Aşk Flört

Eyvah, ilişkiye hazır değilmiş!

İlk buluşmada neler giyilir, neler yapılır yapılmaz diye düşünülen ve hazırlanılan o uzun süreçten sonra tam da istediğiniz gibi giden bir buluşma gerçekleşti. Fakat o da ne yine yolunda gitmeyen bir şeyler var. Siz ikinci bir buluşmanın heyecanı içerisine çoktan girmişken o beklenmedik bir mesaj ya da tavırla karşınıza çıkıyor. Özür dilerim şu an kendimi bir ilişkiye hazır hissetmiyorum! Şimdi ne yapacaksınız?

Hayatta mutluluk kadar mutsuzluk, umut kadar umutsuzluk var. Ve hayatta çoğu zaman beklentilerimiz bizi hayal kırıklığına uğratacak şekilde son bulabiliyor. Birisi tarafından arzulanmamak, istenmemek ya da sevilmemek düşüncesinin egomuzu zedelemesi kadar normal bir durum yok. Lakin hepimiz yetişkin insanlarız, önce biz elmayı seviyorsak elmanın bizi sevmeyeceğini kabul ederek sakin olmakta fayda var. Aslında yapmanız gereken şey o kadar basit ki her şey sadece bir dakika sakince düşünmekten geçiyor.

Hiç kimse agresif bir insanla muhatap olmak istemez ama dürüst ve olgun insanlar her zaman takdir edilir. Eğer siz de karşınızdaki insanla birlikte olma niyetinde değilseniz zaten sorun yok, yolunuza devam edersiniz. Fakat ondan gerçekten hoşlandıysanız ve o size bir ilişkiye hazır olmadığını söylerse onun gözünde olgun bir birey olarak kalın. Seni gerçekten insan olarak çok sevdim, bir sonraki aşama bizim için gerçek olsaydı evet mutlu olabilirdim ama yine de teşekkür ederim; %100 emin olmadığın bir ruh haliyle bir ilişkiye başlamak istememen aslında bana değer verdiğini gösterir diyebilirsiniz. Eğer kendini bir ilişkiye hazır hissedersen de burada olacağım ama şu durumda ben de zaten benimle bir ilişkiye başlamanı istemezdim deyip yolunuza devam edin.

İnanın karşınızdaki insanda sadece hayranlık ve olgunluk duygusu bırakacaksınız çünkü bu cümlelerin alt metninde aslında sizin kendinize ne kadar değer verdiğinizin sinyalleri yatıyor. Bu cümleler “ben gerçekten sevilmeyi ve arzulanmayı hak ediyorum” fikri yatıyor. İnanın hiçbir şey kaybetmezsiniz bu tavır sadece sizin kendinize saygınızı ve sevginizi gösterir. Sonuçta ne o dünyada karşınıza çıkacak son insan ne de bu ilk beklentinizin gerçekleşememesi olacak.

Uzun lafın kısası hayat devam ediyor. Yolunuza devam edin. Belki sadece bu kez strateji değiştirmeniz yeterli olacaktır. eÇift’i denemeye ne dersiniz? Kişiliğinize en uygun insanla tanışma şansınızı arama kriterlerinizi belirleyerek artırabileceğiniz eÇift’te sizin gibi aşkı arayan binlerce bekâr insan var. Haydi, şimdi ücretsiz deneyin! www.eCift.com