Astroloji Burç Yorumları

19-25 Mart Haftalık Burç Yorumlarınız. Mutlu haftalar!

Yogini Astrolog @dudemir.astrolojigurusu ile bu hafta burçlarınız hakkında neler dedi?
Salı günü Güneş’in koç burcuna geçişi ile birlikte, astrolojik Yeni Yıl’ı kutluyoruz! Hemen ardından 21 Mart’ta bahara hoş geldin diyen ekinoks bizi bekliyor. Perşembe günü ise Merkür Retro’ya geçiş yapacak. Hafta sonuna doğru meydana gelecek Venüs Pluto karesi ise ilişkiler açısından hassas birkaç gün bizi beklemekte.

Koç: Sevgili koçlar sizin sezonunuz başlıyor, hazır mısınız? Pazar günü Mars Oğlak geçişi ile birlikte kariyerinizde çıkış dönemi başlamakta, Güneş’in de sizin burcunuza geçmesiyle birlikte oldukça yoğun ve popüler günler sizi beklemekte. Perşembe gününe kadar büyük işlerinizi başlatmanızı tavsiye ederim. 22 Mart – 17 Nisan arasında burcunuzda geri hareket edecek olan Merkür nedeniyle işlerinizde yavaşlama, kişisel iletişiminizde ise biraz daha yanlış anlaşılmalara açık bir dönem sizi bekliyor. Hafta sonuna doğru meydana gelecek Venüs Pluto karesi ile iş hayatında sırlara, gizli düşmanlıklara, haksız eleştirilere dikkat etmekte fayda var.

Boğa: Sevgili boğalar arkadaş çevresiyle geçirdiğiniz yoğun döneminden sonra biraz sakinlik, içe dönme ve kendi halinde kalma dönemi sizi beklemekte. Ancak aynı zamanda Mars’ın oğlak burcuna geçmiş olması nedeniyle, seyahatler ve uzak diyarlar sizi çekmeye devam ediyor. Ev ve dışarısı arasındaki dengeyi bulmak isteyeceksiniz. Perşembe gününe kadar büyük işlerinizi başlatmanızı tavsiye ederim. 22 Mart – 17 Nisan arasında koç burcunda geri hareket edecek olan Merkür nedeniyle eskilere geri dönmek ve yarım kalan işlerinizi tamamlamak isteyeceksiniz. Yepyeni projelere başlama dönemi değildir, orijinal fikirlerinizi paylaşmamaya özen gösterin, birileri fazlaca “ilham alabilir” sizden. Hafta sonuna doğru meydana gelecek Venüs Pluto karesi ile kimsenin size kendinizi kötü hissettirmesine izin vermeyin. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda baskıcı davranmamakta fayda var.

İkizler: Güneş’in koç burcuna geçişi ile birlikte oldukça sosyal olacağınız bir dönem sizi bekliyor. Arkadaş çevreleri, dostlarla buluşmalar, yeni insanlar ve bol miktarda davet zamanı. Perşembe gününe kadar büyük işlerinizi başlatmanızı tavsiye ederim. 22 Mart – 17 Nisan arasında Koç burcunda geri hareket edecek olan Merkür nedeniyle arkadaşlarınızla iletişim konusunda biraz zorlanabilir, yanlış anlaşmalar yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda beraber iş yapmayı düşünüyorsanız başlamadan önce retronun geçmesini beklemekte fayda var. Hafta sonuna doğru meydana gelecek Venüs Pluto karesi ile kadın arkadaşlarınızla ilgili zor durumlar meydana gelebilir. Ödemeler ve finansal kararlar için biraz sıkışabilirsiniz, kredi çekmek gibi konular için çok da uygun bir zaman dilimi değil.

