Arkadaşlık Aşk eÇift

Sevmek Bir İhtiyaçtır!

Her gün aynı sabaha uyanmak, her gün aynı dakikaları, saatleri ve rutinleri yaşamak ve bunların hepsini bir film şeridi gibi izlemek size ne hissettiriyor? Yorucu olduğu kadar, bıkkınlık uyandırıcı değil mi? İnsan inişler kadar çıkışların da olduğu bir hayatta var olduğunu hissediyor çoğunlukla.

Ağlamak ne kadar doğal ve hayatın içindeyse gülmek de o kadar içinde. Her gün gülmek bile düşünceye vurulduğunda yorucu olabilir. Beynimiz ve yaradılışımız sürekli olarak mutlu olmaya programlı olduğu için sadece mutlu olmak zorundaymışız gibi bir tuzağa düşebiliyoruz çoğunlukla. Ama günün sonunda insan en çok yalnız olmayla boğuşamıyor. O zamanlarda genellikle hayal kuruyor, şöyle olsaydı hayatım nasıl olurdu acaba diye düşünmeye başlıyor. Sonrasında listeler yapılmaya başlanıyor sene başlarında. Bu yıl hayatım hakkında önemli kararlar alıyorum diyoruz. Hepimiz yaptık böyle listeleri kabul edelim. Kilo vereceğim, spor yapacağım. Görmeyi çok istediğim o şehre gideceğim, saçlarımın rengini değiştireceğim, hayalimdeki o arabayı alacağım… Listeyi sonsuza kadar uzatabiliriz çünkü düşüncenin, güzel bir yaşama dair hayal kurmanın sınırı yok.

Mesela bir insanın temel mutluluğunu baz alarak bir hayat kuralım. Sevilmek! Bir insanın şu hayatta ihtiyaç duyduğu en büyük gıda sevilmek değil midir? Erkin Koray bile diyor sevince dünya bir başka diye. İnsan sevince içinde bir neden oluşuyor. Var olmak, çoğalmak, sevgisini daha başka şeylere vermek hususunda çünkü insan özünde paylaşmacıdır. Hayatta kalmak üzerine evrimleşse de şartlar, insan sevince yemeğini, emeğini, sevgisini ve sahip olduğu her şeyi paylaşma eğilimindedir.

Ama yine de güzel şeyler hakkında düşünmek, hayal kurmak bazen yetmiyor. Bazen gerçekten harekete geçmek gerekiyor. İnsanın hayatını güzelleştirmesi, hayatına daha güzel şeyler katacak bir insanla tanışması için mesela. O zaman şimdi hayatınız hakkında bir karar alma zamanı. Hemen şimdi www.eCift.com adresine ücretsiz olarak kayıt olmaya ne dersiniz. eÇift sizin gibi milyonlarca nitelikli bekârın kendine en uygun adayı aradığı ciddi bir arkadaşlık sitesidir. Haydi, vakit kaybetmeyin kendiniz için güzel bir şeyler yapın!