Astroloji Burç Yorumları Burçlar

eÇift’ten 25 Haziran- 1 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu  bu hafta burçlarınızla ilgili kısaca şöyle diyor. #astrotüyo: Haziran ayının son haftası yaz aylarını şekillendirecek etkilerle dolu. Bakalım sizin burcunuzda neler olacak?

#Koç: Bu hafta Güneş’in 26-28 Haziran arasındaki Satürn karşıtlığı yuva içinde sıkıntılı enerjilere işaret ediyor. Sorumluluklarınız nedeniyle kendinizi tam olarak özgür hissetmeyebilirsiniz. 27 Haziran itibariyle Kova burcunda Retro harekete geçen Mars, yazın büyük bir bölümünde enerjimizin biraz daha düşük olmasına neden olacak. Sizin içinde arkadaşlarınız, içinde bulunduğunuz topluluklarla ilgili bazı zorluklara neden olabilir. Özellikle beraber finansal paylaşımlar, işler yaptığınız arkadaşlarınız var ise anlaşmakta sorun yaşayabilirsiniz. Bu haftanın diğer önemli olayı ise 28 Haziran’da Oğlak burcunda meydana gelecek Satürnyen Dolunay. Kariyerinizde hızlı bir değişim ile kaleleriniz yıkılıyor. Yeni bir sayfa açma zamanıdır. Yapacağınız ani değişimler mesleki yaşantınızı kökten ama kalıcı bir şekilde değiştirecektir.  Son olarak 29 Haziran Cuma günü Aslan burcuna geçecek olan Merkür, ilişkilerde ego savaşlarına dikkat etmek gerektiğini gösteriyor.

#Boğa: Bu hafta Güneş’in 26-28 Haziran arasındaki Satürn karşıtlığı iletişimde sıkıntılı enerjilere işaret ediyor. Sorumluluklarınız nedeniyle kendinizi tam olarak özgür hissetmeyebilirsiniz. Yakın çevrenize destek olmak durumunda kalabilirsiniz.  27 Haziran itibariyle Kova burcunda Retro harekete geçen Mars, yazın büyük bir bölümünde enerjimizin biraz daha düşük olmasına neden olacak. Sizin için de mesleki anlamda bazı zorluklara neden olabilir. İş yerine istediğiniz hızda, özgürlükte hareket edemeyebilir, çalıştığınız yerden sıkıldığınızı düşünebilirsiniz. Açıkçası bu enerji evlilik bağı için de geçerli. Toplumsal statü adı altında sorumluluğunuz olan tüm alanlarda biraz geride kalmak isteyeceksiniz, tartışmalardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Bu haftanın diğer önemli olayı ise 28 Haziran’da Oğlak burcunda meydana gelecek Satürnyen Dolunay. Uzaklar, yabancılar, seyahat ve eğitim ya da hukuki işleriniz var ise bu alanlarda hızlı bir değişim ile kaleleriniz yıkılıyor. Bu dolunay yaz dönemi değişimleri tetikleyen en önemli etkenlerden biri; yeni bir sayfa açma zamanıdır. Yapacağınız ani değişimler ile hayatınızı kökten ama sağlam temelli bir değişim bekliyor. Kim bilir, belki de bir anda yurt dışına taşınma kararı alırsınız? Son olarak 29 Haziran Cuma günü Aslan burcuna geçecek olan Merkür, yuva içinde ego savaşlarına dikkat etmek gerektiğini gösteriyor.

#İkizler: Bu hafta Güneş’in 26-28 Haziran arasındaki Satürn karşıtlığı para konusunda sıkıntılı enerjilere işaret ediyor. Özellikle ortaklıklar içinde kendinizi ifade etmekte zorlandığınızı düşünebilir, ödemelerinizi planlamakta zorlanabilirsiniz. 27 Haziran itibariyle Kova burcunda Retro harekete geçen Mars, yazın büyük bir bölümünde enerjimizin biraz daha düşük olmasına neden olacak. Sizin için de yabancılar, seyahatler, eğitimler ve de girişimcilik alanında etkisini gösterecek. Bu dönemde seyahatlerde aksaklıklar olabilir, kazaya açık bir dönemdir. Hukuki işleriniz var ise sonuçlarını almak için beklemeniz gerekecektir. Bu haftanın diğer önemli olayı ise 28 Haziran’da Oğlak burcunda meydana gelecek Satürnyen Dolunay. Mesleki anlamda hızlı bir gelişmenin desteği ile, maddi konularda yepyeni bir gelişme olacak ve sizin uzun zamandır kale gibi sağlam gördüğünüz bir konuda yeni bir bakış açısı getirecek gibi duruyor. Bu değişim beklemediğiniz yerden gelebilir ama size sağlam temelli bir adım attıracak gibi. Son olarak 29 Haziran Cuma günü Aslan burcuna geçecek olan Merkür, yakın çevreniz ile olan iletişimde ego savaşlarına dikkat etmek gerektiğini gösteriyor.

