Astroloji Burç Yorumları Burçlar

eÇift’ten 29 Ocak- 4 Şubat Haftası Burç Yorumları!

Yogini Astrolog @dudemir.astrolojigurusu ile bu hafta burçlarınız hakkında neler dedi? ile bu hafta da burçlarınızın size haberlerini hazırladık! Bu hafta çok önemli bir göksel olay var! Geçtiğimiz ağustos ayında neler yaptınız? Belki bir karar aldınız, planlamalara başladınız, bir ilişki bitti ya da başlayıverdi. Bu dönemde tohumlarını attığınız her ne varsa, geçtiğimiz altı ayda bir kuluçka dönemindeydik. Şimdi aslan burcunda meydana gelecek yılın ilk tutulmasıyla, bu konuda bir gelişme ve sürpriz yaşayabilirsiniz. Tutulmanın etkileri on beş gün kadar sürecektir.

Koç: Tutulma size sürpriz bir ilan-ı aşk, yepyeni bir flört, ilişkiniz varsa ya da evliyseniz de ilişkinizde keyifli dakikalar getirebilir. Çocuklarınız varsa sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ya da belki de çocuk sahibi olmak istiyorsunuzdur, sizi mutlu edecek gelişmeler olur. Hobilerinize yönelmek, hayattan keyif almak isteyeceksiniz. Eğer yaratıcı bir işiniz varsa, yeni iş teklifleri karşınıza çıkabilir. Tutulmayla aynı gün Merkür Kova burcuna geçiş yapıyor. 18 Şubat’a kadar sosyalleşmek sizin işiniz! İsteklerinizi elde etmek için çevrenizden destek göreceksiniz.

Boğa: Tutulma etkisi ile gündeminiz ev olacak. Yeni bir ev alabilir, evinizi değiştirebilir ya da dekorasyonuyla uğraşabilirsiniz. Aynı zamanda ailenizle, özellikle de anneyle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Bir şekilde anneyle bağınız aklınızı kurcalayacaktır. Tutulmalarda ayrıca üstü örtülmüş konular varsa ışık tutulur, yani aile içinde görmezden geldiğiniz bazı sırlar varsa ortaya çıkabilir. Bu konularda tekrar konuşmak gerekebilir. Tutulmayla aynı gün Merkür Kova burcuna geçiş yapıyor. 18 Şubata kadar odağınızda kariyeriniz olacak. Daha çok çalışmak, konuşmak, planlamak gerekebilir, mesleğinizde flaşlar üzerinizde olacak.

İkizler: Çarşamba günkü tutulma sizin iletişim ve seyahatler evinizde olacak. Sevdiğinizle sürpriz bir seyahate çıkabilir, susmayan telefonlarınızla sürekli iletişim halinde olabilirsiniz. Öte yandan yepyeni projelere başlayacaksınız, yeni anlaşmalar, lansmanlar, reklamlar vs. Yepyeni mesleki eğitimler alabilirsiniz. İnternet üzerinden çalışabilir, yeni işlere başlayabilirsiniz.  Aşk internetten karşınıza çıkabilir ya da tam tersi yakınlarınızdan biri de olabilir. Tutulmayla aynı gün Merkür Kova burcuna geçiş yapıyor. 18 Şubata kadar yabancı diyarları keşfetmek isteyeceksiniz.

Yengeç: Bütçe düzenleme zamanı geldi sevgili yengeçler! Tutulma etkisi ile yepyeni maddi kaynaklar karşınıza çıkabilir, mesleki bir değişim ile gelirinizi arttırmak isteyebilirsiniz veya bütçenizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Yatırım yapmak isteyebilirsiniz, teknolojik aletler almak gündeminizde olabilir. Tutulmayla aynı gün Merkür Kova burcuna geçiş yapıyor. 18 Şubat’a kadar ortak çalışmalardan gelirinizi arttırmak isteyebilir, ailenizin maddi konularıyla ilgilenebilir veya kredi, burs ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz.

Aslan: Hayatınızı değiştirecek adımlar atacaksınız! Tutulma sizin burcunuzda meydana geliyor, dış görünüşünüzü değiştirmek isteyebilir, kişisel yeteneklerinizi mesleğe çevirebilir, tutkularınız ile yola çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde biraz daha özgürlük isteyecek, kendinize zaman ayırmaya çalışacaksınız, hafif bir huzursuzluk hali olabilir. Tutulmayla aynı gün Merkür Kova burcuna geçiş yapıyor. 18 Şubat’a kadar ilişkilerde açık iletişim zamanı. Aynı zamanda yeni ortaklıklar kurabilir, işlerinizi beraber yapabilirsiniz.

Başak: Bu dönem iyileşmek, kendine dönmek ve yalnızlığın tadını çıkarmakla ilgili olacak. Belki çevrenizdeki kişilerin sırlarına ortak olacaksınız ya da bir süredir gizli kapaklı yürütülen işler ortaya çıkacak. Eğer bitirmeniz bırakmanız gereken bir ilişki, tutum veya tavır var ise adım atmanın tam zamanı. Sağlıkla ilgili konular var ise çözüme ulaştırabileceğiniz bir enerji olacak. Tutulmayla aynı gün Merkür Kova burcuna geçiş yapıyor. 18 Şubat’a kadar gündeminiz günlük hayatınız, yoğunluklar, sağlığınız, bedeniniz ve alışkanlıklarınız olacak.

