Aşk

4-10 Haziran Haftalık Burç Yorumlarınız

eÇift’ten İyi Haftalar! Haziran ayının ikinci haftasına da başladık. Bakalım bu hafta Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu ‘ndan size ne haberler var? #astrotüyo: Bu hafta Neptün’ün sert kontakları ile aklımız biraz karışacak! Venüs Pluto karşıtlığı ise dönüş ya da dönüştür diyor. Net kararlar almanın oldukça zor olduğu, öte yandan dönüşümün bitiş ile karışabileceği bir hafta bizi bekliyor.

#Koç: Bu hafta sizin için yoğun bir iletişim trafiği, bol miktarda kısa mesafe seyahatler ve yeni projelerle başlıyor. 5-10 Haziran arasında zihniniz her zamankinden çok daha hızlı çalışıp, yepyeni iş anlaşmalarını hayatınıza taşırken, bu anlaşmaları yaparken ne kadar objektif olabileceğiniz soru işareti! Maalesef ki bu hafta biraz kandırılmalara açık, zorlu etkiler mevcut. Özellikle akraba, kardeşlerle iş yapanlar dikkat. Zira kendinizi aile ve kariyeriniz arasında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca ofiste yöneticilerle anlaşmazlığa düşebilir, kendi işinizi yapıyorsanız ya da ortaklığınız varsa finansal konularda anlaşmazlıklarınız ve endişeleriniz olabilir. Ayrıca idealist tavırlarla aldığınız kararlar zarar getirebilir, daha esnek olmak önemli olacaktır.

#Boğa: Bu hafta sizin için para konuları ve finansal planlar ile başlıyor. Parayı nasıl kazanır, büyütürüm diyecek; fikirlerinizden para kazanmak isteyeceksiniz. Ancak bazı aksaklıklar, yanlış hesaplarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak aynı zamanda kendinizi yakınlarınızla olan iletişimde zorluklar yaşarken bulabilir, özellikle uzaktaki akrabalarınızla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Uzak mesafe seyahatler, hukuki işlemler daha sorunlu olabilir.

#İkizler: Bu hafta sizin için biraz dağınık etkilerle başlıyor. Hayatınızda istediğiniz değişimi yapabilecek enerji ve gücünüz olacak ancak tam olarak istediğiniz değişim ne, işte onu bilemeyebilirsiniz! Ayrıca kendinizi bütçe planlarının ortasında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Ofis hayatınızda değişimler yapmak isteyebilirsiniz, özellikle kadınlar arasındaki dedikodu trafiği sizi biraz sıkacak. Kadın yöneticiniz varsa size zorlu zamanlar yaşatabilir. Krediler ve ödemelerinizde aksamalar olabilir.

#Yengeç: Bu hafta sizin için biraz daha kendi kendinize vakit geçirmek istediğiniz, biraz sırların ve gizli kapaklı konuşmaların ve hatta dedikoduların içinde kaldığınız, iletişimde yanlış anlaşılmaların olacağı etkilerle başlıyor. Hangi konuşmanın, hangi dedikodunun içinde yer alacağınızı dikkatli seçin! Öte yandan partnerinizle olan ilişkinizde biraz sıkılabilir, iletişim problemleri yaşayabilir, karşı tarafın size baskı yaptığını ya da tam tersi sorumluluklarını bir türlü almadığını düşünebilirsiniz.  İş ortağınız varsa iş süreçleri ve kimin neyi nasıl yapacağını tekrar konuşmak isteyebilirsiniz.

#Aslan: Bu hafta sizin için yepyeni çevrelere girdiğiniz, sosyalleştiğiniz, yeni insanlar tanıdığınız ama aşk ilişkilerinde biraz daha gizli saklı ya da platonik olarak ilerlemeyi tercih ettiğiniz enerjilerle başlıyor. Hafta yoğun bir iletişim trafiği, bol miktarda gezme tozma, hayatınıza yeni insanların girmesiyle eğlenceli bir şekilde başlayacak. Ancak aynı zamanda sosyal çevreniz sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir ya da size türlü bağımlılıklara çekebilir, dikkat. 5-10 Haziran arasında tanışacağınız kişilerle ya da arkadaş çevreniz ile birlikte işler yapmayı da düşünebilirsiniz. Ancak Venüs Plüton karşıtlığı nedeniyle özellikle iş konusundaki girişimlerde karşı tarafın gerçek niyetini anladığınızdan emin olun. Bu dönemde ayrıca iş arkadaşlarınızla bağlantılı bazı problemleriniz de olabilir. Son olarak, sağlığınıza da dikkat etmekte fayda var.

#Başak: Bu hafta sizin için kariyerinizde yenilikler, görüşmeler, anlaşmalar yapacağınız, ön plana çıkacağınız ve de bol miktarda sosyalleşeceğiniz etkilerle başlıyor. Ancak anlaşmalarda fark etmediğiniz detaylar olabilir, biraz daha beklemekte fayda var. Aynı zamanda arkadaş çevreniz ile ilişkinizi bir dengeye oturtmakta zorlanabilirsiniz. İlişki içinde iletişimde biraz zorlu etkiler mevcut gibi durmakta. Arkadaş çevrenizde kadınlarla ilgili krizli durumlar oluşabilir. Arkadaş ya da partnerinizle seyahate çıkma durumunda dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

