eÇift Evlilik

“Mutluluk bir armağandır ve işin sırrı onu beklemekte değildir.”

İki insanın mutlu olmasına vesile olmak kadar güzel çok az his var.  eÇift ekibi olarak yaptığımız işi bu zamanlarda daha çok seviyoruz. Sitemize üye olan kullanıcıların tanışıp buluştuktan ve birbirlerini sevdikten sonra evlilik kararı aldıkları o an. Bugün sizlere işte o anlardan birini daha sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Umutların tükendiği bir anda başlayan bir aşk hikâyesinden bahsedeceğiz. Bu güzel olayı mutlu çiftimizin yazdıklarıyla paylaşmak istedik, belki aşka dair umudunu yitirmiş başkalarına umut olur olur diye.

Merhaba,

Hani derler ya hayatta mucizeler de vardır diye, işte bizim hikâyemiz de film gibi mucize gibi bir hikâye…

Uzun yıllar süren yalnızlık maratonundan sonra, tam da artık umutların tükendiği bir zamanda tanışmamıza, evlenmemize vesile olan sitenize bu yazıyı yazmadan olmazdı. Sitenizde tanışıp yüz yüze görüşme kararı almamız 1 hafta sürdü. Sonrası ise çok daha hızlı ve mucizevi şekilde devam etti. Benim ailemle geçirmeyi planladığım 1 haftalık tatil sürecinde tüm o sihirli değneğin gücüyle kendimizi rüya gibi bir nişan kutlaması içinde bulduk. Hani bir elmanın iki yarısı vardır ya, işte o eksik parçalar öyle güzel tamamladı ki birbirini, kelimelerle tarifi mümkün değil. Bu mutluluğu paylaşmak ve iki ay sonra evleneceğimizi de paylaşmak için eÇift’e bir teşekkür maili yazmaya karar verdik. Bunun üzerine nikâh törenimize katıldıkları gibi bizi hediyelerle taçlandırarak bir kere daha bulutların üzerine çıkardılar. Balayı tatili hediyesinin organizasyonunda göstermiş oldukları olağanüstü çaba, güler yüz, anlayış ve sevecenliklerinden ötürü tüm eÇift ailesine teşekkürü borç biliriz.

Biz çok mutluyuz ve bir o kadar da şaşkın, ailelerimiz çok mutlu ve huzurlu. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Sevgi ve esenlikle kalmanızı temenni eder sizlere bize bu mutluluğu yaşamımızdaki katkılarınızdan dolayı teşekkürü borç biliriz.

Hayatta her istediğinizin gönlünüzce olmasını temenni ederiz güzel yürekli insanlar. Hayat sizlerle güzel!

GÜLSEREN & GÖKHAN

Onlara bir ömür boyu mutluluk, sağlık ve huzur diliyoruz. Mutluluklarına aracı olduğumuz için de eÇift ailesi olarak gurur duyuyoruz.

O zaman ne diyelim, gökten üç elma düşmüş birisi onların, birisi bizim başımıza. Kalan üçüncü elma belki sizin kısmetinizdir. Charles Dickens’in dediği gibi “Mutluluk bir armağandır ve işin sırrı onu beklemekte değildir.” Haydi, siz de daha fazla yalnız kalmayın. www.eCift.com adresine gelin ve ücretsiz olarak profilinizi oluşturun. Kim bilir belki bir sonraki şanslı üyemiz siz olacak ve hayalini kurduğunuz o çok özel insanla tanışacaksınız!