Astroloji Burç Yorumları Burçlar

Merkür-Jüpiter Etkileşimli Bir Haftadan Merhaba!

Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu bu hafta Venüs ve Mars karşıtlığının yaşamımıza etkilerine değiniyor. Burcun sana ne haberler getirdi, biliyor musun? #astrotüyo: Haftaya Merkür Jüpiter arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. İletişimde sevgi ve merhametten yana olduğumuz ve aynı zamanda finansal girişimlere açık günler.
Ancak 20-23 Haziran arasındaki Venüs Mars karşıtlığı ilişkilerde tutku ve heyecan aynı anda bizi beklemekte. Akabinde Güneş’in de Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte aile ve sevdiklerimizle olmak, büyüklerimizle vakit geçirmek, evimizle ilgilenmek isteyeceğiz.

#Koç: Haftaya finansal anlamda banka ile ilgili işleriniz var ise, çözmek ve girişimde bulunmak adına güzel etkilerle başlıyorsunuz. Ayrıca bu dönemde ruhani anlamda size iyi gelecek gelişmeler olacaktır. Akabinde Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca ev ile ilgili sorumluluklarınız artacak. Aynı zamanda geleceğe yönelik planlamalar yapmak isteyeceksiniz. 20-23 Haziran arasında Venüs Mars karşıtlığı gerçekleşecek. Bugünler ilişkiler için biraz tehlikeli günler, tutkular yoğun olacaktır ama aynı zamanda durduk yere tartışmalar da çıkabilir. Partnerinizle fikir ayrılıkları durumunda ateşli tartışmalara girmemeye özen gösterin.

#Boğa: Haftaya yakınlarla keyifli sohbetler ve deniz kenarına yolculuklar ile başlıyorsunuz. Ayrıca arkadaşlarınız ile ortaklaşa işler yapmak isteyebilir ve bundan güzel paralar kazanabilirsiniz. İletişim ve projeler odaklı işler olacaktır. Akabinde Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca odağınız aile büyükleri, akrabalarla özellikle de kadınlarla olan iletişiminiz, seyahatler üzerine olacaktır. 20-23 Haziran arasında Venüs Mars karşıtlığı gerçekleşecek. Bugünler evdeki ilişkiler için biraz tehlikeli günler, tutkular yoğun olacaktır ama aynı zamanda durduk yere tartışmalar da çıkabilir. Partnerinizle fikir ayrılıkları durumunda ateşli tartışmalara girmemeye özen gösterin. Ayrıca Mars devrede olduğundan evle ve mesleki anlamda hızlı anlaşmalar yapılabilir ancak bir o kadar da çabuk bozulma ihtimali var.

#İkizler: Haftaya maddi anlamda size avantaj sağlayan, aynı zamanda iş ortamınızı da yenileyen güzel fırsatlarla başlayacaksınız. Beraber çalıştığınız kişilerle olan iletişiminiz çok daha keyifli şekilde akacaktır. Akabinde Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca maddi konulara odaklanacak, paranızı büyütmek için türlü planlar yapacaksınız gibi duruyor. Ancak 22-24 Haziran arasını not alın, beklediğiniz para daha geç gelebilir, bazı aksaklıklar ile karşılaşabilirsiniz. İş ortamında da özellikle erkek yöneticiler ile birbirinizi anlamak çok kolay olmayacaktır. Ayrıca 20-23 Haziran arasında Venüs Mars karşıtlığı gerçekleşecek. Bugünler ilişkiler için biraz tehlikeli günler, tutkular yoğun olacaktır ama aynı zamanda durduk yere tartışmalar da çıkabilir. Fikir ayrılıkları durumunda ateşli tartışmalara girmemeye özen gösterin.

#Yengeç: Haftaya aşk ilişkilerinde keyifli ve romantik bir iletişim ile başlıyorsunuz. Ayrıca yurt dışı ve yabancılarla ilgili, eğitimlerle bağlantılı her türlü konuda şans sizden yana olacak. Akabinde Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca parladığınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Enerji ve motivasyonunuz oldukça yüksek olacak. Ancak 22-24 Haziran arasını not alın sevgili Yengeç’ler, partnerinizle iletişimsel problemler yaşayabilir, ortak değerlerde buluşmakta, sorumlulukları bölüşmekte zorluklar yaşayabilirsiniz. Pasif agresif tavırlar sergileyip, güç savaşlarına girmek zararınıza olur. İş ortağınız varsa anlaşmalarda kopma noktaları olabilir. Ayrıca 20-23 Haziran arasında Venüs Mars karşıtlığı gerçekleşecek. Bir anda beklenmedik büyük harcamalar yapmanız gerekebilir.

