Astroloji Burç Yorumları

eÇift’ten 5-11 Şubat Haftası Burç Yorumları

İyi haftalar! Yogini Astrolog @dudemir.astrolojigurusu  ile bu hafta da burçlarınızın size haberlerini hazırladık! Sevgililer Günü ve hemen ardında gerçekleşecek Güneş tutulması öncesinde, fırtına öncesi sessizlik misali sakin bir hafta bizi bekliyor. Hafta sonunda ilişkileri yaşama biçimimizi, aşkı anlama halimizi gösteren Venüs balık burcuna geçiş yapıyor. 7 Marta kadar bu burçtaki seyahati esnasında, ilişkilerde romantizm bizi bekler. Affedici ve merhametli olacağız.

Koç: Haftanın büyük bir kısmında Ay tutkulu akrepte, sizin 8.evinizde hareket edecek. Eğer henüz Sevgililer Günü moduna geçmediyseniz işte fırsat! Aynı zamanda ortaklıklardan gelen kazançlarınız, eşiniz ile olan kaynaklarınız, maddi kazançlarınız üzerine düşünme fırsatınız olacak. Hafta sonu Venüs balık burcuna geçiyor. Burada hareket edeceği 7 Mart tarihine kadar,  finansal konular beklediğinizden yavaş ilerleyebilir. Ama aynı zamanda evde olmak, sevdiğinizle baş başa vakit geçirmek güzel gelecektir. Gizli saklı ilişkiler, platonik aşklar peşinde koşmayın. İlhamınız bol olacak, yaratıcı bir ruh halinde olacaksınız.

Boğa: Salı günü Ay, akrep burcuna geçtiğinde gündeminiz ikili ilişkiler olacak. En sağlam ilişkilerde bile dönemsel olarak duygusal krizler olabilir sevgili boğalar! Tutkularınızla yola çıkmanın yanı sıra partnerinizin neler hissettiğini de göz önüne almakta fayda var. Sabır en önemli yeteneğiniz olacak bu günlerde. Hafta sonu Venüs balık burcuna geçiyor. Burada hareket edeceği 7 Mart tarihine kadar sosyalleşmek, yakın dostlarınızla görüşmek isteyeceksiniz. Yalnız boğalar girdikleri ortamlarda yeni bir flörte başlayabilir.

İkizler: Salı günü Ay, akrep burcuna geçtiğinde günlük hayatınıza çeki düzen vermek, yeni bir spora ya da diyete başlamak isteyebilirsiniz. Sizin gibi süper sosyal bir burç, bu başlangıçta yanında bir dost isteyebilir. Akrebin derine inme sevdasıyla hedeflerinizi hemen maraton koşmak gibi uçlarda belirlemek yerine, daha orta yoldan gitmek isteyebilirsiniz.  Hafta sonu Venüs, balık burcuna geçiyor. Burada hareket edeceği 7 Mart tarihine kadar odağınız kariyeriniz ve para olacak. Daha yaratıcı olacak ve kendinizi rahatça ortaya koyabileceksiniz, özellikle kadınlardan destek alacaksınız. İş vasıtasıyla hayatınıza bir aşk girebilir.

Yengeç: Salı günü Ay, akrep burcuna sizin de aşk ve romantizm evinize geçtiğine göre bu hafta            aşk, ihtiras, entrika ve büyük duygular haftası diyebiliriz. Dikkat, akrep her şeyi uçlarda yaşar, bu derin sevgi duygusunu da, dev kıskançlıkları da kapsar. İlişkilerde kriz yaratma eğiliminde de olabilirsiniz. Aynı zamanda oldukça yaratıcı olacaksınız, kendinize zaman ayırmak isteyeceksiniz.  Hafta sonu Venüs, balık burcuna geçiyor. Burada hareket edeceği 7 Mart tarihine kadar odağınız eğitim, uzaklar, yabancılar, yurt dışı bağlantılı işler olacak. Ticaret yapmak isteyebilir, çok uluslu firmalarla çalışabilir, kazancınızı arttıracak yabancı ortaklıklı girişimlerde bulunabilirsiniz. İdealleriniz konusunda hayli hayalperest olacaksınız. Seyahatler de gündemde. Yalnız yengeçler bu dönemde aşkı yabancı ya da uzaklarda olan birinde, seyahatler esnasında bulabilir. Aynı zamanda partnerinizle seyahate çıkmak isteyebilirsiniz.

