Astroloji Burç Yorumları Burçlar

26 Mart – 1 Nisan Haftalık Burç Yorumlarınız eÇift’ten!

Yogini Astrolog @dudemir.astrolojigurusu bu hafta burçlarınız hakkında neler dedi? #astrotüyo: Haftaya Güneş’in önce Mars sonra da Satürn ile zorlu açılarıyla başlıyoruz. Biraz gergin ve baskıcı bir hafta. Hafta ortasında Koç burcundaki Venüs Uranüs kavuşumu ile aşk ve para konularında elektrik çarpılmışa döneceğiz. 31 Mart Cumartesi ise Terazi burcunda yoğun etkili bir dolunay var. Bu hafta ilişkileri yönetmeyi, yönlendirmeyi ve isteklerimizi dile getirmeyi deneyimliyoruz.

Koç: Venüs Uranüs etkileşimine bir de Pluto açısı eklenince, sizin için kariyer ortamında sakin olmakta fayda var demek durumundayız. Güzellik ve estetik anlamında değişimler yapmak isteyebilirsiniz ancak Merkür’ün Retro olduğunu unutmamakta fayda var. Büyük riskler almayın. Yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir, iyi değerlendirmek gerekiyor. Akabinde Venüs Boğa’ya geçtiğinde finansal anlamda şanslı bir dönem sizi bekliyor. Paranızı kendi keyfiniz için harcamak isteyeceksiniz. Hafta sonu Terazi burcunda meydana gelecek olan, Mars ve Satürn’den zorlayıcı etkiler alan Dolunay ile ilişkilerle ve de ortaklarınızla ilgili kararlar almanız gerekecek. Bu dönemde ani çıkışlar yapmamaya, öfkeli tavırlar sergilememeye özen gösterelim.

Boğa: Venüs Uranüs etkileşimine bir de Pluto açısı eklenince, özel hayatınızla ilgili konuları büyütme eğiliminde olabilirsiniz. Kendinizi baskı altında hissedip, değişimler yapmak isteyeceksiniz. Yurt dışı, yabancılar, taşınma, eğitimle ilgili konuları abartmamakta, kafaya takmamakta fayda var. Akabinde Venüs burcunuza geçtiğinde hayattan tat aldığınız bir dönem olacak. Görüntünüzü değiştirmek isteyebilir, gardırop yenileyebilirsiniz. Oldukça dikkat çekici olduğunuz bir dönem olacaktır. Hafta sonu Terazi burcunda meydana gelecek olan, Mars ve Satürn’den zorlayıcı etkiler alan Dolunay ile sağlığınıza dikkat etmekte fayda var. Çalışma ortamınız ile ilgili değişimler söz konusu olabilir. Biraz akışta olmak gereken bir dönem, değişimler beklediğinizden farklı şekillerde gerçekleşecektir.

İkizler: Venüs Uranüs etkileşimine bir de Pluto açısı eklenince, arkadaş çevrenizle ilgili zorlayıcı etkiler sizi beklemekte. Özellikle kadın arkadaşlarınızla zor günler geçirebilirsiniz; rekabet, kıskançlık gibi durumlar söz konusu olabilir. Çevrenizdeki kişiler çok da iyi niyetli olmayabilir, aman dikkat. Akabinde Venüs Boğa’ya geçtiğinde 12.evinizde hareket edeceği için ilişkiler anlamında işler tam olarak istediğiniz gibi gitmeyebilir. Gizli, platonik ilişkilerin içine çekilebilirsiniz. Aynı zamanda yaratıcılığınız oldukça artacaktır. Hafta sonu Terazi burcunda meydana gelecek olan, Mars ve Satürn’den zorlayıcı etkiler alan Dolunay ile bir ilişkiniz yoksa hayatınıza yeni biri girebilir. Ancak Merkür’ün Retro olacağını unutmamakta fayda var, bu dönem başlayan ilişkilerde kalıcılık soru işareti! Kişisel yeteneklerinizi kullanarak yaratıcı işler yapabilirsiniz, şans sizden yana olacak. Ancak finansal anlamda biraz zorlayıcı etkiler söz konusu.

Yengeç: Venüs Uranüs etkileşimine bir de Pluto açısı eklenince, özellikle ortaklar ve varsa eş ile olan ilişkide sakin kalıp yapıcı olmakta fayda var. Mesleğinizle ilgili ani değişim isteğiniz olabilir. Bu dönemde Merkür halen daha Retro olacağı için adımları dikkatli atın. Akabinde Venüs Boğa’ya geçtiğinde arkadaş çevreniz genişleyecek, özellikle kadın dostlarınızla tekrar buluşmanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Hafta sonu Terazi burcunda meydana gelecek olan, Mars ve Satürn’den zorlayıcı etkiler alan Dolunay ile aile ve ev ile ilgili gelişmeler sizi beklemekte. Alım satım işleri, anlaşmalar gündeme gelebilir. Merkür Retro olacağı için kalıcı işlere imza atmak istiyorsanız bu dönemi atlatmakta fayda var. Ani çıkışlar yapmamakta fayda var.

