Astroloji Burç Yorumları Burçlar

eÇift’ten 12-18 Şubat Haftalık Burç Yorumları. Mutlu Haftalar!

Yogini Astrolog @dudemir.astrolojigurusu ile bu hafta da burçlarınızın size haberlerini hazırladık!  Keyifli bir hafta dileriz.

Pazar günü balık burcuna geçerek hepimizi romantik bir ruh haline sokan Venüs’ten sonra, Sevgililer Günü’nün hemen ardından meydana gelecek Güneş tutulması ile önümüzdeki 6 ayı şekillendirecek yeni başlangıçlara adım atıyoruz. Mars Neptün arasındaki gergin etkileşim ise hepimizi biraz yoracak! Hafta sonu önce iletişimin gezegeni Merkür, sonra da Güneş, hayalperest Balık burcuna geçiş yapıyor.

Koç: Bu Sevgililer Günü’nde 12. evinizde hareket eden Venüs ve de bol kova enerjisi ile akşama bol sohbet ile başlamak isteyebilirsiniz. Sevgiliniz yok mu? Hiç sorun değil, toplayın arkadaşları evinize! Zaten hemen ertesi gün meydana gelecek Kova’daki Güneş tutulması ile arkadaş çevrenizde bir devrim yapmak isteyeceksiniz. Hayatınıza yeni arkadaşlar katabilir, daha önceden yapmadığınız yeni deneyimlere yol almak isteyebilirsiniz. Mars Neptün etkileşimi ile alkolü abartmamaya özen gösterin, ayrıca baş ağrıları yapabilir. Hafta sonu başlayan Merkür ve Güneş’in balıktaki seyahati ile hayatınızı ve projelerinizi biraz daha kendinize saklamak isteyebilirsiniz.

Boğa: Romantik ve biraz da gelenekselci boğalar, bu Sevgililer Günü’nde her şey biraz daha orijinal olsun isteyebilirsiniz. Öte yandan balsamik fazdaki Ay nedeniyle kendinizi fazlaca duygusal bir halde bulmanız mümkün. Hemen ertesi gün meydana gelecek kovadaki Güneş tutulması ise iş hayatınıza değişim getiriyor. Önümüzdeki 5-6 boyunca sizi yoğun tutacak yeni bir projeye başlayabilir, dijital dünya ile daha içli dışlı olacağınız bir sürece geçebilirsiniz. Sürpriz bir değişime hazır olun. Mars Neptün etkileşimi nedeniyle finansal konularda biraz daha dikkatli olmakta fayda var. Hafta sonu başlayan Merkür ve Güneş’in balıktaki seyahati ile arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirmeye başlıyorsunuz.

İkizler: Bu Sevgililer Günü için ideal senaryo, sevdiceğinizle ufak bir yurt dışı kaçamağı! Bekâr bir ikizlerseniz aşk yabancı diyarlardan gelebilir ya da ofisinizin tam ortasından! Zaten hemen ertesi gün meydana gelecek kovadaki Güneş tutulması ile yurt dışı bağlantılı işlere girebilir, yazı ve yayın işleri ile ilgili yeni projelere başlayabilir, eğitim alanında bir girişimde bulunabilir veya kendi işinize başlayabilirsiniz. Eğer hukuk alanında takip ettiğiniz bir süre varsa gelişmeler olacaktır. Mars Neptün etkileşimi ile ofis hayatınıza biraz daha dikkat etmeniz, krizleri yönetmeniz gerekebilir. Hafta sonu başlayan Merkür ve Güneş’in balıktaki seyahati ile  kariyerinize odaklanacaksınız. Kadınlardan destek görebilirsiniz.

