Astroloji Burç Yorumları Burçlar

eÇift’ten iyi haftalar! 11-17 Haziran Haftalık Burç Yorumlarınız Hazır

Yepyeni bir haftanın başlangıcından merhaba! Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu bu hafta da burçlarınızı sizin için yorumladı. #astrotüyo: Bu haftanın geçişleriyle birlikte hem iletişim yönümüz, hem de aşkı yaşama biçimimiz etkileniyor. Artık daha kendi içimizde, yakınlarımızla olmak isteyecek ama aşkta da parlatma ve abartmanın peşinde olacağız. Hafta ortasındaki İkizler Yeni Ay’ı ise, yaz boyunca kaderimizi değiştirecek tutulma sezonuna girmeden önceki en iyi haber!

#KOÇ: Ayın ikinci yarısında odağınız yuvanız. Evde iyi ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Dahası hayatın tadını çıkarmanın peşinde olacaksınız. Bekâr Koç’lar için gündem aşk olurken, çocuğu olan Koç’lar içinse çocuklarıyla çok daha fazla vakit geçirmek olacak. Merkür 13 Haziran’daki Yeni Ay’dan saatler önce yengeç burcunda 29 Haziran’a kadar sürecek olan yolculuğuna başlayacak. Haziran sonuna kadar Koç’lar için gerek kendi yuvaları içinde, gerekse anne babalarıyla çok daha yoğun bir iletişim süreci başlıyor. Ev almak isteyen Koç’lar bu dönemi değerlendirebilir. Haftanın bir diğer önemli gelişmesi 14 Haziran itibariyle Aslan burcuna geçecek olan Venüs! 10 Temmuz’a kadar olan dönemde kendinize ve hobilerinize vakit ayırmak isteyeceksiniz. Aşkta oldukça şanslı günler sizi beklemekte, bekar Koç’lar için flört sezonu açıldı! İlişkisi olanlar ise, keyifli günler geçirecektir. Çocuk isteyen Koç’lar da bu konuda adımlar atabilir. 13 Haziran’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ise ayın başından itibaren planladığınız iletişim, iş anlaşmaları, eğitimler ve seyahatlerle bağlantılı işlerinizi somutlaştırmak için gerekli cesaret ve sağlamlığı verecek. Zihninizdeki planları gerçekleştirmek için bir karar almanız ve değişimden geçmeyi kabul etmeniz gerekecektir. Tüm bunları yaparken de hem ailenize, hem de yuvanıza çok daha merhametle yaklaşmak isteyeceksiniz.

#BOĞA: Ayın ikinci yarısında odağınız akrabalar, iletişim ve seyahatler. Evde çok daha sevgi dolu ilişkiler kurmak, evinizi güzelleştirmek, yuva haline getirmek istiyorsunuz. Bekar Boğa’lar aşkı ailelerinin tanıştırdığı birinde bulurken, evli Boğa’lar ise vakitlerini partnerleriyle evde geçirmek isteyecek. Merkür 13 Haziran’daki Yeni Ay’dan saatler önce Yengeç burcunda 29 Haziran’a kadar sürecek olan yolculuğuna başlayacak. Haziran sonuna kadar Boğa’lar için özellikle kadın akrabalarla çok daha yoğun bir iletişim dönemi başlıyor. Ayrıca deniz kenarına kısa mesafe yolculuklar, kısa süreli seyahatler yapabilirsiniz. Araba almak isteyen, yeni eve taşınmak isteyen Boğa’lar için de güzel haberler zamanıdır. Haftanın bir diğer önemli gelişmesi 14 Haziran itibariyle Aslan burcuna geçecek olan Venüs! 10 Temmuz’a kadar olan dönemde yuvanıza vakit ayırmak isteyeceksiniz. Yeni ev almak için araştırmalar yapabilir, ya da evinizi dekoratif objelerle süsleyebilirsiniz. 13 Haziran’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ise ayın başından itibaren planladığınız finans ve bütçe bağlantılı işlerinizi somutlaştırmak için gerekli cesaret ve sağlamlığı verecek. Zihninizdeki planları gerçekleştirmek için bir karar almanız ve değişimden geçmeyi kabul etmeniz gerekecektir. Tüm bunları yaparken de yakın akraba, kuzen, komşulardan, özellikle de kadın olanlardan destek alacak, belki kısa eğitimlere katılacak ya da seyahatlere gideceksiniz.

