk ilişkilerinizde oldukça güzel etkiler söz konusu olacak. Ancak Terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs Retro olduğu için, ilişki içinde ilgilenmeniz gereken belli başlı konular size kendini hissettirecek gibi durmakta. Partneri olan İkizler burçları önemli kararlar alacak diyebiliriz. Öte yandan bekar İkizler için ani ve sürpriz bir aşk kapıda! Yetenekleriniz ve hobileriniz ile ilgili güzel adımlar atabilirsiniz. Ayrıca hafta içinde Merkür Akrep burcuna geçiş yapacak. İş bağlamak, iş ortamını düzenlemek ve sözlü anlaşmalara girmek için şahane bir dönem. İş arkadaşlarınız ile ufak pürüzler atlatabilir, krizler yaşayabilirsiniz.

#Yengeç: 9 Ekim tarihinde Terazi burcu Yeni Ay’ı ile aile ve yuva içinde ilişkileri toparlamak için güzel etkiler söz konusu. Ancak Terazi burcu yöneticisi Venüs’ün konumu nedeniyle kişisel yetenekleriniz ve de aşk ilişkilerinde çözülmesi gereken durumlar olabilir. Aile ve partnerinizi ilgilendiren konularda stresli durumlar söz konusu olabilir. Ayrıca ev alım satım, ev için bir şeyler almak söz konusu olabilir. Bu hafta ayrıca Merkür Akrep burcuna geçiyor. Hayattan keyif almak isteyeceksiniz, yeni hobilere eğitimlere de başlayabilirsiniz.

#Aslan: Salı günü Terazi burcunda Yeni Ay meydana gelecek, kardeşlerle olan ilişkileri toparlamak için fırsatınız olacak. Sadece ev, aile konularında konuşmaların nereye gideceği önemli. Ayrıca türlü seyahatlere çıkmak, eğitimlere katılmak ve belki de proje lansmanları yapmak için uygun olacak. İş ortamınızda da ufak engellerle karşılaşabilirsiniz, bu durumu çözdükten sonra rahat edebileceksiniz. Ayrıca hafta içinde Merkür Akrep burcuna geçiş yapacak. Ev alım satımı, evi yenilemeye dair konuşmalar ve araştırmalar için oldukça uygun bir dönem.

#Başak: 9 Ekim tarihinde Terazi burcunda bir Yeni Ay var. Bu göksel olay ile aslında para ve bütçe konularında olumlu adımlar atmak için enerjiler müsait ama Terazi’nin yönetici burcu Venüs Akrep’te Retro olacağı için, belli ki bazı anlaşmalarla ilgili problemler meydana gelecek. Yani yeni iş teklifleri gelebilir ama bütçe pazarlığı konusunda ağırlığınızı ortaya koymanız gerekecek. Ayrıca beklediğiniz paralar var ise gelmesiyle ilgili problemler, aksaklıklar olabilir. Aslında keşke ayarlasanız da para konuşmalarını ileri atabilseniz. Ayrıca bu hafta Merkür Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sizin için 3 hafta boyunca bol bol seyahat, eğitim, konuşmalar zamanı olacak.

#Terazi: Bu salı günü burcunuzda bir Yeni Ay var. Bu oldukça olumlu, ilişkileri düzenleyip toparlamak için faydalı olacak bir göksel etki olacak. İlgi göstermeniz gereken konular kendini size illa ki hissettirecek. Venüs’ün konumu nedeniyle bu konular daha çok ortak maddi kaynaklar, yönetimi ve paylaşımı, aile ile ilişkiler üzerine olacak gibi duruyor. Bu haftanın diğer önemli göksel olayı ise Merkür’ün Akrep burcuna geçişi, sizin de artık para kazanma ve parayı büyüme üzerine daha çok odaklandığınız bir sürece geçmeniz. 3 hafta boyunca nereden nasıl daha çok kazanırım diye düşünme fırsatınız olacak. Yeni anlaşma ve sözleşmeler yapma fırsatınız da olacaktır.