Yengeç: Sevgililer Günü’nde oldukça romantik ve tutkulu olmak isteyeceksiniz. Hemen sonrasında meydana gelecek tutulmayı da göz önüne alırsak, ilişkilerde daha kalıcı sözler vermek isteyeceksiniz.  Bu günlerde biraz dalgalı bir ruh haline sahip olabilir, ufak kıskançlık krizleri yaşayabilirsiniz. Dikkat dikkat! : ) Bu tutulma ile aynı zamanda tüm yengeçler, parasal durumlarına ve yaptıkları yatırımlara dikkat etmek isteyecek. Ortak kaynakları büyüttüğünüz, gelirinizde artış olan bir zaman dilimi sizi bekliyor. Mars Neptün etkileşimi ile sağlığınıza biraz daha dikkat etmek isteyeceksiniz. Hafta sonu başlayan Merkür ve Güneş’in balıktaki seyahati ile seyahat etmek ve farklı kültürlerle ilgili sohbetlere katılmak isteyeceksiniz.

Aslan: 14 Şubat’ta tam bir çift modunda olacaksınız! Hem iş hem de aşk konusunda ihtiyacınız olan her kimse hayatınıza girecek. Yeni bir iş anlaşması ile desteklenebilir, yeni bir aşk gündeme gelebilir. Bu kişi sizden uzaklarda biri olabilir ancak kova etkisi ile ilişkinizi dostane bir seviyede tutmak ya da henüz bağlanmak istemeyebilirsiniz. Mars Neptün etkileşimi ile ilişkilerde bir hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Maddi olarak bir kayıp yaşamanız da olasıdır. Hafta sonu başlayan Merkür ve Güneş’in balıktaki seyahati ile gündeminiz ortak işler ve kazançlarınız olacaktır.

Başak: Bu sene Sevgililer Günü’ne kendinizi şımartarak başlayın. Bekar veya ilişkide olmanız fark etmez, önce kendimizi sevmeyelim mi yani? Belki bir bakım seansı planlarsınız veya masaj. Hemen ertesi gün meydana gelecek kovadaki Güneş tutulması ile işinize dair bir değişim sizi beklemekte. Belki ekibinize yeni birileri katılacak, teknolojik aletler alacak ya da ofisinizi değiştireceksiniz. Aynı zamanda sağlık evinizde olacağı için bir kontrolden geçmek ve kendinize çeki düzen vermek isteyebilirsiniz. Mars Neptün etkileşimi ile aile içinde veya ilişkilerinizde bazı konuların çok da sizin düşündüğünüz gibi olmadığını fark edebilir, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmakta fayda var. Hafta sonu başlayan Merkür ve Güneş’in balıktaki seyahati ile gündeminiz ortaklaşa yapılan işler olacak.

Terazi: Sevgililer Günü’ne aşk evinizdeki tutulmanın öncü etkileriyle başlamak! Huhuhuuu teraziler ve yükselen teraziler aşkın şanslısı sizsiniz. Oldukça romantik ama özgür bir akşam sizi bekliyor. Aniden gelen sürpriz bir ilan-ı aşk, partnerinizden romantik bir sürpriz, hamilelik ve çocuklarla ilgili keyifli gelişmeler sizi beklemekte. Mars Neptün etkileşimi ile günlük hayatınızda, trafikte, ofis içinde dalgınlıklarınız ya da yanlış anlaşılmalar olabilir. Hafta sonu başlayan Merkür ve Güneş’in balıktaki seyahati ile iş arkadaşlarınızla daha çok iletişimde olacaksınız. Bir yandan kendinize daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Akrep: Çarşamba günü kutlamanızı yemekler etrafında ama sakince yapmak isteyeceksiniz. Bekâr akrepler ise arkadaşlarını evde toplayabilir, sohbetten güzeli yok! Hemen ertesi gün meydana gelecek kovadaki Güneş tutulması ile ev alanında bir gelişme sizi bekliyor. Yeni bir eve taşınabilir, ev ile ofisinizi birleştirmek isteyebilirsiniz. Aileniz ile daha çok görüşecek ve belki de beraber işler konuşacaksınız. Mars Neptün etkileşimi ile parasal konularda dikkatli olmakta fayda var, işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Moral bozmayın ama hedefleri de küçük tutun! Hafta sonu başlayan Merkür ve Güneş’in Balık’taki seyahati ile, aklınız fikriniz aşkta meşkte, az biraz da yaratıcılıkta olacak.