#İKİZLER: Ayın ikinci yarısında odağınız bütçeniz ve yakın çevreyle olan iletişimler, seyahatler, eğitimler olacaktır. Kuzen, kardeş gibi akrabalar ve komşularla iletişim trafiği artacaktır. Beraber konserlere, tiyatrolara gidebilirsiniz. Aynı zamanda paranızı büyütmenin peşinde olacaksınız. Merkür’ün 13 Haziran’daki Yeni Ay’dan saatler önce Yengeç burcunda 29 Haziran’a kadar sürecek olan yolculuğuna başlaması ile sizin için para konuları ve finansal planlar dönemi başlıyor. Parayı nasıl kazanır, büyütürüm diyecek; fikirlerinizden para kazanmak isteyeceksiniz. Ayın bir diğer önemli gelişmesi 14 Haziran itibariyle Aslan burcuna geçecek olan Venüs! 10 Temmuz’a kadar olan dönemde sizi özellikle kadın akrabalarınız ile yoğun bir iletişim trafiği beklemekte. Çok daha sevgi dolu ilişkiler kurabileceksiniz. Belki de beraber seyahatlere çıkmak isteyebilirsiniz. Ayrıca taşınma, bir araba / araç alma gibi konular da gündeme gelebilir. Bekarsanız, akrabalarınız sizi birileriyle tanıştırabilir, seyahatler esnasında aşka kavuşabilirsiniz. 13 Haziran’da burcunuzda meydana gelecek olan Yeni Ay ise ayın başından itibaren planladığınız değişimler ve yeni işlerinizi somutlaştırmak için gerekli cesaret ve sağlamlığı verecek. Zihninizdeki planları gerçekleştirmek için bir karar almanız ve değişimden geçmeyi kabul etmeniz gerekecektir. Tüm bunları yaparken de yine bütçe planlarının üzerinden geçeceksiniz.

#YENGEÇ: Ayın ikinci yarısında odağınız bütçeniz. Parayı nasıl kazanır, büyütürüm, nerelere yatırım yapmalıyım diye düşüneceksiniz. Ayrıca keyfiniz için harcamalar yapmak, bolca tiyatrolara konserlere gitmek isteyeceksiniz. Merkür 13 Haziran’daki Yeni Ay’dan saatler önce burcunuzda 29 Haziran’a kadar sürecek olan yolculuğuna başlayacak. Haziran sonuna kadar gündeminiz yoğun, çevreniz kalabalık, iletişim kanallarınız ise oldukça açık! Ayın bir diğer önemli gelişmesi 14 Haziran itibariyle Aslan burcuna geçecek olan Venüs! 10 Temmuz’a kadar olan dönemde bütçe hesabındasınız. Aşk ilişkilerini biraz daha arka plana almanız gerekebilir. 13 Haziran’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ise ayın başından itibaren planladığınız iletişim ile bağlantılı işlerinizi somutlaştırmak için gerekli cesaret ve sağlamlığı verecek. Zihninizdeki planları gerçekleştirmek için bir karar almanız gerekiyor.