Aslan: Salı günü Ay, akrep burcuna geçiyor. Önümüzdeki birkaç gün boyunca evde vakit geçirmek isteyeceksiniz. Evinizi düzenlemek, yenilemek isteyeceğiniz ve hatta belki de birilerinin yükünü fazlaca üstlendiğinizi düşünüyorsanız bırakmak isteyeceğiniz etkiler söz konusu. Önümüzdeki hafta karşı burcunuzda meydana gelecek Güneş tutulması öncesinde son sakin günler sevgili aslanlar, tadını çıkarın. Hafta sonu Venüs, balık burcuna geçiyor. Burada hareket edeceği 7 Mart tarihine kadar başkalarının maddi kaynakları üzerinden avantaj elde edebileceğiniz, ödemelerinizi daha rahat yapacağınız bir zaman sizi bekliyor. Eğer bir ilişki içindeyseniz korkulardan yola çıkıp, kıskançlıklar yaşanabilir. Birbirinizin özel alanına girmemeye özen göstermelisiniz. Eğer yalnız bir aslansanız, cinsellik yanı daha güçlü bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Başak: Salı günü Ay, akrep burcuna sizin de yakın çevre ile ilişkiler ve iletişim evinize geçtiğine göre, bol sohbet ve ilişkiler gündemde olacak. Projeleri tek başınıza sahiplenmek istemeyecek, yanınıza bir partner arayacaksınız. Ay’ın ışığının parlattığı iletişim alanı akreple süslü olunca, dramalardan kaçınmak istiyorsanız baştan sorumlulukları paylaşmaya bakın. Hafta sonu Venüs, balık burcuna geçiyor. Burada hareket edeceği 7 Mart tarihine kadar ikili ilişkiler alanınıza yumuşak, romantik bir enerji getirecek. Bir süredir yeterince ilgilenemediğiniz sevdiğinize daha çok zaman ayırmak isteyeceksiniz. İlişkilerde sorunları çözmek daha kolay olacak, sağlam temelli ilişkiler kurabileceksiniz. Aynı zamanda parasal konularda yeni ortaklıklar kurabilir, güzel anlaşmalar yapabilirsiniz.

Terazi: Salı günü Ay, akrep burcuna geçiyor. Önümüzdeki birkaç gün boyunca gündeminiz bütçe yapmak ve finansal kaynaklarınızı arttırmak üzerine olacaktır. Canınız estetik ve güzelliğe, takılara, sanata para harcamak istediğinde bütçenizi düşünerek hareket etmelisiniz. Bu bir duygusal harcama mı yoksa ihtiyaç mı? Hafta sonu Venüs, balık burcuna geçiyor. Burada hareket edeceği 7 Mart tarihine kadar kendinize ve bedeninize bakmak isteyeceksiniz; spora ve diyete başlayabilirsiniz. Tembellikten kaçınmalı, günlük işlerinizi takip etmelisiniz. Ofis ortamının aranan insanı olacaksınız, ayrıca bu vasıtayla hayatınıza yeni bir aşk gelebilir.

Akrep: Salı günü Ay sizin burcunuza geçiyor. Hafta sonuna kadar yeterince tutkulu ve duygusal değilmişsiniz gibi, bir doz daha duygu miktarını arttıracaksınız. İlişkilerde iniş çıkışlar yaşayabilir, başlangıçlar yapmak isteyebilir ve bazı krizli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Her durumda kalbiniz çok yoğun bir şekilde çalışacak. Hafta sonu Venüs, balık burcuna geçiyor. Burada hareket edeceği 7 Mart tarihine kadar eğlence, aşk ve romantizm havada uçuşacak! Bu dönem aşk isteyenlere aşk, çocuk isteyenlere ise çocuk geliyor. Ayrıca hobilerinize yönelmek isteyecek ve hayattan keyif alacaksınız.

