Astroloji Burç Yorumları

9-15 Nisan Haftalık Burç Yorumlarınız eÇift’ten!

Yogini Astrolog @dudemir.astrolojigurusu bu hafta burçlarınızdan siz nasıl haberler getirdi? #astrotüyo: Bu haftanın iki ana teması var; değişim baskısı, ilişkilerde cesur ve şefkatli iletişime dayanan yeni gelişmeler.

Koç: Haftaya güçlü gelecek hayalleri ve bunlara ulaşmak için azim ve güç ile başlıyorsunuz. Venüs Mars etkileşimi size yaratıcılık, heves ve hedef odaklılık getirecek. Kariyer anlamında atak bir tavırla kendinizi ortaya koyacak ve spot ışıkları ile parlayacaksınız. İlişkiler alanında ise “adı konmamış” herhangi bir duruma tahammülünüz yok. Bu “biz neyiz tam olarak?” konuşması getirebileceği gibi, karşınızda isteksiz biri varsa “tamam o zaman, buraya kadarmış” deme gücü de verecektir. Bekâr koçlar ise ofis ortamından ya da iş vasıtasıyla yeni birileriyle tanışabilir. Etkileşim ve heyecan yüksek olacaktır. Öte yandan Güneş Pluto arasındaki zorlu etkileşim ile ev alanında çözülmesi gereken bir durumu göstermekte.

Boğa: Haftaya oldukça romantik bir etkiyle başlıyorsunuz. Venüs Mars etkileşimi size ilişkilerde enerji, cesaret, risk alabilme ve hatta yaratıcılık vermekte. Geleneksel ve risk almayı sevmeyen yapınız için oldukça şaşırtıcı hareketler! Partneri olan boğalar beraber seyahatlere çıkmak, eğitimlere yazılmak isterken, bekâr boğalar ise çıktıkları bir yolculukta yeni birileriyle tanışabilirler. Bu etkileşim ayrıca girişimci yönünüzü de tetikleyecek, özellikle haftaya Merkür’ün retrodan çıkması ile birlikte bu fikirlerinizi büyütecek fırsatlarınız olacaktır. Öte yandan Güneş Pluto arasındaki zorlu etkileşim ile çevrenizdeki gelişmeleri çok da kontrol edemeyebilirsiniz. Yabancılar ve yurt dışı bağlantılı işlerde aksaklıklar meydana gelebilir.

İkizler: Haftaya sezgilerinizin oldukça güçlenmesini sağlayan, derin kuyularda gezmenizi sağlayan bir etkiyle başlıyorsunuz. Venüs Mars etkileşimi size yoğun hisler, haberci rüyalar, ilişkilerde güçlü etkileşimler getirecektir. Ayrıca bazı korkularınızı, geçmiş sırlarınızı ufak da olsa çevrenize açmak isteyebilirsiniz. Ayrıca partneriniz konusunda sezgileriniz size doğruyu söyleyecektir, içinizdeki sese kulak vermek en iyisi. Bunun yanında hayatınıza yeni arkadaşlar girebilir, işe dair yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Öte yandan Güneş Pluto arasındaki zorlu etkileşim ile para, ödemeler, alacaklar konusunda zorlu bir durumla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç: Haftaya yoğun bir arkadaşlar, beraber vakit geçirme ve ait olma temposu ile başlıyorsunuz. Toplantılar ve davetlerde gezmek istemiyorsanız bile, iş çıkışı en sevdiğiniz mekâna bir göz atmakta fayda var. 7.evinizdeki Mars’ın arkadaşlık alanınızdaki Venüs’e açısı ile aşkın arkadaş çevreniz vasıtasıyla karşınıza çıkması an meselesi! İlişkisi olan yengeçler ise partnerleri ile aralarındaki bağı sağlam temellere oturtacaktır. Öte yandan Güneş Pluto arasındaki zorlu etkileşim ile iş ve ev arasındaki dengeyi kurmak isteyeceksiniz. Yöneticilerinizle iyi geçinmekte fayda var! Ayrıca finansal konularda adım atmak isteyebilirsiniz, retronun bitmesini beklemekte fayda var.

Aslan: Haftaya mesleki anlamda oldukça yaratıcı ve güçlü bir enerjiyle başlıyorsunuz. Liderliği ele aldığınız, sahneye çıktığınız günler sizindir! İş hayatınıza istediğiniz düzeni getirebileceksiniz. İlişkiler açısından baktığımızda ise, statü ve prestij sizin için önemli olacak. Sağlam bir ilişkiye başlamak isteyeceksiniz. Hâlihazırda ilişkisi olan aslanlar ise, 5 yıllık stratejik planlarını konuşmak isteyecektir. Öte yandan Güneş Pluto arasındaki zorlu etkileşim ile yurt dışı bağlantılı projelerde, ticaret ve eğitim, hukuk alanında gecikmeler meydana gelebilir. Hayallerime ulaşabilecek miyim endişesi yaşayabilirsiniz.