Yengeç: Sevgili yengeçler, Güneş’in koç burcuna geçişi ile birlikte mesleki anlamda oldukça yoğun bir dönem sizi bekliyor. Odağınız işiniz gücünüzde olacak. Eğer ki yeni iş görüşmeleri peşindeyseniz Perşembe gününe kadar adımları atmanızı tavsiye ederim. 22 Mart – 17 Nisan arasında Koç burcunda geri hareket edecek olan Merkür kariyer evinizde olacak, mesleki girişimler için çok da uygun bir dönem olmayacaktır. Bu dönemde işleriniz biraz aksayabilir. Hafta sonuna doğru meydana gelecek Venüs Pluto karesi ile iş ortağınıza, varsa eşinize baskı kurmamanızı tavsiye ederim. Kıskançlıklar, olumsuz duygulardan yola çıkarak birbirinizi üzmeyin, gizli işlere girmeyin.

Aslan: Güneş’in koç burcuna geçişi ile birlikte önümüzdeki 3 hafta boyunca leyleği havada görüyorsunuz sevgili aslanlar. Yurt dışı ve seyahat bacağında oldukça hareketli bir zaman dilimi sizi beklemekte. Aynı zamanda eğitimler, yabancılarla olan ilişkiler, hukuk ve devlet ile ilgili konularınız var ise daha hızlanacaktır. Ancak Perşembe gününe kadar başvurularınızı yapmanızı ve önemli adımları atmanızı tavsiye ederim. 22 Mart – 17 Nisan arasında koç burcunda geri hareket edecek olan Merkür hukuki işlemler, vize başvuruları, yurt dışı bağlantılı işlerinizin biraz aksayabileceğini göstermekte. Hafta sonuna doğru meydana gelecek Venüs Pluto karesi nedeniyle sağlığa dikkat etmekte fayda var. Yorgunluk, stres ve baskı hissetme nedeniyle biraz zorlanabilirsiniz. Kadın çalışma arkadaşlarınızla rekabete de dikkat.

Başak: Sevgili başaklar, Güneş’in koç burcuna geçişi ile birlikte hayatınızda yönetmeniz gereken krizler daha çok dikkatinizi çeker olacak. Özellikle de 22 Mart – 17 Nisan arasında Koç burcunda geri hareket edecek olan Merkür nedeniyle finansal konulardaki kararlar biraz daha dikkat istiyor. Hızlı aksiyon alırsanız pişman olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru meydana gelecek Venüs Pluto karesi ile ilişkinizde obsesif davranışlar sergileyebilirsiniz. Hayatınıza yeni biri de girebilir ancak karşınıza çıkan kişiyi iyice tanımaya çalışmakta fayda var. Çocuklarla olan ilişkiniz de biraz gerilebilir.

Terazi: Sevgili teraziler, Güneş’in koç burcuna geçişi ile birlikte odağınız ilişkiler ve ortaklıklarda olacak. Beraber hareket etmek, kararları ortaklaşa almak isteyeceksiniz. 22 Mart – 17 Nisan arasında koç burcunda geri hareket edecek olan Merkür ilişki içinde iletişimsel problemler yaşayabileceğinize işaret etmekte. Evlilik kararı almak için uygun bir dönem değildir, bu yöndeki hazırlıklar da biraz aksayabilir. Hafta sonuna doğru meydana gelecek Venüs Pluto karesi ile aileniz ve evliliğiniz arasında kalabilirsiniz, iki tarafa da baskı kurmadan dengede durmakta fayda var.

Akrep: İş hayatınızda ve günlük temponuzda oldukça yoğun günler sizi beklemekte. Yeni işler ve projeler, müşteriler hayatınıza girebilir. Aynı zamanda sağlığınıza özen göstermek isteyecek, yeni kararlar alacaksınız. 22 Mart – 17 Nisan arasında Koç burcunda geri hareket edecek olan Merkür iş hayatında aksaklıklar ile tatminsizlik hissi yaşayabileceğinizi göstermekte. Yeni bir işe başlamak yerine eski işleri toparlamak, eski başvuruları tekrar etmek faydalı olacaktır. Attığınız maillere, dosyanızın yedeklerine dikkat edin. Hafta sonuna doğru meydana gelecek Venüs Pluto karesi ile özellikle kadın çalışma arkadaşlarınızla ilişkilere dikkat etmekte fayda var. Yakın çevreniz, kardeş, kuzenlerle olan ilişkinize de dikkat edin, gerilebilirsiniz.

