Astroloji Burç Yorumları Burçlar

Bayramınızın kutlu olduğu bir hafta olsun!

Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu ile haftanın en merak edilen gününe yani bir hafta başına daha geldik! #astrotüyo: Bu hafta Güneş’in Başak burcuna geçmesi yaz modundan yavaşça sonbahar hallerine adapte olmaya başlayacağız. Merkür’ün düz seyrine geçmesi işlerimizi planlamamıza yardımcı olacak. Pazar günü Balık burcunda oldukça yumuşak etkilere sahip bir dolunay var. Yazın zorlu etkilerinden sonra merhamet duygumuzun arttığı, biraz daha spritüal konularla ve kişisel gelişimle, ruhani konularla ilgilendiğimiz birkaç gün olacak.

#Koç: Bu hafta, ayın 23’ünde Güneş Başak burcuna geçecek ve bizi yazdan sonbahara doğru taşımaya başlayacak. Başak hizmet odaklı olup, görevleri üstlenmek ve bunları becerikli bir şekilde yerine getirmekle ilgilidir. Hele de sizin 6.evinize geçeceğini düşünürsek, bir aylık süre boyunca titiz ve detaycı bir çalışma hali sizi beklemekte. Beslenmenize özellikle özen gösterecek, sağlığınıza dikkat edeceksiniz. Diyet ve spora başlamak için de oldukça uygun bir dönem olacaktır. Haftanın son gününde ise Uranüs ve Satürn destekli bir dolunay bizi beklemekte. Hem hedeflerinize ulaşmak için nasıl bir yol çizmeniz gerektiğini çok daha rahatlıkla hesaplar hale geleceksiniz, hem de bu dönem size ruhani bir rahatlama sunmakta. Biraz daha içe dönüp hayattan beklentilerinizi gözden geçirmekte, sezgilerinizi dinlemekte fayda var.

#Boğa: Bu hafta, ayın 23’ünde Güneş Başak burcuna geçecek. Başak hizmet odaklı olup, görevleri üstlenmek ve bunları becerikli bir şekilde yerine getirmekle ilgilidir. Sizin ilişkiler, çocuklar, hobiler evinize geçeceğini düşünürsek, bir aylık süre boyunca partneriniz ve varsa çocuğunuzu daha çok düşünerek adımlar atmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizi meslek haline getirmek için adımlarınız olabilir.  26’sında ise Uranüs ve Satürn destekli bir dolunay bizi beklemekte. Arkadaş çevreniz, aşk ve çocuklar ile ilgili hem başlayan, hem de biten etkiler aynı anda hayatınızda olacak. Bekar Boğa’lar arkadaş çevresinden sağlam temelli bir aşka yola çıkabilir. Arkadaşlarınız vasıtasıyla yeni hobilere başlayabilir veya bu hobilerden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili de güzel gelişmeler mevcut. Planlarda son dakika iptaller söz konusu olabilir.

#İkizler: 23üne geldiğimizde artık Güneş Başak burcuna geçecek ve bizi yazdan sonbahara doğru taşımaya başlayacak. Başak hizmet odaklı olup, görevleri üstlenmek ve bunları becerikli bir şekilde yerine getirmekle ilgilidir. Sizin aile ve ev düzeni alanınıza geçecek. Evinizi yenilemek, aile ile daha çok ilgilenmek, kıştan önce tamamlanması gereken işleri halletmek için şahane etkiler demek. Ayın son günlerinde ise Balık burcunda Uranüs ve Satürn destekli bir dolunay bizi beklemekte. Mesleki anlamda nasıl bir yol izlemek istediğinize dair bir süredir aklınız karışıksa eğer, yollar açılıyor. Hızlı gelişmeler ile farkındalığınız artacak gibi duruyor. Ancak hayallerinizin gerçekçi olmasına özen gösterin.

 #Yengeç: Bu hafta perşembe günü Güneş Başak burcuna geçecek ve bizi yazdan sonbahara doğru taşımaya başlayacak. Başak hizmet odaklı olup, görevleri üstlenmek ve bunları becerikli bir şekilde yerine getirmekle ilgilidir. Sizin aşk ilişkilerinde şans, beraber seyahatler veya bekârlara uzaklardan bir sevgili demek. Ayrıca hobileriniz için kurslara gidebilir, hobilerinizi mesleğe dönüştürmek için girişimcilikte bulunabilirsiniz. Pazar günü ise Balık burcunda Uranüs ve Satürn destekli bir dolunay bizi beklemekte. Devlet, hukuk, eğitim bağlantılı işleriniz varsa yolunuz açılacaktır. Uzaklara seyahatler, yurt dışı bağlantılı işler için de şans getirir. Yönetici rolündeki kişilerden hayallerinize gitmek için destek alabileceksiniz.

#Aslan: Bu hafta Perşembe günü Güneş Başak burcuna geçecek ve bizi yazdan sonbahara doğru taşımaya başlayacak. Başak hizmet odaklı olup, görevleri üstlenmek ve bunları becerikli bir şekilde yerine getirmekle ilgilidir. Sizin için bütçe yapma, paranızın hesabını bilme ve parayı büyütme odaklı düşünme zamanı. Haftanın son gününde ise Balık burcunda Uranüs ve Satürn destekli bir dolunay bizi beklemekte. Özellikle maddi kaynaklı bazı korkularınız ile yüzleşmeniz gerekebilir. Terapilere gitmek, şifa almak için çok uygun bir zaman. Ayrıca belli başlı kararlar alıp ödemelerinizi tamamlayabilirsiniz. Krediler, burslar, finansal kaynaklarla ilgili bir sonraki 10 gün içinde olumlu etkiler içinde olacaksınız.

