Astroloji Burç Yorumları Burçlar

Yogini Astrolog Duygu Demir ile Haftalık Burç Yorumlarınız

Yeni bir ayın başlangıcına çok az bir zaman kaldı. Tutulmalar, Retrolar derken bakalım bu hafta Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu burcunuzdan ne haberler getirdi? #astrotüyo: Bu hafta hızlı ve öfkeli! Enerji ve motivasyonumuz yüksek ama tam olarak neye odaklanmak istediğimizi bilemiyor olabiliriz. Çevremize destek olurken kendimiz ani tepkiler ile ilişkilerde koparıcı nitelikte çıkışlar yapabiliriz. Açıkçası çok da yapıcı olduğumuz bir zaman dilimi değil, aksine hızlı ve keskin sonuçlar bekleyeceğiz. Ayrıca biraz ekstrem aktivitelerle uğraşmak isteyeceğiz ama kazalara dikkat!

#Koç: Sevgili Koç’lar ağustos ayına yönetici gezegeniniz Mars ile hızlı değişimlerin gezegeni Uranüs arasında ayın ilk 10 gününü etkileyecek olan gergin bir görünüm ile başlıyoruz. Finansal girişimler, bütçe, arkadaş ilişkileri sizi biraz yoracak gibi durmakta. Gereğinden fazla harcamalar yapmak zorunda kalabilir ve bu yüzden huzursuz olabilirsiniz. Özgürlüğünüz için savaşmak isteyeceksiniz, bu da gereksiz tartışmalara yol açabilir. Sosyal ilişkileriniz sizi biraz yoracak gibi duruyor.

#Boğa: Sevgili Boğa’lar ağustos ayına Mars ile burcunuzda hareket etmekte olan, hızlı değişimlerin gezegeni Uranüs arasında ayın ilk 10 gününü etkileyecek olan gergin bir görünüm ile başlıyoruz. Kariyer ve evlilik gibi toplum önündeki duruşunuzu etkileyen bazı konularda sıkıldığınızı hissedebilir, özgürlük isteyebilirsiniz. Yapacak çok iş olacak, gerginleşebilirsiniz.

#İkizler: Sevgili İkizler burcu, ağustos ayına hız, hareket ve motivasyonu temsil eden Mars ile hızlı değişimlerin gezegeni Uranüs arasında ayın ilk 10 gününü etkileyecek olan gergin bir görünüm ile başlıyoruz. Yurtdışı, seyahatler, eğitim konuları, arkadaşlarla beraber yapılan işler ve iş ortamınız sizi biraz yoracak gibi durmakta. Gereğinden fazla enerji harcayıp, istediğiniz kadar dönüş alamayabilirsiniz. Özgürlüğünüz için savaşmak isteyeceksiniz, bu da gereksiz tartışmalara yol açabilir.

#Yengeç: Sevgili Yengeç’ler, ağustos ayına hız, hareket ve motivasyonu temsil eden Mars ile hızlı değişimlerin gezegeni Uranüs arasında ayın ilk 10 gününü etkileyecek olan gergin bir görünüm ile başlıyoruz. Arkadaş çevresi, ortak değerlerde buluşmak, maddi kaynaklar, harcamalar konusunda biraz gergin etkiler mevcut. Para biraz mesele haline gelecek gibi duruyor.

 #Aslan: Sevgili Aslan’lar, ağustos ayına hız, hareket ve motivasyonu temsil eden Mars ile hızlı değişimlerin gezegeni Uranüs arasında ayın ilk 10 gününü etkileyecek olan gergin bir görünüm ile başlıyoruz. Kariyer, yapılacaklar, evlilik konularında biraz gergin enerjiler var sizin için. Hayattaki yerinizi sorgulayacak, özgürlüğünüz için savaşmak isteyeceksiniz, bu da gereksiz tartışmalara yol açabilir.