Yay: Bu Sevgililer Günü romantizmi es geçip, kahkahanın dibine vurmak, arkadaşça sohbet etmek isteyeceksiniz! Bekâr yaylar ise yakın çevrelerinde bir flörte başlayabilirler! Hemen ertesi gün meydana gelecek kovadaki Güneş tutulması ile eğitim, seyahat, yabancılar, iş ortaklıkları, yakın çevrenizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Örneğin kısa bir eğitime başlayabilir, işinizi internet üzerinden yapmak isteyebilir veya yakınlarınızda biriyle ilişkiye başlayabilirsiniz. Mars Neptün etkileşimi size biraz dalgınlık getirecek, ciddi kararlar almak için iyi bir zaman değildir. Hafta sonu başlayan Merkür ve Güneş’in balıktaki seyahati ile odağınız güzel bir yuva kurmakta olacak.

Oğlak: Çarşamba günü yoğun iş programınızı ve bütçe planlarınızı bir kenara bırakıp, sevdiceğinize biraz zaman ayırmaya ne dersiniz? Evde olmak, sakin bir akşam geçirmek isteyebilirsiniz. Hemen ertesi gün meydana gelecek kovadaki Güneş tutulması ile parasal bir kazanç elde edebilir, yatırımlar yapabilirsiniz. Yeni bir kredi çekebilir, teknolojik aletler de alabilirsiniz. İşinizi büyütmek için girişimlerde bulunacaksınız. Mars Neptün etkileşimi ile gizli işler çevrildiğini öğrenebilir, sizi kızdıracak haberler alabilirsiniz. Trafikte dikkat etmekte fayda var. Hafta sonu başlayan Merkür ve Güneş’in balıktaki seyahati ile yakın çevrenizle iletişiminiz artacak, telefonların durmadığı, planların yapıldığı ve hatta yeni eğitimlere başlanan bir dönem sizi bekliyor.

Kova: Sevgililer Günü’nün hemen ardından burcunuzda meydana gelecek Güneş tutulması ile ışık sizin üzerinizde parlıyor. Yapmak istediğiniz değişim her ne ise, karşınıza fırsatlar çıkacak. Belki kendinizi ve dış görüntünüzü yenilemek isteyeceksiniz ya da kendi yetenekleriniz ile ön plana çıkmak arzusundasınız veya hayattan beklentilerinizi gözden geçiriyorsunuz. Bir ilişki kurmak istiyorsanız, Cupid size destek olacak. Ancak özgürlüğüm elden gidiyor korkusu içten bir yerden sizi huzursuz kılabilir. Köprüleri yakmadan iyi düşünmenizi tavsiye ederim. Mars Neptün etkileşimi ile arkadaşlar ve para aynı cümlede geçer olacak. Dengeyi iyi kuramazsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Hafta sonu başlayan Merkür ve Güneş’in balıktaki seyahati ile aklınız paranızı büyütmekte olacak.

Balık: Ah Venüs burcunuzda, tutulma 12.evinizde Sevgili Balıklar. Bu ara evden çıkmak istemeyeceksiniz, mumları yakalım sarılarak filmimizi izleyelim! Yalnız Ay’ın ruh hali biraz dalgalı, sizin gibi hayalperest bir burç için bu fazla gelebilir, kendinizi bir anda ani tepkiler verirken huzursuzluk yaratırken bulabilirsiniz. Tutulmanın etkilerine ayrıca gelirsek, kendinizi bir sır yumağı içinde bulabilirsiniz. Yalnız kalmak, kendinize dönmek isteyeceksiniz. Tüm değişim içten başlar, unutmayın sevgili Balıklar. Mars Neptün etkileşimi ile mesleki kararlar almak için çok da iyi bir zaman dilimi değildir. Hafta sonu başlayan Merkür ve Güneş’in burcunuzdaki seyahati ile kendinizi ifade etmek isteyeceksiniz, sizin sezonunuz başlıyor!