#Başak: Perşembe günü Güneş burcunuza geçecek ve bizi yazdan sonbahara doğru taşımaya başlayacak. Sizin döneminiz başlıyor! İsteklerinizi ve yapacaklarınızı şimdiden düşünmeye başlayın, insanlara size fırsatlarla geliyor olacak.  26sında karşıt burcunuz Balık’ta Uranüs ve Satürn destekli bir dolunay bizi beklemekte. İlişkisi olan Başak’lar için ilişkide biraz daha ciddi olan bir döneme işaret eder. Bekar Başak’ları ise yeni bir tanışma bekliyor. Ayrıca iş ortaklıkları kurmak için de güzel bir dönem. Ortaklıklara imza atmak için ayın 28ini beklemenizi tavsiye ederim.

#Terazi: Bu ayın 23’üne geldiğimizde artık Güneş Başak burcuna geçecek ve bizi yazdan sonbahara doğru taşımaya başlayacak. Sizin döneminiz başlamadan hemen önce, birazcık içe dönüp yılı değerlendirmenin zamanı. Daha fazla kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz.  Ayın son günlerinde ise Balık’ta Uranüs ve Satürn destekli bir dolunay bizi beklemekte. İş ortamınızda hoşunuza gitmeyen, yolunda olmayan bazı konuları sonlandırıp, yeni bir sayfa açabilirsiniz. Yeni iş teklifi ne kadar gerçekçi, ne kadar uygulanabilir incelemekte fayda var. Ayrıca sağlık konusunda özellikle bağışıklıkla ilgili durumlara dikkat etmenizi tavsiye ederim.

#Akrep: Perşembe günü Güneş Başak burcuna geçecek ve bizi yazdan sonbahara doğru taşımaya başlayacak. Sizin için arkadaşlar, sosyalleşme ve network zamanıdır. Hayallerinize gitmek için, arkadaşlarınızla beraber planlar ve projeler yapabilirsiniz. Haftanın son gününde Balık burcunda Uranüs ve Satürn destekli bir dolunay bizi beklemekte. İlişkilerde yeni bir soluk alma zamanı. Ömrü tükenen ilişkiler bitecek, Jüpiter Neptün etkileşimi ile başlayanlar ise hız kazanacak! Ayrıca dolunay ile birlikte hayattan keyif almak isteyeceğiniz, sanatsal yeteneklerinizi ortaya dökeceğiniz bir dönem sizi beklemekte.

#Yay: Bu ayın 23üne geldiğimizde artık Güneş Başak burcuna geçecek ve bizi yazdan sonbahara doğru taşımaya başlayacak. Kariyerinizde yeni bir sayfa açmaya, dikkatli ve detaycı çalışmaya hazır mısınız? Bu bir ay boyunca kariyerinizi inşa etmek için efor sarf edeceksiniz. Ayın son günlerinde ise Balık burcunda Uranüs ve Satürn destekli bir dolunay bizi beklemekte. Özellikle aile içinde bazı bitişler yaşanacak ve sizin de ev ve ailenizle ilgilenmeniz gerekecek gibi duruyor. Aynı zamanda evin kendisi, tadilatlar, satın alma gibi durumlar ile ilgilenmeniz gerekebilir.

#Oğlak: Perşembe günü Güneş Başak burcuna geçecek ve bizi yazdan sonbahara doğru taşımaya başlayacak. Sizin yabancılar, uzaklar, yurt dışı bağlantılı işleri tamamlamak, eğitim ile ilgili adımlar atmak için oldukça güzel etkiler mevcut.  Ayın 26’sında ise Balık burcunda Uranüs ve Satürn destekli bir dolunay bizi beklemekte. Eğitimler, kurslar, iletişim ve seyahatler, lansmanlar, web bazlı projeler, yakın akrabalarla olan iletişim için gayet güzel etkiler sizi bekliyor. Ayrıca kardeşlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Taşınma durumunuz olabilir. Neptün etkisi nedeniyle tüm bu konularla ilgilenirken, aklınızı toparlamanız biraz zor olabilir, dikkat dağınıklıkları olacaktır.

#Kova: Perşembe Güneş Başak burcuna geçecek ve bizi yazdan sonbahara doğru taşımaya başlayacak. Bu etki ile sizin için ortak maddi kaynakları doğru hesaplayıp, yönetme zamanı başlıyor.  Bütçe ve finansallar zamanıdır. Ödemeler, gerekiyorsa kredi çekmeler ve hesap kitap sizi bekliyor. Pazar günü ise Balık burcunda Uranüs ve Satürn destekli bir dolunay bizi beklemekte. Yine maddi konularda yeni bir başlangıç, bir adım sizi bekliyor. Hızlı ve sağlamcı gelişmeler olacaktır ancak hayatı yaşarken önünüzü görmekte biraz zorlanacaksınız. Daha önceden değerlendirmediğiniz bazı konular tekrar gündeme gelebilir. Kendi değerinizi bilmeniz gereken zamanlardır.

#Balık: Perşembe günü Güneş Başak burcuna geçecek ve bizi yazdan sonbahara doğru taşımaya başlayacak. Sizin için ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık gibi konularla daha çok ilgilenme zamanıdır. Detaycı olmanız gereken durumlar, yüklenmeniz gereken sorumluluklar olacak. Haftanın son gününde ise burcunuzda Uranüs ve Satürn destekli bir dolunay sizi beklemekte. Hayatınızda yeni bir sayfa açma zamanı. Eskileri geride bırakın ve hayatın size hızlıca sunduğu yeni alternatifleri değerlendirmeye bakın. Özellikle ilişkiler alanında neyi nasıl ele aldığınızı gözden geçirme fırsatınız olacak.