Başak: Haftaya hayallerinizin ve yeteneklerinizin peşinden koşarak başlıyorsunuz. Hobi niyetiyle başladığınız bir konuda çok daha derin eğitimleri araştırırken ya da hobinizi nasıl girişimciliğe dönüştüreceğinizi düşünürken bulabilirsiniz kendinizi. İlişkilerde ise bekâr başaklar aşkı uzak diyarlarda, kendinden oldukça farklı kişilerde bulurken, ilişkisi olan başaklar ise beraber kurslara yazılmak, seyahatlere çıkmak isteyecek. Öte yandan Güneş Pluto arasındaki zorlu etkileşim ile ilişkinizde çok derin sulara inerseniz ortak değerlerde buluşmakta zorlanabilirsiniz. Ortak maddi paylaşımlarınız var ise aynı dili konuşmak biraz zor olacak.

Terazi: Haftaya aileniz ile çok daha yakın ve keyifli bağlar kuracağınız bir enerji ile başlıyorsunuz. Evde olmak, beraber vakit geçirmek, ortak maddi kaynakların yönetimi üzerine konuşmak için fırsatınız olacak. Bu dönemde partneriniz ile daha yakın ve şefkatli bir ilişki kurmak isteyeceksiniz. Evde hazırlanan romantik yemekler, beraber film izlemeler sizi bekler. Öte yandan Güneş Pluto arasındaki zorlu etkileşim ile iş hayatınızda güç savaşlarından uzak durmakta fayda var. Mesleki hayatınızda işleriniz artacaktır ancak sorumluluklarınızı yerine getirecek gücünüz de olacak.

Akrep: Haftaya iş projeleri, sizinle anlaşma yapmak isteyen kişiler, yeni teklifler heyecanı ile başlayacaksınız. Yakın çevreniz tarafından desteklendiğinizi hissedeceksiniz. Sözleşmelere gözü kapalı imza atmadan önce Merkür Retro olduğunu unutmadan hareket etmekte fayda var. İlişkiler arenasında ise yakın çevreniz sizi birileriyle tanıştırmak isterse cevabınız “oluur bir bakalım” olsun, zaten daha 5 dakika olmadan evlilik hayalleri kurmaya başlayacaksınız. Hâlihazırda ilişkisi olan akrepler ise, açık bir iletişim ile ilişkilerini sağlamlaştıracaklar. Öte yandan Güneş Pluto arasındaki zorlu etkileşim ile sağlığınızla ilgili adımlar atmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda, ofiste bazı değişimler olabilir. Yabancılar ve yurt dışı bağlantılı işlerde şansınız çok daha yüksek. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz, karar almak için bu konuda da retronun bitmesini beklemekte fayda var.

Yay: Haftaya pek de alışkın olmadığınız halde, heyecanlı ve atak hareketler yerine, daha sağlamcı ve kalıcı adımlar peşinde başlıyorsunuz. Mars ve Venüs’ün ikisinin de toprak burcunda üçgen açıyla yer alması, hem finansallarınızı büyütmek adına kalıcı adımlar atmanızı destekliyor, hem de ilişkilerde çok daha sağlam bulduğunuz kişilerin peşinden gitmeniz konusunda sizi heveslendiriyor. Bekâr yaylar bu hafta ofisten, günlük hayattaki ufak detaylardan ve hatta spor salonundan aşkı bulabilir. Öte yandan Güneş Pluto arasındaki zorlu etkileşim ile ilişkisi olan yaylar bir süredir iniş çıkışlı olan hayatlarını dengeye getirmek isteyecekler. İlişkilere dair kararlar vermeniz gerekecektir.

Oğlak: İsteklerinizi açıkça ve cesurca ortaya koymak istediğiniz bir enerji ile haftaya başlıyorsunuz. Özellikle maddi konularda yeteneklerinizi ve kendinizi ortaya çıkarmak isteyeceksiniz. Ayrıca ailenizin, eşinizin, ortağınızın maddi konularıyla ilgilenmeniz gerkebilir. İlişkilerde ise kendinizi olduğunuz gibi ortaya koymak arzusundasınız. Güneş Pluto arasındaki zorlu etkileşimi de göz önüne alırsak ilişkilerde bazı zorlu durumları aşmanız gerekecektir.

Kova: Haftaya enerjinizin biraz daha az olduğunu, evde, içerde olmak istediğinizi hissettiğiniz bir enerjiyle başlıyorsunuz. Bu dönemde aile içinde barışmak istediğiniz, arayı düzeltmek istediğiniz bir kadın var ise onunla görüşme şansınız olacak. Bekâr kovalar, hoşlandıkları kişi ile daha çok baş başa vakit geçirmek isteyecek. İlişkisi olan kovalar ise beraber bir yuva kurmanın peşinde olacak. Öte yandan Güneş Pluto arasındaki zorlu etkileşim ile mesleki anlamda atılımlar yapabilmek için önce çözmeniz gereken işler olacaktır.

Balık: Arkadaşlarınızla yoğun bir iletişim trafiğiyle haftaya başlıyorsunuz. Projeler, kısa seyahatler, kurslar, toplanıp vakit geçirmeler… Telefonların susmadığı bir hafta sizi bekliyor. Bekâr balıklar arkadaş çevresinden ya da katıldıkları bir aktiviteden aşkı bulabilir. İlişkisin olan Balık’lar ise beraber eğlenceli planlar yapmak isteyecek! Bu aktiviteler sizi birbirinize daha çok bağlayacaktır. Öte yandan Güneş Pluto arasındaki zorlu etkileşim ile para konusu gündemde olacak. Size destek olacak güçlü kişiler var ancak öncesinde çözülmesi gereken konular olabilir.