#Yengeç: Bu hafta Güneş’in 26-28 Haziran arasındaki Satürn karşıtlığı partner ile yuva içinde sıkıntılı enerjilere işaret ediyor. Sorumluluklarınız nedeniyle kendinizi tam olarak özgür hissetmeyebilirsiniz. 27 Haziran itibariyle Kova burcunda Retro harekete geçen Mars, yazın büyük bir bölümünde enerjimizin biraz daha düşük olmasına neden olacak. Eş ve aile ile ortak maddi paylaşımlar ile ilgili planlarınız istediğiniz hızda gitmeyebilir. Ayrıca burası ameliyatlarla çok ilgili bir alan. Bence dikkatli olun, kontrollerinizi yaz boyu aksatmayın. Bu haftanın diğer önemli olayı ise 28 Haziran’da Oğlak burcunda meydana gelecek Satürnyen Dolunay. Evlilik ve ilişkiler içinde kalıpların yıkılma zamanıdır. Sağlam giden ilişkiler biraz daha ciddiyete bürünürken, iletişimde zorlanan çiftler için oldukça zorlu etkiler mevcut. Ay içinde iletişimsel problemlerinizi çözerek ilerlemeye özen göstermenizi tavsiye ederim. Son olarak 29 Haziran Cuma günü Aslan burcuna geçecek olan Merkür, para ile ilgili konularda ego savaşlarına dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Ayrıca keyfiniz için para harcayabileceğinizi de göstermekte.

#Aslan: Bu hafta Güneş’in 26-28 Haziran arasındaki Satürn karşıtlığı yine hayat içindeki detaylarda, ofis içinde sıkıntılı enerjilere işaret ediyor. Aynı zamanda sağlık kontrollerinizi yaptırmaya özen göstermelisiniz. Evcil hayvanınız varsa, onunla ilgilenmek durumunda da olabilirsiniz. 27 Haziran itibariyle Kova burcunda Retro harekete geçen Mars, yazın büyük bir bölümünde enerjimizin biraz daha düşük olmasına neden olacak. Sizin için maalesef ikili ilişkiler, ortaklıklar ile ilgili bazı zorluklara neden olabilir. Özellikle ortaklıkla yurt dışı bağlantılı, ticaret odaklı işler yapıyorsanız aksaklıklar olacaktır. Eşiniz ile yurt dışı seyahatleri planlıyorsanız işler tam olarak istediğiniz gibi gitmeyebilir. Bu haftanın diğer önemli olayı ise, 28 Haziran’da Oğlak burcunda meydana gelecek Satürnyen Dolunay. Günlük hayat düzeninizi daha disipline etmeniz gerekiyor. İş hayatında bir süredir saldıysanız, yeni bir ortama geçiş yapıyorsanız veya sağlığınıza daha özen göstermeniz gerektiği belliyse, işte kendinizi bir anda radikal kararlar alıp, kökten ama kalıcı değişimler yaparken bulacaksınız gibi duruyor. Son olarak 29 Haziran Cuma günü Aslan burcuna geçecek olan Merkür, yaz boyunca ormanların kralı olacağınıza işaret etmekte! Anlaşmalar, sohbetler, bol planlar sizi beklemekte.

#Başak: Bu hafta Güneş’in 26-28 Haziran arasındaki Satürn karşıtlığı ilişki içinde sıkıntılı enerjilere işaret ediyor. Sorumluluklarınız nedeniyle kendinizi tam olarak özgür hissetmeyebilirsiniz. 27 Haziran itibariyle Kova burcunda Retro harekete geçen Mars, yazın büyük bir bölümünde enerjimizin biraz daha düşük olmasına neden olacak. Sizin için de iş hayatınızda bir düzen ve sistem kurma konusunda biraz daha yavaşlamaya neden olabilir. Aynı işi birkaç defa yapmanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Bu haftanın diğer önemli olayı ise 28 Haziran’da Oğlak burcunda meydana gelecek Satürnyen Dolunay. İlişkiler içinde karar zamanı. İlişkisi olan Başak’lar, hayatlarını ortak bir şekilde kurmak için düzenlemeler yapacak ve bu sayede ilişkinizi yeni bir seviyeye taşıyabileceksiniz. Eğer ilişkiniz sağlam temelli değilse maalesef kopuşlar yaşayabilirsiniz. Bekar Başak’lar ise iş ortamı ya da arkadaş çevreniz vasıtasıyla yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Son olarak 29 Haziran Cuma günü Aslan burcuna geçecek olan Merkür, iletişim konusunda biraz içinize kapanacağınızı göstermekte. Kendinizi bazı gizli konuşmalar ve sırlar içinde bulabilirsiniz.