#ASLAN: Ayın ikinci yarısında sizin zamanlarınız geliyor. Aşkı rahatlıkla kendinize çekecek ve oldukça doğal bir çekim gücüyle auranızı kullanacaksınız. Merkür 13 Haziran’daki Yeni Ay’dan saatler önce Yengeç burcunda 29 Haziran’a kadar sürecek olan yolculuğuna başlayacak. Haziran sonuna kadar Aslan’lar için gizli kapaklı konuşmaların döndüğü, sırlara ortak oldukları bir dönem başlıyor. Ayın bir diğer önemli gelişmesi 14 Haziran itibariyle burcunuza geçecek olan Venüs! 10 Temmuz’a kadar olan dönemde kendinize ve hobilerinize vakit ayırmak isteyeceksiniz. Aşkta oldukça şanslı günler sizi beklemekte, bekar Aslan’lar için flört sezonu açıldı! İlişkisi olanlar ise, keyifli günler geçirecektir. Çevrenize birçok kişi toparlayacak ve ilginin merkezi olacaksınız.   13 Haziran’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ise arkadaş çevrenizde yenilenme sağladığı gibi, hayallerinize ulaşmak için bir plan ve vizyon yaratmanıza da destek olacak. Zihninizdeki planları gerçekleştirmek için bir karar almanız ve değişimden geçmeyi kabul etmeniz gerekecektir. Tüm bunları yaparken de korkularınızla yüzleşmeniz gerekebilir.

#BAŞAK: Ayın ikinci yarısında odağınız arkadaş çevreniz ve sosyal hayatınız. Yeni insanlarla tanışıyor, çok daha fazla etkinliğe katılıyorsunuz. Özellikle iş çevrenizden arkadaşlarınızla çok daha fazla sosyalleşeceksiniz. İlişkilerde ise biraz daha rölantiye aldığınız, belki daha platonik olduğunuz veya ilişki içindeyseniz de daha kendi içinizde yaşamak istediğiniz bir döneme geçiyorsunuz. Merkür 13 Haziran’daki Yeni Ay’dan saatler önce Yengeç burcunda 29 Haziran’a kadar sürecek olan yolculuğuna başlayacak. Haziran sonuna kadar sosyalleşme ve iletişim süreci, iş arkadaşlarınızla görüşmeler başlıyor. Ayın bir diğer önemli gelişmesi 14 Haziran itibariyle Aslan burcuna geçecek olan Venüs! 10 Temmuz’a kadar olan dönemde ilişkileri daha içinizde yaşıyor, biraz daha platonik takılıyorsunuz. Gizli ilişkilere girmemeye özen gösterin sevgili Başak’lar, zira hiç sizin tarzınız değil! 13 Haziran’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ise kariyerinizde yenilenmeyi gösteriyor. Yeni bir işe başlayabilir, iş yerinde bir terfi alabilirsiniz bu dönemde. Bu yeni ay size hayallerinizi somutlaştırmak için gerekli cesaret ve sağlamlığı verecek. Tüm bunları yaparken de yepyeni bir çevreye girecek ve ister istemez bir değişimden geçeceksiniz gibi duruyor.

#TERAZİ: Ayın ikinci yarısında odağınız kariyeriniz ve yeni anlaşmalar. İş görüşmelerine gidebilir, başvurularda bulunabilir, sunumlar yapabilirsiniz. Satış, pazarlama için oldukça efektif bir zaman olacaktır. İlişkilerde ise çok daha eğlenceli ve sosyal bir zaman dilimindesiniz. Merkür 13 Haziran’daki Yeni Ay’dan saatler önce Yengeç burcunda 29 Haziran’a kadar sürecek olan yolculuğuna başlayacak. Haziran sonuna kadar aklınız fikriniz kariyerinizde yükselmekte ve yeni iş anlaşmaları yapmakta. Ayın bir diğer önemli gelişmesi 14 Haziran itibariyle Aslan burcuna geçecek olan Venüs! 10 Temmuz’a kadar olan dönemde ilişkiniz varsa beraber sosyalleşebilir, yoksa da arkadaş çevrenizden biriyle ilişkiye başlayabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla beraber iş yapmak için görüşmeleriniz de olacak. 13 Haziran’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ise ay başından beri odaklandığınız yurt dışı, yabancılar, seyahat bağlantılı işlerinizi hızlandırmanız için itici güç olacaktır. İş ile bağlantılı ani bir seyahat fırsatı çıkabilir. Bu dönemde işinize de odaklanmanız gerekecek.

