Astroloji Burç Yorumları Burçlar

Yepyeni bir haftadan merhaba! İşte Haftalık burçlarınız…

Bu hafta Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu ‘ndan haberleri yine sizlere sunmaya devam ediyoruz. Bakalım bu hafta burçları neler bekliyor? #astrotüyo : Haftaya oldukça keyifli etkileri olan Yay burcundaki Dolunay ile başlıyoruz. Bu dolunay bizi daha optimist kılacak, çok daha rahat riskler alacağız. Ayrıca Merkür kendi yönettiği burç olan İkizler burcuna geçiş yapacak bu hafta, iletişim hız kazandığı bir döneme geçiş yapıyoruz.

#Koç: Haftaya 29 Mayıs’ta Yay burcunda meydana gelecek olan dolunay ile başlıyoruz. Hayalleriniz, maceralar ve yeni deneyimler konusunda kendinizi engellediğiniz ne varsa, kapılar açılıyor! Aynı zamanda hukuksal işler, yükseköğrenim, yurt dışı, yabancılar, devlet işleri ile ilgili fırsatlar karşınıza çıkacaktır. Deneyimli kişilerin desteğini alabileceksiniz. Ayrıca bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor. 12 Haziran’a kadar 3.evinizde hareket edecek olan Merkür sayesinde, iletişim çok daha hareketli olacak. Zihniniz çok aktif, mantıklı ve rasyonel düşünen bir yapıda olacaksınız. Bol bol okumak, yazmak isteyebilirsiniz. Yakın çevre, kardeşlerle de daha çok vakit geçirecek, belki de bol dedikodu yapacaksınız J Son olarak, haftayı Venüs’ün Neptün ile güzel etkileşimi ile kapatıyoruz. Ailede, evde, yuvada dengeli ilişkiler, yumuşak bir hava sizi beklemekte.

#Boğa: Haftaya 29 Mayıs’ta Yay burcunda meydana gelecek olan dolunay ile başlıyoruz. Finansal anlamda iyi düşünerek hareket etmeniz gereken bir dönem. Özellikle eş ve ortakların, ailenin maddi kaynakları söz konusu olduğunda sürpriz gelişmeler ve biraz da kayıp söz konusu olabilir. Korkularınız nüksedebilir. Öte yandan önemli anlaşmalara da imza atabilirsiniz. Ayrıca bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor. 12 Haziran’a kadar para evinizde hareket edecek olan Merkür sayesinde, finansal konularda iletişiminiz yoğunlaşıyor. Parayı nasıl kazanır, büyütürüm, en mantıklı anlaşmalar neler olur diye düşüneceksiniz. Fikirlerinizden para kazanmak isteyebilirsiniz. Son olarak, haftayı Venüs’ün Neptün ile güzel etkileşimi ile kapatıyoruz. Yakın çevreniz ve dostlarınızla keyifli zamanlar geçirmek zamanıdır. Bekâr bir Boğa’ysanız, arkadaş çevreniz vasıtasıyla bir aşk girebilir hayatınıza.

#İkizler: Haftaya 29 Mayıs’ta Yay burcunda meydana gelecek olan dolunay ile başlıyoruz. Hem iş hem de aşk konusunda ilişkileri masaya yatıracağınız, sağlam temelli olmayanları bitirip, yepyeni ilişkileri başlatacağınız bir etki olacak. Ayrıca bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor. 12 Haziran’a kadar burcunuzda hareket edecek olan Merkür sayesinde, zihniniz çok aktif. Yepyeni anlaşmalar, sözleşmeler, seyahatler sizi beklemekte.  Son olarak, haftayı Venüs’ün Neptün ile güzel etkileşimi ile kapatıyoruz. Yaptığınız işlerden para kazanmanın keyfini yaşayacaksınız. İş arkadaşlarınız ile keyifle sosyalleşebilir, ortamınızı güzelleştirmek isteyebilirsiniz.

#Yengeç: Haftaya 29 Mayıs’ta Yay burcunda meydana gelecek olan dolunay ile başlıyoruz. İşte bu dolunay ile bazı gizli saklı konular bir anda ortaya çıkabilir. Bunlar özellikle de ofis ortamıyla bağlantılı olabilir. İş hayatınızda bazı değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Ayrıca sağlık açısından ve uyku düzenine de dikkat etmekte fayda var. Ayrıca bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor. 12 Haziran’a kadar 12.evinizde hareket edecek olan Merkür nedeniyle, daha çok sırra ortak olabilirsiniz. Siz kiminle hangi detayda bilgi paylaşacağınıza lütfen özen gösterin, dedikodu çabuk yayılabilir.  Son olarak, haftayı Venüs’ün Neptün ile güzel etkileşimi ile kapatıyoruz. Uzak mesafeler, yabancılarla ilgili güzel gelişmeleriniz olacak. Seyahatlere çıkabilir ve hatta uzak mesafeden bir aşka yelken açabilirsiniz. Ayrıca kendinize bakmak, güzelleşmek isteyeceksiniz.