Yay: Salı günü Ay, akrep burcuna geçiyor. Hafta ortasında biraz kendi köşenize çekilmek, dinlenmek isteyebilirsiniz. Daha meditatif ve sakin bir halde olacaksınız ancak bu dönemi kendi kendinizi yiyip bitirmekle harcamamaya özen gösterin. Derinlere dalmak isteyeceksiniz, dipteki güzellikleri görün. Hafta sonu Venüs, balık burcuna geçiyor. Burada hareket edeceği 7 Mart tarihine kadar aile içinde huzurlu ve güvenli bir zaman dilimi sizi beklemekte. Evinizi yuvaya çevirmek için keyifli dokunuşlar yapmak isteyebilirsiniz. Evliyseniz birlikteliğinize uyum dokunuşları yapacaksınız. Bekar yaylar ise ailelerinin tanıştırdıkları biri ile görüşmeye başlayabilirler.

Oğlak: Salı günü Ay, akrep burcuna geçiyor. Arkadaşlarınızdan destek alacağınız, sosyalleşmenin size keyif vereceği, dahası işleriniz için çevrenizdeki kadın dostlarınızdan destek göreceğiniz günler olacaktır. Dışarda ve insan içinde olmak sizi mutlu edecek. Hafta sonu Venüs, balık burcuna geçiyor. Burada hareket edeceği 7 Mart tarihine kadar yakın çevrenizle ilişkileriniz çok daha keyifli ve huzurlu bir hale bürünecek. Eğer bir birlikteliğiniz varsa beraber seyahatlere çıkabilirsiniz, yalnız bir oğlaksanız bu seyahatler esnasında yeni bir flört hayatınıza girebilir. Ayrıca yaşadığınız bölgede daha çok dışarı çıkın, aşkın nereden karşınıza çıkacağı belli olmaz! İnternet ve teknoloji ile bağınız sıkı olsun, gerekirse yeni mesleki eğitimlere başlayın, bu vasıtayla kazancınızı arttırabileceksiniz.

Kova: Mesleki anlamda bir yorgunluk dönemindeyseniz, salı günü Ay akrep burcuna geçene kadar bekleyin. Bu iki günlük enerji yoğunluğu size hayallerinizi ve amaçlarınızı hatırlatacak. Şikâyeti bir kenara bırakın sevgili kovalar, hedeflerinizi büyük çizin ve harekete geçin. Hafta sonu Venüs, balık burcuna geçiyor. Burada hareket edeceği 7 Mart tarihine kadar para evinizde hareket edecek.  Bu dönemde hem kazançlarınız artar, hem de para harcama isteğiniz. Finansal anlamda bereketli bir süreç sizi bekliyor. Kazancınızı arttırmak için çevrenizdeki kadınların desteğini görebilirsiniz. Paranızı kendi keyfiniz için harcamak isteyeceksiniz.

Balık: Ay’ın akrep burcunda hareket edeceği salı ve çarşamba günleri hayalleriniz büyük ve tutkulu olacak. Dünya’da hangi ülkeyi keşfetmek istersiniz? Haritaları açın, uçak biletlerine bakmaya başlayın! Ayrıca hayallerinize ulaşmak için araştırmalar yapacak ve de adımlarınızı planlayacaksınız. Hafta sonu Venüs burcunuza geçiyor. Burada hareket edeceği 7 Mart tarihine kadar hayata pembe gözlüklerle bakmaya başlayacaksınız. Oldukça sevimli tavırlarla, bir sevgi kelebeğine dönüşmeniz an meselesi! Âşık balıklar sevdiklerini mutlu etmek için elinden geleni yapacak, bekâr balıklar için ise aşk fırsatı her yerde! Aynı zamanda bolca alışveriş yapmak isteyebilir, tatlı gıdalara düşkünlüğünüz de artabilir.