#Terazi: Bu hafta Güneş’in 26-28 Haziran arasındaki Satürn karşıtlığı ilişki içinde sıkıntılı enerjilere işaret ediyor. Evdeki sorumluluklarınız nedeniyle iş hayatında kendinizi tam olarak özgür hissetmeyebilirsiniz. 27 Haziran itibariyle Kova burcunda Retro harekete geçen Mars, yazın büyük bir bölümünde enerjimizin biraz daha düşük olmasına neden olacak. Sizin için de ilişkiler arenasında anlaşmak, süreci yumuşakça yürütmek biraz zor olacak gibi duruyor. Sinirlere hakim olmakta fayda var. Bu haftanın diğer önemli olayı ise 28 Haziran’da Oğlak burcunda meydana gelecek Satürnyen Dolunay. Aile içinde alınacak kararlar olduğuna işaret etmekte. Kimi Terazi’ler ilişkilerini daha ciddi bir boyuta taşırken, kimi Terazi’ler yeni bir ev almak ya da evlerini satmak isteyebilir. Ayrıca kariyer konusunda güçlü gelişmeler olması da mümkün. Sağlam ve ciddi kararlar ile yolunuza devam edebileceksiniz, bunun için bazı alışkanlıklardan vazgeçip, kalıplarınızı yıkmanız gerekebilir. Son olarak 29 Haziran Cuma günü Aslan burcuna geçecek olan Merkür, arkadaş çevreniz ile bol miktarda planlar yapacağınızı, herkesi çevrenize toparlayacağınızı göstermekte.

#Akrep: Bu hafta Güneş’in 26-28 Haziran arasındaki Satürn karşıtlığı özellikle iş odaklı seyahatler, eğitimlerle ilgili biraz problemler olabileceğine işaret etmekte.  27 Haziran itibariyle Kova burcunda Retro harekete geçen Mars, yazın büyük bir bölümünde enerjimizin biraz daha düşük olmasına neden olacak. Evde daha fazla vakit geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Aileyle, evin kendisiyle ilgili sizi uğraştıracak konular olacaktır. Bu haftanın diğer önemli olayı ise 28 Haziran’da Oğlak burcunda meydana gelecek Satürnyen Dolunay. Akrabalar, kardeşler, kuzenlerle ilgili gelişmeler, yeni iş anlaşmaları, iletişimsel projeler, taşınma gibi konularda hayatınızı etkileyecek ani ama kökten bir değişim sizi beklemekte. Bir dönemin sonu ile yepyeni bir sayfa açacaksınız gibi duruyor. Son olarak 29 Haziran Cuma günü Aslan burcuna geçecek olan Merkür, yaz boyunca iş ile ilgili iletişim trafiğinizin artacağına işaret etmekte.

#Yay: Bu hafta Güneş’in 26-28 Haziran arasındaki Satürn karşıtlığı para konusunda sıkıntılı enerjilere işaret ediyor. Ödemeleriniz sizi yorabilir, bankayla işler yapmanız gerekirken yetişemediğinizi hissedebilirsiniz.  27 Haziran itibariyle Kova burcunda Retro harekete geçen Mars, yazın büyük bir bölümünde enerjimizin biraz daha düşük olmasına neden olacak. Sizin için de iletişim arenasında anlaşmak, süreci yumuşakça yürütmek biraz zor olacak gibi duruyor. Sinirlere hakim olmakta fayda var. Ayrıca kısa yolculuklar, iş projeleri, internetle bağlantılı işlerde aksaklıklarınız olabilir. Bu haftanın diğer önemli olayı ise 28 Haziran’da Oğlak burcunda meydana gelecek Satürnyen Dolunay. Maddi konularda ciddi bir karar sizi beklemekte. Ay boyunca oluşacak endişelerden dolayı kemerleri sıkıp bütçe yapmak isteyebilir ya da yepyeni bir işe geçiş yapabilirsiniz. Bu iş için taşınmanız gerekebilir, daha sık seyahat ettiğiniz bir meslek olabilir ya da iletişim ön plana çıkabilir. Her durumda maddi anlamda kendinizi çekip çevirmek adına sağlam ve kalıcı adımlar atmanız gerekecek. Siz yapmazsanız da, hayat bir şekilde sizi mecbur kılacak gibi durmakta. Son olarak 29 Haziran Cuma günü Aslan burcuna geçecek olan Merkür, yaz boyunca yurt dışı ve yabancılarla bağlantılı iletişiminizin artacağına, seyahatlerin artacağına işaret eder.