#Aslan: Haftaya biraz daha kendi içinize çekildiğiniz, kendinize odaklandığınız bir enerji ile başlıyorsunuz. Ev ile ilgili değiştirmek, düzenlemek istedikleriniz var ise ya da yatırım yapmayı düşünüyorsanız bununla ilgili gelişmeler de olacaktır. Akabinde Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca biraz daha kendi kendinize olduğunuzu ve kabuğunuza çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Özellikle 22-24 Haziran arasını not alın sevgili Aslan’lar, günlük hayat düzeninizi kurmakta biraz zorlanabilir, sorumluluklar sizi biraz rahatsız edebilir. İş ortamında da özellikle erkek yöneticiler ile birbirinizi anlamak çok kolay olmayacaktır. Ayrıca 20-23 Haziran arasında Venüs Mars karşıtlığı gerçekleşecek. Bugünler ilişkiler için biraz tehlikeli günler, tutkular yoğun olacaktır ama aynı zamanda durduk yere tartışmalar da çıkabilir. Partnerinizle fikir ayrılıkları durumunda ateşli tartışmalara girmemeye özen gösterin.

#Başak: Haftaya arkadaşlarınızla keyifli seyahatler, sohbetler, vakit geçirmelerin olduğu enerjilerle başlıyorsunuz. İletişim sizin için çok daha kolay bugünlerde. Partnerinizle de aranız çok daha iyi olacaktır, dahası beraber tatil dahi yapabilirsiniz. Hayallere ulaşmanın çok daha kolay ve keyifli olduğu günler. Akabinde Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca odağınız arkadaş çevreniz. Yeni insanlarla tanışacak, yepyeni ortamlara girecek ve aslında arkadaş çevrenizi yönlendirecek güçte olacaksınız. Ancak 22-24 Haziran arasını not alın sevgili Başak’lar, ilişkiler arenasında iletişimsel problemler yaşayabilirsiniz. Kendi yeteneklerinizi sergilemeye çalışırken ilişkide karşı tarafı ihmal edebilir ya da size bu şekilde davranıldığını hissedebilirsiniz. Ayrıca 20-23 Haziran arasında Venüs Mars karşıtlığı gerçekleşecek. Bugünler ilişkiler için biraz tehlikeli günler, ofis içinde özellikle kadınlar olan iletişime dikkat etmek gerekecektir. Ayrıca küçük kazalara açık bir dönem, sağlık için dikkatli olma zamanı.

#Terazi: Haftaya kariyeriniz için oldukça güzel etkiler ile başlıyorsunuz. Size maddi kazanç getirecek bir terfi ya da yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Aynı zamanda iş yerinizde iletişiminiz çok daha güzel olacaktır. Akabinde Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca odağınız kariyeriniz. Kendinizi toplum önünde sergilemek ve başarı almak isteyeceksiniz. Özellikle kadın yöneticiler de sizi destekleyecektir. Ancak 22-24 Haziran arasını not alın sevgili Terazi’ler, özellikle para mevzularından yola çıkarak, kariyerinizi de düşünerek hem ofis içinde hem de ev içinde iletişimsel problemleriniz olabilir. Ayrıca 20-23 Haziran arasında Venüs Mars karşıtlığı gerçekleşecek. Bugünler ikili ilişkiler için hem tutkulu hem de biraz tehlikeli günler. Enerjiniz yüksek olacaktır ancak tartışmalara da açık bir zaman dilimi.

#Akrep: Haftaya daha çok öğrenmenin, girişimci olarak adımlar atmanın çok daha keyifli geldiği, yurt dışı bağlantılı işlerin peşinden koştuğunuz bir enerji ile başlıyorsunuz. Kendi yeteneklerinizin peşinden gidecek, belki de bu uğurda eğitimlere katılacaksınız. Ayrıca aşk hayatında iletişim çok daha keyifli olacak gibi duruyor. Akabinde Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca odağınız yurt dışı seyahatleri, eğitimler, organizasyonlar ve tatil planları olacak. Ancak 22-24 Haziran arasını not alın sevgili Akrep’ler, özellikle seyahatlerde sorunlar yaşayabilir, uzak akrabalarınızla olan iletişiminizde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca 20-23 Haziran arasında Venüs Mars karşıtlığı gerçekleşecek. Bugünler iş ilişkileri için gergin etkiler var, tartışmalara dikkat etmekte, fazla rekabete girmemekte fayda var. Zorlu iletişimi eve taşımamanızı tavsiye ederim.

