Astroloji Burç Yorumları Burçlar

eÇift’ten Mutlu Haftalar! Burcunuzdan size haber var…

Yogini Astrolog @dudemir.astrolojigurusu bu hafta burçlarınız hakkında neler dedi? #astrotüyo: Bu hafta astrolojinin iki kötücülü olan Mars ve Satürn birlikte hareket ediyor. Mars koşmak isterken, Satürn ona biraz yavaş ol bakalım diyeceği için haftanın geneli durup tekrar başlamakla geçecek. Bir süredir aynı anda birçok işin peşinden koşuyorsanız, bu süreci sizin için mantıklı olanı bulup, kalıcı sonuçlar üretmek için mantıklı riskler almak için kullanmak iyi olacaktır.

Koç: Bu hafta Mars Satürn kavuşumu kariyer evinizde meydana geliyor. Mesleki anlamda planlı hareket etmenizi ve hesaplı riskler almanızı tavsiye ederim. Bu dönem sizin gibi hızlı hareketi ve aksiyonu seven biri için sabrınızı test eden bir süreç olacaktır. Yöneticilerle ilgili sorunlar, beklediğiniz terfilerde, pozisyon artışında gecikmeler olabilir. Bu hafta atılım yapmak yerine, öfke kontrolü ve taleplerinizi gözden geçirip planlamaya ayırabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Venüs Satürn arasındaki olumlu etkileşim ile çabalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz. Maddi anlamda güçlendiğiniz günler olacaktır.

Boğa: Bu hafta Mars Satürn kavuşumu nedeniyle, seyahatler, yabancılar, vize işlemleri, hukuki konular, devletle bağlantılı işler, ticaret, eğitim alanlarında sıkıntılar olabilir. Gerekli dosyalarda kaybolmalar, işlerin daha yavaş gerçekleşmesi gibi durumlar olacaktır. Planlı programlı olup, önlemleri almakta fayda var. Aynı zamanda belli konularda hayallerinizi gözden geçirmek ve somutlaştırmak için zamanınız olacak. İnanç, din, felsefe gibi konularda çevrenizle sert konuşmalar yapmamakta fayda var.  Hafta sonuna doğru sizin burcunuzda hareket eden Venüs’ün Satürn ile arasındaki olumlu etkileşim ile istek ve arzularınıza dair adımlar atabilecek, kalıcı gelişmeler yaşayacak fırsatları elde edeceksiniz. Bu isteklerinizi fark etme ve uğruna harekete geçme zamanıdır. Bu 10 günlük dönemde eğer ki ilişkiniz yok ise hayatınıza biri girebilir ya da ilişkiniz var ise ciddiyete gidebilir. Aynı zamanda güzelleşmek, estetik operasyonlar yapmak için de şahane bir dönem.

İkizler: Bu hafta Mars Satürn kavuşumu ile maddi konular gündeminizde olacak. Eşinizin, ortağınız ya da aileniz ile maddi konularda stresli konuşmalar yapabilir ya da karşı tarafın kaynakları nedeniyle zarara uğrayabilirsiniz. Aynı zamanda ani bir ameliyat ihtimali çıkabilir veya sizi korkutan bazı şeylerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Venüs Satürn arasındaki olumlu etkileşim ile biraz daha kendinize dönmek isteyeceksiniz. Bu hayattan beklentiniz nedir anlamaya çalışabilirsiniz. İlişkilerinizi, işlerinizi gizlice yürütmek isteyebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak için oldukça uygun günler.

Yengeç: Bu hafta Mars Satürn kavuşumu ile eşiniz, ciddi ilişkileriniz ve de ortağınız ile olan ilişkinizde aynı yerlerde misiniz kontrol etme fırsatınız olacak. Karşılıklı yanlış anlaşılmalar olabilir, biraz kısıtlandığınızı ya da birbirinizi tam anlayamadığınızı hissedebilirsiniz. Ancak ne güzel ki, durup değerlendirip, temelleri sağlamlaştırmak için fırsatınız olacak. Öfke kontrolü ile sakince oturup, değerlerinizi konuşmakta, masaya yatırmakta fayda var, uzun vadede çok büyük faydasını göreceksiniz. Hafta sonuna doğru Venüs Satürn arasındaki olumlu etkileşim ile arkadaş toplantılarının vazgeçilmesi siz olacaksınız. Bekâr yengeçler, bu vasıta ile yeni birileriyle tanışabilir.

Aslan: Bu hafta Mars Satürn kavuşumu sağlık evinizde meydana gelecek. Özellikle dişler, kemikler, cilt, üreme organlarına dikkat etmekte fayda var. Bu alan ayrıca günlük iş hayatı alanınız. Beraber çalıştığınız kişilerle anlaşmanız zor olabilir. Gizli kapaklı çevrilen işler olduğunu fark edebilirsiniz. İşlerinizde gecikmeler olabilir. Hafta sonuna doğru Venüs Satürn arasındaki olumlu etkileşim ile kariyerinizde sizi ileri taşıyacak fırsatlar karşınıza çıkabilir. İş değişimi yapmak istiyorsanız Merkür’ün Retro olduğunu unutmamakta fayda var.