#Terazi: Bu hafta sizin için yurt dışı, yabancılar, seyahatler, eğitimlerle ilgili çok daha hızlı ve hareketli bir enerji ve de kariyer alanında bol miktarda gelişmelerle başlıyor. 5-10 Haziran arası özellikle ticaret yapıyorsanız yeni anlaşmalara işaret etmekte. Aynı zamanda seyahatlere çıkabilir, pasaport vize işlerinizi halledebilir, eğitim başvuruları yapabilirsiniz. Hukuki işleriniz varsa, devletle bağlantılı konular varsa halletmek için iyi etkiler mevcut. Ancak tüm bu konularla ilgili iletişim sıkıntıları, yanlış anlaşılmalar, tam karar verememe ve hayal kırıklığı ihtimali oldukça yüksek. Dikkatli olmakta fayda var. Ancak kariyer ile aile ilişkilerini bir dengeye oturtmakta zorlanabilirsiniz. İkisinden birinde sıkıntılı durumlar oluşursa diğerine yansıtmayın. Özellikle iş ortamında kadınlarla ilgili problemleriniz ya da paraya yönelik konuşmalar olabilir.

#Akrep: Bu hafta sizin için yurt dışı, yabancılar, seyahatler, eğitimlerle ilgili etkiler ve maddi konularda yeni anlaşmalar ile başlıyor. 5-10 Haziran arası özellikle bir ortakla yeni anlaşmalara ya da kredi, borçlar ve ödemelerle ilgili gelişmelere işaret etmekte. Ayrıca seyahatlere çıkabilir, pasaport vize işlerinizi halledebilir, eğitim başvuruları yapabilirsiniz. Taşınmak isteyebilir, araç almaya niyet edebilirsiniz. Ancak aynı zamanda biraz aksaklıklar da meydana gelebilir, daha dalgın olacağınız bir zaman dilimi. Kariyerle ilgili anlaşmaları imzalamak için bu haftayı atlatmanızda fayda var.

#Yay: Bu hafta sizin için ortaklık kurma, ortakla iş yapma konusunda çok daha hızlı ve hareketli bir enerji, partneriniz var ise onunla yoğun bir iletişim ve hatta verilen sözler ve de bütçe yapmaya dair etkilerle başlıyor. 5-10 Haziran arası özellikle partneri olanlar birbirlerine sözler verecekler. Evlenmek, sözlenmek, aileyle tanışmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda bir iş ortağı ile girişimde bulunmak istiyor olabilirsiniz. Ancak bu dönemde iletişimsel problemler olacaktır, sözler yanlış anlaşılabilir. Bu nedenle hayal kırıklığına uğramamak için söz verme isteğinizi içinizde tutup, bu dönemde gözlemci kalmanızı tavsiye ederim. Ayrıca bütçenizi iyi yapmaya bakın. Güzel para kazanabilir ama aynı zamanda düşündüğünüzden daha çok harcayabilirsiniz veya kazancınızla ilgili aksamalar olabilir. Banka işlerinde zorluklar yaşayabilirsiniz.

 

#Oğlak: Bu hafta sizin için iş hayatı konusunda çok daha hızlı ve hareketli bir enerji, iş arkadaşlarınızla yoğun bir iletişim ile partneriniz varsa paylaşımlarla başlıyor. 5-10 Haziran arası özellikle yeni iş anlaşmaları yapabilir, iş görüşmelerine gidebilirsiniz. Fakat bu dönem yanlış anlaşılmalara, dalgınlıklara, haberlerin yanlış aktarılmasına çok müsait. Her konuşma istediğiniz gibi gitmeyebilir. Ancak iş ortaklığı olanların dikkatli olmasında fayda var.  Bu günlerde ikili ilişkiler biraz zorlu bir dönemeçten geçecek gibi duruyor.

 

#Kova: Bu hafta sizin için ilişkiler konusunda çok daha hızlı ve hareketli bir enerji, bol flört, partneriniz varsa çok daha sohbet dolu paylaşımlar ve bir yandan da iş ortamında ilişkilere dair etkilerle başlıyor. 5-10 Haziran arası özellikle ilişkilere dair yeni tanışmalar, flörtler, başlangıçlar söz konusu olabilir. Ancak Neptün etkisiyle aldatma, aldanma, kandırılma, karşı tarafı idealize etmeye çok yakınız. Ayrıca hobilerinizle ilgili bağlantılar yapabilirsiniz, yazmak size çok iyi gelecektir. Ancak iş ortamında sizi yoracak bazı aksaklıklar olabilir ve özellikle kadın yöneticilerle zorlu konuşmalar olabilir. Sağlık konusunda kontrollerinizi yaptırmanızı tavsiye ederim, özellikle psikolojik kaynaklı sıkıntılar oluşabilir.

#Balık: Bu hafta sizin için aile içinde bol konuşmanın, evin yoğun olduğu ve aynı zamanda ilişkilerde oldukça romantik etkilerin söz konusu olduğu enerjilerle başlıyor. 5-10 Haziran arası özellikle ev almak, taşımak, evinde yenilikler yapmak isteyenler için ya da aileyle ilgili bazı konularda imza işleri olanlar için oldukça güzel etkilere sahip. Ancak her söze inanmamak lazım, iyice incelemeden adım atmayın hiç bir şey için. Buna kariyerle ilgili adımlar da dâhil. Aynı zamanda ilişkilerde yoğun ve baskıcı bir iletişim söz konusu olabilir. Arkadaş çevreniz ile ilişkiniz arasında kalabilir veya bu konulardan dolayı tartışmalar yaşayabilirsiniz.