#AKREP: Ayın ikinci yarısında odağınız kariyeriniz, yeni anlaşmalar ve seyahatler olacaktır. İş ortamınızda daha keyifli ilişkiler kurabilecek, özellikle yöneticilerle keyifli bir iletişimde olacaksınız. Merkür 13 Haziran’daki Yeni Ay’dan saatler önce Yengeç burcunda 29 Haziran’a kadar sürecek olan yolculuğuna başlayacak. Haziran sonuna kadar aklınız fikriniz yeni eğitimler, seyahatler, hukuki işler ve yabancılarla olan bağınızda olacak. Ayın bir diğer önemli gelişmesi 14 Haziran itibariyle Aslan burcuna geçecek olan Venüs! 10 Temmuz’a kadar olan dönemde kariyerinizde keyifli bir süreç sizi bekliyor. Yaptığınız işlerle takdir edileceksiniz, eşiniz ile ortaklaşa işler yapmak isteyebilirsiniz. 13 Haziran’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ise ay başından beri odaklandığınız maddi konulara yeni bir bakış açısı ile yaklaşmanız ve anlaşmalar yapmanız için fırsatlar tanıyacak.

#YAY: Ayın ikinci yarısında odağınız varsa partneriniz ile kurduğunuz ilişki, iletişim yanı sıra ortak değer yargıları, maddi manevi paylaşımlar ve tutkular olacaktır. Aynı zamanda bütçe planlaması yapmak, yatırımlar ile ilgilenmek isteyeceksiniz. Yine ortaklığı olan kişiler de gelir gider dengesine bakacaktır.  Ayrıca yurt dışı, yabancılar ve seyahatlerle ilgili keyifli gelişmeler var. Merkür 13 Haziran’daki Yeni Ay’dan saatler önce Yengeç burcunda 29 Haziran’a kadar sürecek olan yolculuğuna başlayacak. Haziran sonuna kadar aklınız fikriniz bütçenizi doğru planlamak, ortak maddi kaynakları yönetmek. Bu alan ilişkisi olanlar için yoğun tutkular da getirecektir. Haftanın bir diğer önemli gelişmesi 14 Haziran itibariyle Aslan burcuna geçecek olan Venüs! 10 Temmuz’a kadar olan dönem eğlenceli bir tatil planı yapmak, seyahat, pasaport işlerinizi halletmek için birebir. İlişkiniz varsa tatillere beraber gidebilir, yoksa da seyahatler esnasında ya da uzaklardan biriyle ilişkiye başlayabilirsiniz. Ayrıca yurt dışı, hukuk, devlet bağlantılı işler yapmak için ideal bir zaman dilimi. Okumak, öğrenmek, vizyonunuzu genişletmek isteyeceksiniz. 13 Haziran’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ise ay başından beri odaklandığınız partnerinizle olan ilişkinize yeni bir boyut katacaktır. İlişkisi olanlar bu etki ile birbirlerine sözler verecek, ilişkisi olmayanlar entelektüel olarak etkilendiği kişilerle yeni bir flört dönemine başlayacak gibi durmakta. Aynı zamanda yine iş ortaklıkları ve kariyer bağlantılı yeni gelişmeler için güzel etkiler mevcut.

#OĞLAK: Ayın ikinci yarısında odağınız ilişkiler. Partneriniz varsa oldukça keyifli ve romantik günler sizi bekliyor.  Bekar Oğlak’lar ise kendilerini tutkulu ama aynı zamanda bolca romantik konuşmanın olduğu ilişkiler içinde bulacaklar. Aynı zamanda bütçe planlaması yapmak, yatırımlar ile ilgilenmek isteyeceksiniz. Yine ortaklığı olan kişiler de gelir gider dengesine bakacaktır.  Merkür 13 Haziran’daki Yeni Ay’dan saatler önce Yengeç burcunda 29 Haziran’a kadar sürecek olan yolculuğuna başlayacak. Bu etki size ay sonuna kadar ilişkilerde keyifli günler getirecektir. Haftanın bir diğer önemli gelişmesi 14 Haziran itibariyle Aslan burcuna geçecek olan Venüs! 10 Temmuz’a kadar olan dönem bütçe yapmak, ortak maddi konularda eş, ortak ve aile ile görüşmek, banka ile ilgili işleri halletmek için şahane dönemler. 13 Haziran’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ise ay başından beri odaklandığınız iş konularına yeni bir boyut katacaktır. Kariyer ve iş ile ilgili güzel etkiler mevcut. İş ortamınızda yenilenme, ofis taşıma, yeni işe geçme gibi olabilir. Aynı zamanda sağlık alanında yeni kararları uygulamaya sokabilirsiniz.