Başak: Bu hafta Mars Satürn kavuşumu ile aşkta biraz zorlanabileceğiniz günler sizi beklemekte. İlişkiniz nedeniyle zarar görebilir, umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Paranızı değerlendirirken riskli yatırımlar yapmaktan kaçınmalısınız. Ayrıca kişisel yeteneklerinizi kullanırken, kendinizi ön plana çıkarırken engellerle karşılaşabilirsiniz. Tüm bu konularda sabır ve yavaş hareket etmek iyi gelecektir. Hafta sonuna doğru Venüs Satürn arasındaki olumlu etkileşim ile yurt dışı ve yabancılarla ilgili, eğitimle ilgili konularda işleriniz çok daha rahatlıkla akacaktır.

Terazi: Bu hafta Mars Satürn kavuşumu aile alanınızda olacak. Aile içinde bazı sorunlarla başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Kayıplar, ev ve yaşadığınız bölge ile ilgili problemlerle uğraşmanız gerekebilir. Kariyerinizde de aksaklıklar olabilir. Biraz sakin kalmak gereken bir haftadayız. Hafta sonuna doğru Venüs Satürn arasındaki olumlu etkileşim ile hafta başındaki gerilim etkisinden çıkarak evinizi toparlamak, değiştirmek, düzenlemek için güzel fırsatlarınız olacak. Aile ve eş ile olan maddi kaynaklarda ferahlama olacaktır. Borçlar, krediler gibi görüşülmesi gereken finansal konular daha akışında çözülecektir.

Akrep: Bu hafta Mars Satürn kavuşumu ile ilişkiler ve iletişim anlamında zor günler sizi beklemekte. Karşılıklı olarak birbirinizi anlamak zor olabilir. Tartışmalara ve gerginliklere açık bir dönem olacaktır. Aynı zamanda kısa seyahatler ve iletişim projeleri için de çok kolay bir dönem değil. Hafta sonuna doğru Venüs Satürn arasındaki olumlu etkileşim ile hafta başındaki gergin görünüm azalacak ve ilişkilerdeki problemleri çözmek için fırsatınız olacak. Ayrıca bir iş ortaklığına başlayabilirsiniz ancak Merkür Retro olduğu için bunu bir planlama dönemi olarak değerlendirmenizde fayda var.

Yay: Bu hafta Mars Satürn kavuşumu ile maddi konularda dikkatli olmanız gereken bir haftaya giriş yapıyoruz. Maddi kayıplar ya da baskı altında hissetme gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu alandaki sorumluluklarınız size çok gelebilir. Ödemelerinizin geç kalması da olasıdır. Hafta sonuna doğru Venüs Satürn arasındaki olumlu etkileşim ile yeni iş projelerine başlayabilecek ve bütçe konusunda hafta başındaki gerginlikleri atlatarak bütçe yapabileceksiniz.

Oğlak: Bu hafta Mars Satürn kavuşumu sizin burcunuzda meydana geleceği için yapacak çok iş var ancak hayat sizi engelliyor gibi hissedebilirsiniz. Türlü aksaklıklar çıkabilir. Kariyer konusunda girişimleriniz sonuçsuz kalıyor gibi hissedebilirsiniz. Enerjinizi yapıcı anlamda kullanmaya dikkat edin. Sağlığınıza da özen göstermenizi tavsiye ederiz. Hafta sonuna doğru Venüs Satürn arasındaki olumlu etkileşim ile ilişkilerinizi toparlamak için fırsatınız olacak. Sevgiliniz var ise ilişkinizi düzenleyebilir, yoksa da hayatınıza yeni biri girebilir. Ayrıca kendinize zaman ayırmak için de fırsatınız olacak.

Kova: Bu hafta Mars Satürn kavuşumu maalesef ki size çok iyi gelmeyecek. Kontrolünüz dışındaki gelişmeler nedeniyle işinizde aksaklıklar olabilir, arkanızdan gizli işler çevriliyor olabilir. Açıkçası ruhsal olarak kendinizi çok güçlü hissetmeyebilirsiniz. Panik, endişe duyguları söz konusu olacaktır. Hafta sonuna doğru Venüs Satürn arasındaki olumlu etkileşim ile ailenize odaklanacak, evinizi güzelleştireceksiniz. Bu aktiviteler size de iyi gelecektir.

Balık: Bu hafta Mars Satürn kavuşumu ile sosyal ilişkilerinizde biraz zorlanabilirsiniz. Dostlarınızla olan iletişimde problemler olacaktır. Ayrıca hayallerinize giderken hayal kırıklığı yaşayabilir, hak ettiğinizi alamadığınızı düşünebilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirip, size iyi gelmeyen kişilerle yolları ayırmak isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Venüs Satürn arasındaki olumlu etkileşim ile maddi anlamda fırsatlar söz konusu. Ancak Boğa’daki Venüs size keyfiniz için harcamalar da yaptıracaktır.