Yay: Sevgili yaylar, bu ay odağınız aşk, hobileriniz, yetenekleriniz ve de çocuklar! Yaratıcılığınızı kullanmak istediğiniz bir dönem olacak. 22 Mart – 17 Nisan arasında koç burcunda geri hareket edecek olan Merkür ile eski ilişkiler tekrar gündeme gelebilir, yeni flörtler ise çok da kalıcı olmayabilir. Bir sonuca varmak, karar vermek için çok da iyi bir dönem değildir. İletişim trafiğiniz yoğun ise yanlış kişiye yanlış mesajlar gidebilir. Çocuklarınız ile ilgili konularda aksaklıklar meydana gelebilir, ifade ederken zorlanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru meydana gelecek Venüs Pluto karesi ile maddi konularda gelişmeler yavaş olabilir, beklediğinizden çok para harcayabilirsiniz, çok da takıntı yapmamakta fayda var.

Oğlak: Güneş’in koç burcuna geçişi ile önümüzdeki ayın sizin için gündemi ev ve aile yaşamı olacaktır. Aile sakinleriyle daha çok vakit geçirmek isteyecek, evi değiştirmek, güzelleştirmek gibi işlerle uğraşacaksınız. 22 Mart – 17 Nisan arasında koç burcunda geri hareket edecek olan Merkür ile aile içinde bazı anlaşmazlıklar olabilir, evin içindeki iletişimle ilgili teknolojik aletlerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru meydana gelecek Venüs Pluto karesi ile sevgide tutku ve kanma, kandırılma temaları aynı anda var. Gözü kör bir aşka düşebilir ancak sonradan pişman pişman olabilirsiniz. Ev içindeki ilişkilerde de daha sakin olmakta fayda var.

Kova: Güneş’in koç burcuna geçişi ile önümüzdeki ayın sizin için gündemi yeni iletişim projeleri olacaktır. İnternet ile bağlantılı işler yapmak isteyebilir, projelerinizi herkese açmak anlatmak isteyebilirsiniz. Bu dönemde yeni eğitimlere, kurslara katılmak isteyebilirsiniz. 22 Mart – 17 Nisan arasında koç burcunda geri hareket edecek olan Merkür nedeniyle iletişimde aksaklıklar, seyahat planlarınızda sorunlar meydana gelebilir. Kardeş ve kuzenlerle olan ilişkilerde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte fayda var. Eğitim ve kurslarda da zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru meydana gelecek Venüs Pluto karesi ile kendinizi çok da rahat hissedemeyebilirsiniz. Takıntılarınız, güç isteğiniz, kıskançlığınız ortaya çıkabilir. İlişkiler konusunda çok da rahat edemeyebilirsiniz.

Balık: Güneş’in koç burcuna geçişi ile gündeminiz bütçe yapmak ve para kazanmak olacak. 22 Mart – 17 Nisan arasında koç burcunda geri hareket edecek olan Merkür nedeniyle finansal konularda majör kararları alırken birkaç defa düşünmek gerekebilir. Para kazanmaya dair eski fırsatlar tekrar gündeme gelebilir ancak aynı zamanda neye nasıl para harcadığınızı gözlemleme fırsatınız da olacak. Hafta sonuna doğru meydana gelecek Venüs Pluto karesi nedeniyle arkadaşlarla ilişkilerinizde sorunlar meydana gelebilir. Daha çabuk sinirlenebilirsiniz, takıntılarınız ortaya çıkabilir ya da eleştirildiğinizi hissedebilirsiniz.