#Yay: Haftaya iki yoğun etkiyle başlıyorsunuz. İlki ruhani açıdan, aileden de destek alarak kendinizi geliştirebileceğiniz, içinizin açılacağı keyifli etkiler. Diğeri ise, başkalarının finansal kaynaklarından faydalanmak – yani krediler, borçları rahatça ödemek, bankadan kredi almak, aile ya da eşin maddi kaynaklarından faydalanmak gibi. Ayrıca ev almak ya da evinizi güzelleştirmek istiyorsanız da olumlu etkiler mevcut. Akabinde Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca odağınız zaten finansal kaynaklarınızı büyütmek ve yönetmek üzerine olacak. Ancak 22-24 Haziran arasını not alın sevgili Yay’lar, özellikle para mevzularından yola çıkarak, kariyerinizi de düşünerek iletişimsel problemleriniz olabilir. Para beklediğinizden geç gelebilir. Ayrıca 20-23 Haziran arasında Venüs Mars karşıtlığı gerçekleşecek. Bugünlerde seyahate çıkmak zorundaysanız aksaklıklar ve kaza ihtimallerine karşı çok dikkatli olun lütfen.

#Oğlak: Haftaya arkadaşlarınızla bol sohbetin ve iletişimin olduğu, telefonlarınızın sürekli çaldığı, yakın akrabalarınızla da sıkça görüştüğünüz keyifli etkilerle başlıyorsunuz. Ayrıca arkadaşlarınızla işlere atılmak isteyebilir, yeni ortaklıklar yapabilirsiniz. İlişkilerde de ciddi adımlar atmak için keyifli bir zaman. Akabinde Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca odağınız zaten ikili ilişkiler ve de ortaklıklar olacaktır. Bu dönem beraber hareket etme dönemi. Ancak 22-24 Haziran arasını not alın sevgili Oğlak’lar, ortaklığınız varsa özellikle para mevzularından yola çıkarak ciddi bir yol ayrımına gelebilirsiniz. Partneri olan Oğlak’lar ise bu günlerde ilişkide tüm yükü sadece kendilerinin üstlendiğini hissedebilirler. Ayrıca 20-23 Haziran arasında Venüs Mars karşıtlığı gerçekleşecek. Bugünlerde maddi konularda işler hızlanacaktır ama aksaklarla birlikte. İşten beklediğiniz prim vs. gibi ödemeleriniz varsa alabilirsiniz ama aynı zamanda harcamalarınız da bir anda artacaktır.

#Kova: Haftaya iş ortamında akıcı ve keyifli iletişimlerle başlıyorsunuz. Bu gelişmeler aynı zamanda maddi gelirinizi arttıracak olumlu anlaşmalar ve iş fırsatlarına işaret ediyor. Akabinde Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca odağınız iyice iş ortamınız ve günlük hayatınız üzerinde olacak. Hem işlerinizi halledebileceksiniz hem de kendinizi bir anda fazla yoğun da bulabilirsiniz. Ayrıca 22-24 Haziran arasını not alın sevgili Kova’lar, özellikle iş ortamında iletişimi çok daha ılımlı şekilde kurmakta fayda var. Dediğim dedik diye yaklaşırsanız koparıcı etkiler olacaktır. Ayrıca sağlık konusunda kontrollü olmanın da faydalı olduğu zamanlar. Ancak 20-23 Haziran arasında Venüs Mars karşıtlığı gerçekleşecek. İkili ilişkilerinizi kurarken sinilere hâkim olun lütfen.

#Balık: Haftaya aşk ve ilişkiler konusunda oldukça romantik ve keyifli etkiler ile başlıyorsunuz. Bu etki ile aynı zamanda hobilerinizi yüksek bir yaratıcılık ile yapabilir, bu alanlarda yeni eğitimler alabilirsiniz. Girişimcilik için uygun enerjiler olacak, iletişim ve basın yayınla ilgili adımlar atabileceksiniz. Aynı zamanda seyahatler ve yurt dışı gezileri için de uygun bir zaman olacaktır. Zira Güneş’in yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca odağınız aşk ilişkiler ve de varsa çocuklar olacaktır. Ancak 22-24 Haziran arasını not alın sevgili Balık’lar, ilişkilerde biraz zorlanabileceğiniz, iletişimsel kopukluklar olabilecek ya da kendinizi baskı altında hissedebileceğiniz günler. Ayrıca 20-23 Haziran arasında Venüs Mars karşıtlığı gerçekleşecek. İş ortamındaki rekabetçi ilişkilere dikkat! Sağlık konusu da aklınızın bir köşesinde olsun.