#Aslan: Haftaya 29 Mayıs’ta Yay burcunda meydana gelecek olan dolunay ile başlıyoruz. Bu dolunay ilişkilerinizi yola, düzene sokmak için uygun bir dönem olacaktır. Aynı zamanda çocuk sahibi olmak, kendi hobilerinize yönelmek istiyorsanız bu yönde adımlar atabilirsiniz.

Ayrıca bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor. 12 Haziran’a kadar topluluklar evinizde hareket edecek olan Merkür sayesinde, sosyal çevreniz genişliyor. Yeni tanışmalar, kaynaşmalar sizi bekler. Dostlarla birçok fikir alışverişi yapacak, gelecek planları kuracaksınız. Son olarak, haftayı Venüs’ün Neptün ile güzel etkileşimi ile kapatıyoruz. Sizin içi iki gezegen de biraz daha gizli kapaklı evlerde olacağı için aşk ve parayla olan ilişkiniz de benzer şekilde olacak. Özellikle aşkta ilişkileri kendi içinizde yaşamayı tercih edeceksiniz.

#Başak: Haftaya 29 Mayıs’ta Yay burcunda meydana gelecek olan dolunay ile başlıyoruz. Bu etki ile ev değiştirme, alım, satım, evin içinde yenilikler, aileyle ilgili değişimler söz konusu olacaktır.  Aynı zamanda iş hayatınızda biraz baskı altında hissedebilir, yönetici figürlerin yoğun tavırları sizi rahatsız edebilir.  Ayrıca bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor. 12 Haziran’a kadar kariyer evinizde hareket edecek olan Merkür sayesinde, bu alanda kararlarınızı çok daha akılcı alacak, yepyeni iş anlaşmalarına imza atacak ve belki de yeni teklifleri değerlendirmek isteyeceksiniz. Son olarak, haftayı Venüs’ün Neptün ile güzel etkileşimi ile kapatıyoruz. Sizin için haftaya romantik bir bitiş geliyor! Ayrıca dostlarınızla daha fazla vakit geçireceğiniz de kesin!

#Terazi: Haftaya 29 Mayıs’ta Yay burcunda meydana gelecek olan dolunay ile başlıyoruz. İletişimle bağlantılı projelerde gelişmelere işaret eden bu dolunay, aynı zamanda ani seyahatler getirebilir ve de akrabalar, kardeşlerle ilgili gelişmeler de verebilir. Ayrıca bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor. 12 Haziran’a kadar iletişim aksınızda hareket edecek olan Merkür sayesinde, yurt dışı bağlantılı seyahatler, yeni bir vizyon kazanmak için eğitime katılmalar söz konusu olabilir. Ayrıca hukuk, devletle ilgili işleriniz de gündeme gelebilir. Son olarak, haftayı Venüs’ün Neptün ile güzel etkileşimi ile kapatıyoruz. Bu etki ile iş hayatında ön plana çıkmak, takdir edilmek için güzel fırsatlar yakalayacaksınız.

#Akrep: Haftaya 29 Mayıs’ta Yay burcunda meydana gelecek olan dolunay ile başlıyoruz. Bütçenizi iyi planlamanız gerektiğine işaret ediyor. Eğer ödemeleriniz konusunda hesaplı biri değilseniz zorlanacağınız durumlar meydana gelebilir. Haritanıza bağlı olarak sürpriz kazançlarınız da olacaktır. Ayrıca bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor. 12 Haziran’a kadar para aksınızda hareket edecek olan Merkür sayesinde, finansal konulardaki konuşmalar gündeminizi kaplayacak gibi duruyor. Ödemeler, borçlar, krediler, eş veya ortağın gelirleri, aile ile miras konuları gündeme gelebilir. Bunlar için rahatlıkla çözümler de üretebileceksiniz. Son olarak, haftayı Venüs’ün Neptün ile güzel etkileşimi ile kapatıyoruz. Yurt dışı, eğitim ve seyahatlerle bağlantılı işleriniz çok daha rahatlıkla akacaktır. Bekâr Akrep’ler seyahat esnasında ya da kendisinden uzakta olan biriyle oldukça romantik bir aşka yelken açabilir.