#Oğlak: Bu hafta Güneş’in 26-28 Haziran arasındaki Satürn karşıtlığı ilişkiler konusunda sıkıntılı enerjilere işaret ediyor. Sağlam ilişkiler karşılıklı ciddiyet vaat ederken, sağlam temelli olmayanlar biraz zorlanacak.  27 Haziran itibariyle Kova burcunda Retro harekete geçen Mars, yazın büyük bir bölümünde enerjimizin biraz daha düşük olmasına neden olacak. Sizin için de maddi konularda işler tam istediğiniz gibi gitmeyebilir, düzeni kurmak her zaman çok kolay olmayacaktır. Beklenmedik harcamalar çıkabilir. Bu haftanın diğer önemli olayı ise 28 Haziran’da Oğlak burcunda meydana gelecek Satürnyen Dolunay. Hayatınıza ve de ilişkinize dair kararlar sizi beklemekte. Hayatınızdaki sağlam kalelerden birini değiştirmek isteyeceksiniz. Son olarak 29 Haziran Cuma günü Aslan burcuna geçecek olan Merkür, Mars’a rağmen para arttırmanın yollarını bulmak için çalışacağınıza işaret eder.

#Kova: Bu hafta Güneş’in 26-28 Haziran arasındaki Satürn karşıtlığı iş ilişkileri konusunda sıkıntılı enerjilere işaret ediyor. Yöneticilerle zorlu bir iletişim olabilir, biraz yorulduğunuzu, kısıtlandığınızı hissedeceksiniz. Bir de bu durumlardan yola çıkarak, psikolojik kaynaklı sıkıntılara dikkat. 27 Haziran itibariyle burcunuzda Retro harekete geçen Mars, yazın büyük bir bölümünde enerjimizin biraz daha düşük olmasına neden olacak. Sizin için bu çok daha yoğun hissedilir olacaktır. İstediğiniz şeylere ulaşmak için normalden iki kat daha fazla çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. Eskiden severek yaptığınız bazı şeyler tat vermeyebilir. Bu haftanın diğer önemli olayı ise 28 Haziran’da Oğlak burcunda meydana gelecek Satürnyen Dolunay. Bu dolunay 12.evinizde olacağı için sizin adınıza biraz zorlu etkileri var. İş ortamınızda beklenmedik değişimler yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeniz gerekebilir. Özellikle kendiniz, hayatınız ve günlük yaşantınız, iş ortamınız konusunda bazı kalıplarınızdan vazgeçmeniz gerekecek gibi duruyor. Son olarak 29 Haziran Cuma günü Aslan burcuna geçecek olan Merkür, ikili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda iletişim trafiğinin artacağını ancak ego ile yola çıkmamanız gerektiğini göstermekte.

#Balık: Bu hafta Güneş’in 26-28 Haziran arasındaki Satürn karşıtlığı ilişkiler konusunda sıkıntılı enerjilere işaret ediyor. Bu günlerde hayattan keyif almak çok kolay olmayabilir. Zorlu bir iletişim olabilir, biraz yorulduğunuzu, kısıtlandığınızı hissedeceksiniz. Bir de bu durumlardan yola çıkarak, psikolojik kaynaklı sıkıntılara dikkat. 27 Haziran itibariyle Kova burcunda Retro harekete geçen Mars, yazın büyük bir bölümünde enerjimizin biraz daha düşük olmasına neden olacak. İstediğiniz şeylere ulaşmak için normalden iki kat daha fazla çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. Eskiden severek yaptığınız bazı şeyler tat vermeyebilir. Kendi üzerinizde baskı kurmayın. Bu haftanın diğer önemli olayı ise 28 Haziran’da Oğlak burcunda meydana gelecek Satürnyen Dolunay. Arkadaş çevrenizde bir yenilenme söz konusu. Girdiğiniz bazı ortamların size eskisi kadar iyi gelmediğini düşünüp, uzaklaşmak isteyebilirsiniz. İlişkileri sağlamlaştırmak için bazı tavırlardan uzaklaşmanız gerektiğini görebilirsiniz. Sağlam ilişkiler için oldukça güzel etkiler mevcut ancak sağlam temelli olmayanlar özellikle arkadaş çevresi kaynaklı problemlerle karşılaşabilir. Son olarak 29 Haziran Cuma günü Aslan burcuna geçecek olan Merkür, iş ortamınızın yoğunlaşacağına işaret etmekte. Beraber çalıştığınız kişilerle dengeli bir iletişim kurmaya özen göstermelisiniz.