Aslan: Venüs Uranüs etkileşimine bir de Pluto açısı eklenince, yurt dışı ve yabancılarla ilgili, seyahatlerle ilgili hızlı gelişmeler meydana gelebilir. Ancak aynı zamanda sağlığa dikkat etmekte fayda var. Özellikle diş, diz, kemik gibi Oğlak teması olan sağlık alanlarına dikkat. Akabinde Venüs Boğa’ya geçtiğinde mesleki anlamda güzel bir dönem sizi beklemekte. Özellikle de kadınlar sizi destekliyor olacak. Hafta sonu Terazi burcunda meydana gelecek olan, Mars ve Satürn’den zorlayıcı etkiler alan Dolunay ile seyahatler planlayabilir, kısa yollara gidebilirsiniz. Bilgi, iletişim ile ilgili projeler yapmak isteyeceksiniz. Ancak Merkür Retro olduğu için özellikle teknoloji gerektiren işlerde karışıklıklar olabilir.

Başak: Venüs Uranüs etkileşimine bir de Pluto açısı eklenince, hayatınıza hızlıca biri girebilir. Bu yeni kişiyi dikkatli seçmekte fayda var. Kendinize ve de çevrenize karşı daha yumuşak ve anlayışlı olmanız iyi olacaktır. Biraz daha hobilerinize zaman ayırıp, hayatın tadını çıkarmaya bakın. Akabinde Venüs Boğa’ya geçtiğinde yurt dışı, yabancılar, seyahatler ile ilgilenecek, yakın çevrenizle daha çok vakit geçireceksiniz. Eğitimlere başlayabilir, kendi reklamınızı rahatlıkla yapabilirsiniz. Hafta sonu Terazi burcunda meydana gelecek olan, Mars ve Satürn’den zorlayıcı etkiler alan Dolunay ile para ile ilgili konularda gergin etkiler altında olabilirsiniz. İşler tam istediğiniz gibi gitmeyebilir, beklediğiniz para tam zamanında gelmeyebilir. Yeni iş anlaşmaları yapacaksanız Merkür’ün halen daha Retro olduğunu unutmamakta fayda var.

Terazi: Venüs Uranüs etkileşimine bir de Pluto açısı eklenince, aile ilişkileriniz ve de partnerinizle olan ilişkiniz hareketleniyor. Aile içindeki konuşmalar, eşinize taşımamakta ya da tam tersini yapmamakta fayda var, bu hafta arada kalan siz olursunuz! Baskıcı tavırlardan uzak durmanızda fayda var. Akabinde Venüs Boğa’ya geçtiğinde maddi anlamda ferahladığınız bir döneme giriyorsunuz. Krediler, borçlar var ise çok daha rahat kapatabilecek, eşinizin ve varsa ortağınızın ya da ailenizin maddi kaynaklarından faydalanabileceksiniz. Hafta sonu burcunuzda meydana gelecek olan, Mars ve Satürn’den zorlayıcı etkiler alan Dolunay ile hayatınızın gidişatı ile ilgili kararlar almak isteyeceksiniz. Aile içinde ve eşinize karşı biraz sakin olmakta fayda var. Öte yandan yakın çevrenizle olan konuşmalar aklınızı karıştırabilir. Seyahatler ile ilgili ise şansınız açık olacak. Sadece Merkür’ün halen daha Retro olduğunu unutmamakta fayda var.

Akrep: Venüs Uranüs etkileşimine bir de Pluto açısı eklenince, yakın çevreniz ile iletişime dikkat etmekte fayda var. Şehir içinde bolca seyahat etmek durumunda kalabilirsiniz, özellikle de işle bağlantılı olarak. Bu sizi biraz yoracak, ofis içinde gergin ve baskıcı olabilirsiniz. Akabinde Venüs Boğa’ya geçtiğinde ilişkilerde ciddileşme zamanı başlıyor! Bekâr akreplerin hayatına yeni biri girebilir, ilişkisi olanlar ise her şeyi biraz daha ciddiye alacak ve doyasıya aşklarını yaşamak isteyecek. Hafta sonu burcunuzda meydana gelecek olan, Mars ve Satürn’den zorlayıcı etkiler alan Dolunay ile değişim istiyorsunuz. Özellikle iş hayatında gergin bir süreçten geçmektesiniz, işle ilgili değişimler de isteyeceksiniz ancak bunu daha sakin bir şekilde göz önüne almakta fayda var. Zira Merkür de Retro bugünlerde.