Terazi: Ağustos ayından beri sizin, çevrenizin ya da dostlarınızın uğraştığı bir proje var ise bu tutulma ile birlikte bir sonuca ulaştırmanız ya da önemli bir basamak atlamanız olasıdır. Fikirleri paylaşmakta, dostlarla konuşmakta fayda var. Hayatınıza yeni arkadaşlar, bu arkadaşlar vasıtasıyla yepyeni aşklar girebilir. Alıştığınız çevreden uzaklaşıp yenilikler denemek size de iyi gelecek. Tutulmayla aynı gün Merkür kova burcuna geçiş yapıyor. 18 Şubat’a kadar gündeminiz bol bol aşk! Aşk konuşacak, flörtler edecek, belki de yeni ilişkilere yelken açacaksınız. Hayattan keyif alacağınız bir dönem olacak, hobilerinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için şanslı bir dönem olacaktır.

Akrep: Tutulma ile mesleki anlamda bir devrime hazır olun! Bu devrim çok da klasik yollardan olmayacak. İşin içinde teknoloji, dijital dünya kesinlikle olacaktır. Kendi işinizi başlatmak, yeni adımlar atmak ve destek istemek için şahane bir dönem. Unutmayın, bu tutulmanın etkisi 6 ay sürecek. 15 gün içinde büyük gelişmeler olmasa bile ağustos ayına kadar yeni bir döneme çoktan girmiş olacaksınız. Tutulmayla aynı gün Merkür kova burcuna geçiş yapıyor. 18 Şubat’a kadar evde olmak isteyeceksiniz. Aileniz ile vakit geçirmek, evinizi düzenlemek, kendi yuvanızı kurmak gündeminizde olacak. Taşınmak, evinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.

Yay: Seyahat, eğitim, iletişim, yayıncılık ve girişimcilik alanında hayattan beklentileriniz nedir? Hayalleriniz sizi hangi yöne çağırıyor? Belki uzak diyarlara gitmek istiyorsunuz ya da yazdıklarınızı yayınlamak niyetindesiniz. Eğitiminize devam etmek, yeniden başlamak isteyebilirsiniz ya da kendi projenizi başlatacaksınız kim bilir?  Ruhani olarak gelişmek, öğrenmek, okumak, dua etmek gündeminizde olacaktır. Tutulmayla aynı gün Merkür Kova burcuna geçiş yapıyor. 18 Şubat’a kadar sözlerinizle ilham vereceksiniz. Yakın çevrenizle bol bol iletişim içinde olacaksınız.

Oğlak: Maddi konular gündeminizde olacak sevgili oğlaklar. Ödemeler, krediler, ailenizin veya eşinizin maddi kaynaklarındaki gelişmeler sizi mutlu edecek. Aynı zamanda ilişkilerde daha derin ve anlamlı bağlar kurabileceksiniz. Tutulmayla aynı gün Merkür kova burcuna geçiş yapıyor. 18 Şubat’a kadar parayla tatlı bir ilişkiniz olacak. Gelirinizi arttırabilir, bütçenizi sağlam şekilde yapabilir, yatırımlar yapabilirsiniz.

Kova: Bu tutulma ile insanları kendinize çekmekte hiç zorlanmayacaksınız. İş, aşk ya da ortaklık! Hangisini isterseniz ilgili kişi karşınıza çıkacak, dahası auranıza karşı koyamayacak! Her durumda ciddileşmek, imzaları atmak isteyeceksiniz. Öte yandan içinde bulunduğunuz sorumlulukları bitirmeniz gerektiğini düşünüyorsanız, ipleri kesecek cesaretiniz de olacaktır. Kararınızdan dolayı suçluluk hissetmeyin! Tutulmayla aynı gün Merkür kova burcuna geçiş yapıyor. 18 Şubat’a kadar kendinizi ortaya koyacaksınız. İletişim yeteneklerinizi kullanacak, liderliğinizi sergileyecek ve istediğinizi elde edecek güçte olacaksınız.

Balık: Yaz aylarından beri rutininizi daha sağlıklı bir hale getirmeye çalışıyorsunuz. İşte bu tutulma rutininizi oluşturma, sağlıklı ve spor odaklı alışkanlıkları hayatınıza getirmek için ideal! Daha da keyifli haberler ise, iş hayatınızda! Sürpriz bir organizasyon değişimi ile yepyeni teklifler alabilirsiniz. Bir anda promosyon alabilir, takdir görebilir, işte kullanmak üzere yepyeni teknolojik aletler alabilirsiniz. Gelen tekliflere hemen atlamayın, biraz pazarlık candır!  ; ) Tutulmayla aynı gün Merkür kova burcuna geçiş yapıyor. 18 Şubat’a kadar biraz yalnız kalmak isteyeceksiniz. Kendinizi yüksek sesle ifade etmek istemeyeceksiniz, içinize dönüp şifa bulmak iyi gelecektir. Yaratıcı yeteneklerinize yönelmek isteyebilirsiniz.