#Yay: Haftaya 29 Mayıs’ta Yay burcunda meydana gelecek olan dolunay ile başlıyoruz. . Dış görünüşünüzü değiştirmek isteyebilir, kendi yeteneklerinizi ortaya koymak için çaba sarf edebilirsiniz. Ayrıca partnerinize ilişkin gelişmelerde gergin olabilirsiniz. İletişimsel bazı problemler olacak gibi duruyor. Ayrıca bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor. 12 Haziran’a kadar partner ve ortaklık evinizde hareket edecek olan Merkür sayesinde, yeni iş anlaşmaları yapabilir, ortaklıkla yürütülecek işler konusunda fikir geliştirebilirsiniz. Ayrıca hayatınızda biri var ise beraber seyahatlere çıkmak isteyebilir, yollara düşebilirsiniz. Her türlü imza için de çok uygun bir dönem. Ben diyeyim ortaklık, siz deyin evlilik. Son olarak, haftayı Venüs’ün Neptün ile güzel etkileşimi ile kapatıyoruz. Ailenizden maddi manevi destek göreceğiniz günlerdir. Ayrıca evinizi güzelleştirmek adına biraz para harcayacaksınız gibi durmakta.

#Oğlak: Haftaya 29 Mayıs’ta Yay burcunda meydana gelecek olan dolunay ile başlıyoruz. Bu dolunay döneminde hayatınızı pek de kontrol edemediğinizi hissedeceksiniz. Gizli kapaklı çevrilen bazı işler ortaya çıkabilir, gereksiz risklere girmemekte fayda var. Bugünlerde gereksiz riskler almak yerine biraz akışta olmakta fayda var. Ayrıca bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor. 12 Haziran’a kadar günlük iş hayatı evinizde hareket edecek olan Merkür sayesinde, rutinlerinizi düzenleyecek, iş ortamında bolca iletişim içinde olacaksınız. Aklınız fikriniz işle ilgili düşüncelerle dolu. Son olarak, haftayı Venüs’ün Neptün ile güzel etkileşimi ile kapatıyoruz. Partneriniz ile seyahate çıkmak, romantik günler geçirmek için ne de şahane bir dönem!

#Kova: Haftaya 29 Mayıs’ta Yay burcunda meydana gelecek olan dolunay ile başlıyoruz. Sosyal çevreniz, dostlarınızla ilgili gelişmeler olacaktır. Beraber projeler yapmak isteyebilirsiniz. Girdiğiniz çevrelerden bir aşk ilişkisi de başlayabilir ancak genel anlamda ilişkiler arenası birkaç gün gergin olacaktır, dikkat! Ayrıca bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor. 12 Haziran’a kadar ilişkiler ve kişisel yetenekler evinizde hareket edecek olan Merkür sayesinde, yaratıcılığınız artıyor. Özellikle yazma çizme konularında oldukça üretkensiniz. İlişkiler arenasında ise bolca iletişim, telefon, sosyal medya sizi beklemekte. İlişkilere biraz daha mantıklı şekilde bakıyor olacaksınız.  Son olarak, haftayı Venüs’ün Neptün ile güzel etkileşimi ile kapatıyoruz. İş ilişkilerinize uyum ve harmoni geliyor. Ayrıca spor, sağlık, günlük keyifleriniz için para harcamak isteyebilirsiniz.

#Balık: Haftaya 29 Mayıs’ta Yay burcunda meydana gelecek olan dolunay ile başlıyoruz. Bu dolunay ile işinizle ilgili bir değişim söz konusu. Eğer artık yeter, dediğiniz bir işteyseniz bırakmak isteyebilir ya da daha sağlam temelliyseniz de çalışma biçiminizde değişim yapmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda ev ile ilgili işleriniz de olacak gibi duruyor, dengeyi kurmak durumunda kalacaksınız. Ayrıca bu hafta Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor. 12 Haziran’a kadar yuva evinizde hareket edecek olan Merkür sayesinde, eviniz ile daha çok ilgileneceksiniz gibi duruyor. Yeni bir ev alma, tadilat vs gibi kontrat gerektiren işleriniz olacaktır. Kararlarınızı çok daha mantıkla alacaksınız gibi durmakta, birden fazla seçeneğiniz olacaktır, iyi olanı rasyonel bir seçimle belirlemeyi tercih edeceksiniz. Son olarak, haftayı Venüs’ün Neptün ile güzel etkileşimi ile kapatıyoruz. Oldukça yüksek bir hayal gücü, romantik rüyalar gibi bir dünyada yaşama halinde olacaksınız. Bunu kesinlikle bir hobi ya da yetenekler vasıtasıyla dış dünyaya vurmalısınız. Aynı zamanda havada aşk kokusu var, diyorum! Bugünler âşık olmak için var.