#Akrep: 9 Ekim’de 12.evinizde Terazi burcunda bir Yeni Ay var. Bu oldukça ılımlı bir yeni ay ancak bilinçaltı evinizde olacağından sizin için daha çok yeni yılı değerlendirme fırsatı gibi düşünebilirsiniz. Venüs’ün konumu nedeniyle yaşam içindeki duruşunuzu ve ilişkilerinizi değerlendirmek isteyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili adımlar atmak isteyebilir, düzenlemeler yapabilirsiniz. İş ortamınızda beklenmedik, ani gelişmeler gerçekleşebilir. Bazı dedikoduları fark edebilirsiniz. Ayrıca bu hafta Merkür burcunuza geçiş yapıyor. Önümüzdeki 3 hafta boyunca iletişim kanallarınız açılıyor. Bol miktarda zihinsel faaliyet, yeni fikirler, konuşmalar, hareketler sizi bekliyor olacak. Kısa seyahatleriniz de olacaktır.

#Yay: 9 Ekim’de Terazi burcunda meydana gelecek Yeni Ay ile networkünüz vasıtasıyla yeni kapılar açılacak ancak bazı dostluklar da para nedeniyle sınanabilir. Çözülmesi gereken bir mevzu olacak gibi duruyor aranızda. Aynı zamanda 12-15 Ekim aralarında meydana gelecek Güneş Plüton karesi arkadaşlarla ortaklaşa yürütülen maddi konularda problemler yaşanabileceğine işaret etmekte. Ayrıca Merkür Akrep burcuna geçeceği için, 3 haftalık dönem boyunca zihinsel anlamda biraz daha kendi içinize çekilmek, sakinlemek isteyebilirsiniz. Anlaşmalar yapmak için çok da uygun bir zaman değil. Yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Rüyalarınız sizinle konuşacak, psişik yeteneklerinizin ön plana çıktığını fark edebilirsiniz.

#Oğlak: 9 Ekim’de Terazi burcunda bir Yeni Ay var. Bu yeni ay sayesinde yeni iş fırsatları kapınızı çalacak gibi duruyor. Bu oldukça olumlu etkilere sahip, size kapılar açacak olan bir etki olacak. Ancak Venüs’ün konumu nedeniyle yeni başlanan işlerde bazı krizler olabilir, çok büyük riskler almak, özellikle de finansal anlamda iyi değil bu günlerde. Ev ve iş arasındaki dengeyi kurmak birazcık emek gerektirecek. Bu hafta ayrıca Merkür Akrep burcuna geçiş yapıyor. Yani sizin için sosyalleşme zamanı J  Yeni grupların içine girmek, türlü aktivitelere dahil olmak için şahane bir dönem.

#Kova: Terazi burcunda 9 Ekim’de meydana gelecek Yeni Ay ile yazma, çizme, yayıncılık alanında olumlu etkiler mevcut. İş ilişkileri, görüşmeler için oldukça güzel bir zaman dilimi. Uzak akrabalar ile dedikoduların, lafların karıştığı bir dönem olabilir, biraz canınız sıkılabilir. Ancak genel anlamda etkileri olumlu ve ılımlı olan bir dönem olacak. Ayrıca Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile birlikte kariyeriniz ile ilgili hızlı ve yoğun bir döneme giriş yapıyorsunuz. 3 haftalık süreçte fikirleriniz ile ön plana çıkacaksınız!

#Balık: 9 Ekim tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile maddi anlamda size avantaj sağlayacak ve de harcamalarınızı daha iyi planlamanıza destek olacak bir etki söz konusu. Hem ek geliriniz olacak hem de ödemelerinizi daha iyi planlama için fırsatınız. Ancak bir şekilde sorumluluk altına girmeniz ve bütçenizi planlamanız gerekecek. Venüs’ün konumu nedeniyle eş ya da aileniz ile para konularında çözmeniz gereken bir durum söz konusu olacak belli ki. Ayrıca Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile birlikte bol miktarda seyahat edip yurt dışı ve yabancılar ile bağlantılı vizyonunuzu genişletme fırsatınız olacak.