#KOVA: Ayın ikinci yarısında odağınızda iş ve aşk aynı anda var. Yeni iş anlaşmaları, müşteriler, görüşmeler sizi bekler. İş değiştirmek isteyenler için oldukça uygun enerjiler olacak. Ayrıca günlük hayatınız çok hızlanacaktır. Spor ve sağlık konusunda daha çok araştırır, bir şeyler yapmak isterken bulabilirsiniz kendinizi. İlişkiler arenasında ise sahiplenici ve tutkulu yanınız ortaya çıkacaktır. Merkür 13 Haziran’daki Yeni Ay’dan saatler önce Yengeç burcunda 29 Haziran’a kadar sürecek olan yolculuğuna başlayacak. Bu etki ile ay sonuna kadar iş ortamınızı çok daha keyifli bir hale getirebilecek, iş arkadaşlarınızla iyi ilişkiler kuracaksınız. Aynı zamanda yeni iş anlaşmaları yapmak için de hızlı etkiler var. Haftanın bir diğer önemli gelişmesi 14 Haziran itibariyle Aslan burcuna geçecek olan Venüs! 10 Temmuz’a kadar olan dönemde ilişkiler arenası bu sefer oldukça romantik ve tutkulu etkiler altında. İlişkisi olan Kova’lar bu durumu daha ciddiyete taşımak isteyebilir, aileler ile tanışabilirler. Aynı zamanda iş ortaklığı yapmak istiyorsanız da gayet uygun bir zaman dilimi. 13 Haziran’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ise ay başından beri ilişkiler arenasındaki hızlanmayı yeni bir boyuta taşıyacak. Bekarlar Kova’lar bir ilişkiye başlarken, ilişkisi olanlara ise karşılıklı söz verme durumunda olacak. Ayrıca kendi yeteneklerinizden para kazanmaya dair iş anlaşmaları yapabilirsiniz.

#BALIK: Ayın ikinci yarısında odağınızda iş ve aşk aynı anda var. İlişkisi olmayan Balık’lar oldukça keyifli yeni başlangıçlar yaparken, ilişkisi olanlar ise romantik günler yaşayacaktır. Çocuk isteyen Balık’lar da bu dönemde harekete geçebilir. Ayrıca hobilerinize yönelebilir ve hatta sanatla ilgili yaptığınız çalışmalardan para kazanabilirsiniz. Ayrıca iş ortamınız da oldukça hareketli olacak. Merkür 13 Haziran’daki Yeni Ay’dan saatler önce Yengeç burcunda 29 Haziran’a kadar sürecek olan yolculuğuna başlayacak. İlişkileri çok daha romantik kılan etki de bu dönemde başlıyor. Haftanın bir diğer önemli gelişmesi 14 Haziran itibariyle Aslan burcuna geçecek olan Venüs! 10 Temmuz’a kadar olan dönemde iş ortamınız oldukça hareketli. Yeni anlaşmalar, görüşmeler, değerlendirmeler zamanı. Ofis ortamınızda yenilenme olabilir. Ayrıca spor ve sağlık konusunda harekete geçmek isteyeceksiniz. 13 Haziran’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ise ay başından beri ev ile ilgili aklınızdaki fikirleri toparlamanız, isteklerinizi yerine getirmeniz için güzel etkilere sahip. Ev ile ilgili imza işlerinizi bu dönemde yapabilirsiniz.