 #Başak: Sevgili Başak’lar, ağustos ayına hız, hareket ve motivasyonu temsil eden Mars ile hızlı değişimlerin gezegeni Uranüs arasında ayın ilk 10 gününü etkileyecek olan gergin bir görünüm ile başlıyoruz. İş ortamı ve yeni girişimler, beraber yapılacak seyahatler, iş odaklı eğitimler konusunda bazı gerginlikler, huzursuzluklar ve beklenmedik ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilere tahammülünüz az olabilir bugünlerde.

 #Terazi: Sevgili Terazi’ler, ağustos ayına hız, hareket ve motivasyonu temsil eden Mars ile hızlı değişimlerin gezegeni Uranüs arasında ayın ilk 10 gününü etkileyecek olan gergin bir görünüm ile başlıyoruz. İlişkiler, ortak değerlerde buluşma, anlaşma konularında biraz mücadele ve hızlı gelişmeler var gibi duruyor. Aynı zamanda ortak maddi kaynakların kullanımı konusunda bazı anlaşmazlıklar olabilir. Benzer şekilde çocuklarınız varsa tartışmalar ve huzursuzluklar olabilir.

#Akrep: Sevgili Akrep’ler, ağustos ayına yönetici gezegeniniz Mars ile hızlı değişimlerin gezegeni Uranüs arasında ayın ilk 10 gününü etkileyecek olan gergin bir görünüm ile başlıyoruz. Yuva içinde biraz gergin ve hızlı kararlar gerektiren günler sizi bekliyor. Aile ve eşiniz arasında ufak anlaşmazlıklar da çıkabilir. Ofisteki gerginliği eve taşımamaya özen gösterin. Evinizin kendisiyle ilgili de ilgilenilmesi gereken konular söz konusu olacaktır.

 #Yay: Sevgili Yay’lar, ağustos ayına hareketi temsil eden Mars ile hızlı değişimlerin gezegeni Uranüs arasında ayın ilk 10 gününü etkileyecek olan gergin bir görünüm ile başlıyoruz. Özellikle ofis ortamında gergin iletişimlere karşı dikkatli olun. Ayrıca bu dönem hızla başlayıp biten anlaşmalara çok da bel bağlamayın derim. İletişim, internet, projeler ve anlaşma kaynaklı problemler söz konusu olabilir. Yolda, trafikte dikkatli olmakta fayda var.

 #Oğlak: Sevgili Oğlak’lar, ağustos ayına hareket ve motivasyonun gezegeni Mars ile hızlı değişimlerin gezegeni Uranüs arasında ayın ilk 10 gününü etkileyecek olan gergin bir görünüm ile başlıyoruz. İlişki içinde maddi konular gündeme gelebilir, öz değer konusunda bir iletişim problemi yaşayabilirsiniz. Ayrıca hobileriniz ve keyfiniz için para harcamanız gerekebilir.  Ortaklıklı işlerle uğraşabilirsiniz ama imzalar ve kesin kararlar için Merkür retrosunun bitmesini bekleyin derim.

 #Kova: Sevgili Kova’lar, ağustos ayına burcunuzda Retro harekette olan Mars ile hızlı yöneticiniz olan değişimlerin gezegeni Uranüs arasında ayın ilk 10 gününü etkileyecek olan gergin bir görünüm ile başlıyoruz. Aile ve ev kaynaklı stresli durumlara, genel anlamda gerginliğe dikkat. Sinir stres, özgürlük temalı isyankâr bir tutum içinde olabilirsiniz.

 #Balık: Sevgili Balık’lar, ağustos ayına hareket ve enerjinin simgesi Mars ile hızlı değişimlerin gezegeni Uranüs arasında ayın ilk 10 gününü etkileyecek olan gergin bir görünüm ile başlıyoruz. Kendinizi içsel olarak gergin bulabilir, iletişiminizde dürtüsel olabilirsiniz. Hayat sizin kontrolünüz dışında akıyor olabilir, maddi anlamda gereksiz harcamalar içinde bulabilirsiniz kendinizi.