Yay: Venüs Uranüs etkileşimine bir de Pluto açısı eklenince, para konuları, kendi yeteneklerinizi nasıl kullandığınız ve yeterlilik hissi üzerine kafa yoracaksınız. Bu konuları lütfen takıntı haline getirmeyin. Akabinde Venüs Boğa’ya geçtiğinde sağlık kontrollerinizi rahatça yapacak, görüntünüzle ilgili değişimler yapmak istiyorsanız diyet ve spor için adım atabileceksiniz. Aynı zamanda iş ortamınızda keyifli ilişkiler kurmak için de şahane bir dönem. Hafta sonu burcunuzda meydana gelecek olan, Mars ve Satürn’den zorlayıcı etkiler alan Dolunay ile arkadaşlıklarınız testten geçecek. Aynı zamanda yeni iş fırsatları da gündeme gelebilir, ancak Merkür’ün Retro olduğunu unutmamakta fayda var. Finansal konularda biraz zorlayıcı etkiler altında olacaksınız.

Oğlak: Venüs Uranüs etkileşimine bir de Pluto açısı eklenince, bu hafta ilişkiler konusunda takıntılı tavırlar göstermemekte fayda var. Venüs Boğa’ya geçtiğinde aşk her an kapınızı çalabilir. Oldukça flörtöz bir dönem sizi beklemekte. Aynı zamanda yeteneklerinizi kullanmak isteyecek, hobilerinizle daha çok ilgileneceksiniz. Hayattan keyif alacağınız bir zaman sizi bekliyor. Hafta sonu burcunuzda meydana gelecek olan, Mars ve Satürn’den zorlayıcı etkiler alan Dolunay ile kariyeriniz için yeni ve güzel fırsatlar karşınıza çıkarken, aile ile ilgili konularda gergin bir zamandan geçebilirsiniz. Ani ve öfkeli tepkiler vermemekte fayda var. Mesleki anlamda ise değişimler yaparken eğer ki yeni iş teklifleri gelirse, Merkür Retro olduğunu unutmadan değerlendirmekte fayda var.

Kova: Venüs Uranüs etkileşimine bir de Pluto açısı eklenince, ilişkilerde pek hoş bir dönem olduğunu söyleyemeyeceğim. Biraz kendinizi de partnerinizi de yorabilirsiniz. Venüs Boğa’ya geçtiğinde ev ve ailenize dair keyifli bir dönem sizi beklemekte. Özellikle anneyle ve ailedeki kadınlarla ilişkilerin gayet destekleyici olacağı bir zaman dilimidir. Hafta sonu burcunuzda meydana gelecek olan, Mars ve Satürn’den zorlayıcı etkiler alan Dolunay ile eğitim, yurt dışı, yabancılar, hukuki konularla ilgili adımlar atmak isteyebilirsiniz ancak Merkür Retro olduğunu göz önünde bulundurarak kararlarınızı almanızda fayda var. Güneş 12.evinizde yer alan Satürn ve Mars’tan zorlu açılar aldığı için bu hafta olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Biraz tadınız kaçabilir.

Balık: Venüs Uranüs etkileşimine bir de Pluto açısı eklenince, bu hafta özellikle arkadaşlarla ilgili konularda ve de maddiyatla ilgili durumlarda biraz gergin olabilirsiniz, daha çabuk kızabilirsiniz. Akabinde Venüs Boğa’ya geçtiğinde kısa seyahatler, eğitimler gündeminizde olacak. Sevdiğinizle tatile gidebilirsiniz. Yakın çevrenizin sizi desteklediği bir dönem olacak. Hafta sonu burcunuzda meydana gelecek olan, Mars ve Satürn’den zorlayıcı etkiler alan Dolunay ile ortak paylaşılan maddi kazançlarla ilgili konular gündeme gelecektir. Belki yeni bir kredi veya ödeme planı karşınıza çıkacak, ya da eşin /ailenin maddi kaynaklarıyla ilgili değişimler olacak.. Her durumda bu değişimlerin korkularınızı tetiklemesine izin vermeyin. Çünkü gerginliği sevgilinize, eşinize de yansıtabilirsiniz. İlişkilerin bozulmamasına özen göstermekte fayda var. Bu dönemde arkadaşlarla olan ilişkileriniz de biraz daha gergin olabilir.