Astroloji Burç Yorumları Burçlar

eÇift’ten 22-29 Ocak Haftası Burç Yorumları. İyi Haftalar!

Yogini Astrolog @dudemir.astrolojigurusu  ile bu hafta da burçlarınızın size haberlerini hazırladık! Haftaya Venüs’ten sonra Güneş’in de Kova burcuna geçmesi ile birlikte sosyalleşmek, arkadaş bağları, iletişim kurmak ve fikirlerimizi paylaşmak gündemimizde olacak. Orijinal, yaratıcı ve sıra dışı kişilerle bir araya gelecek, özgürlüğümüze düşkün olacağız. İlişkilerde uyum için karşımızdaki kişiye alan tanımakta fayda var. Hafta ortasında Merkür Pluto kavuşumu ile zihnimiz güçlü, iletişimimiz derin olacak. Tutkulu konuşmalar bizi bekler. Cumartesi günü ise Mars’ın Yay burcuna geçmesi ile birlikte riskler alacak, hayatı macera gibi görmeye başlayacağız.

Koç: Gelecek hakkında planlar yapmaktan heyecan duyacağınız bir hafta. Arkadaşlarınızdan destek alabilir, yeni ekipler içinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Oldukça sosyal ve eğlenceli günler sizi bekliyor. Bekar koçlar, arkadaş çevrenizden biriyle flört etmeye başlayabilirsiniz. Çarşamba günü kariyer evinizde Jüpiter destekli Merkür Pluto kavuşumu var, güçlü kişilerden destek alabilir, takdir görebilirsiniz. Sözlerinizle güçleneceksiniz. Cumartesi günü Mars’ın Yay burcuna geçmesi ile birlikte yeni eğitimlere başlayacağınız, hayallerinizin peşinden koşacağınız ve bol da seyahat edeceğiniz bir dönem başlıyor.

Boğa: Sevgili boğalar, henüz 2018 hedefleriniz için çalışmaya başlamadınız mı? Güneş ve Venüs’ün Kova burcuna geçişi ile birlikte hayaller için harekete geçme zamanı. Mesleki anlamda istekleriniz için adımlar atabilir, yöneticileriniz tarafından desteklenebilirsiniz. Bu hafta iş toplantılarında süsünüz püsünüz, endamınız yerinde olsun. Bir ofis aşkı hayatınıza girebilir J Merkür Pluto kavuşumu ile yeni bir eğitime başlayabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Eşiniz ya da iş ortağınız sayesinde güçleneceksiniz. Sözlerinizin kırıcı olmamasına özen gösterin. Cumartesi günü Mars’ın Yay burcuna geçmesi ile birlikte eşinizin, ailenizin maddi kaynakları ile ilgili gelişmeler olacaktır. Öfkenizi biriktirmeyin, harekete geçmeniz gerektiği zaman kendinizi engellemeyin lütfen.

İkizler: Güneş ve Venüs’ün beraber 9.evinizdeki seyri ile bu dönemde gündeminiz yurt dışı, yabancılar, seyahatler, akademik konular, belki yepyeni bir eğitim olacaktır. Sevdiğinizle romantik bir tatile çıkabilir, eğer bekarsanız da uzak diyarlardan biri ya da seyahat esnasında tanıştığınız birisi hayatınıza girebilir. Önümüzdeki 4 hafta içinde yeni fikirleri keşfetmek, kişisel gelişiminize zaman ayırmak isteyeceksiniz. Çarşamba günü Merkür Pluto kavuşumu ile derin konuşmalar, tutkulu sohbetleri başlatabilir. Cumartesi günü Mars’ın Yay burcuna geçmesi ile birlikte, evliyseniz eşinizle ya da iş ortağınızla dinamik, enerjik ve hatta rekabetçi günler sizi beklemekte. Bir çocuk neşesi ve coşkusuyla eğlenceli aktiviteler yapacaksınız. Karşılıklı sinirlere hâkim olmakta fayda var, çabuk agresifleşebilirsiniz.

Yengeç: Güneş ve Venüs’ün gizemli 8.evinize geçişi ile, eğer hayatınızda biri varsa ilişkiniz oldukça derinleşecek, paylaşımlarınız artacaktır. Eşinizin, ailenizin maddi kaynakları size de fayda sağlayabilir, eğer ödemeleriniz varsa planlamakta daha rahat edeceksiniz. Eğer bekar bir yengeçseniz, bir süredir üstünü örttüğünüz duygularınızla yüzleşebilirsiniz. Kabuğunuzun arkasına saklanmayın sevgili yengeçler, yardıma ihtiyacınız olduğunda arkadaşlarınızı haberdar etmekten çekinmeyin. Çarşamba günü evlilik alanında Merkür Pluto kavuşumu meydana gelecek. Tutkulu konuşmalar ile ilişkinizi daha sağlam temellere oturtmak isteyebilirsiniz. Hayattan keyif alacaksınız. Cumartesi günü Mars’ın Yay burcuna geçmesi ile birlikte, günlük hayatınız hareketleniyor. Ofiste ve hayatın içinde sorumluluklarınız artacak, siz de hızlı ve çalışkan bir şekilde hepsine yetişeceksiniz. Aman dikkat, yorgunluğunuzun sizi gergin yapmasına izin vermeyin, tartışmalar kolayca alev alabilir.

Aslan: Tek başına liderlik koltuğuna oturup, etrafına hayranlar toplamayı seven aslanlar, bu haftadan itibaren ortaklaşa çalışmanın kıymetini anlıyor. Ve hatta, bundan keyif dahi alacaklar. Ortak projeler, planlardan maddi manevi kazanımlarınız olacaktır. Evliyseniz eşinizle romantizm dozunu arttıracaksınız. Evli değilseniz ise, ilişkilerinizi daha ciddi ve sağlam bir temele oturtmak isteyebilirsiniz. Çokça çalıştığınız bir zamanın sonunda, artık sevdiklerinize zaman ayırmanın vakti geldi. Çarşamba günü Merkür Pluto kavuşumu ile iş hayatınızda güçleneceğiniz bir proje karşınıza çıkabilir, takdir edileceksiniz ve aileniz de sizi destekleyecek. Cumartesi günü Mars’ın yay burcuna geçmesi ile birlikte, aşkta atak olacağınız, ilginizi göstereceğiniz, tutkulu günler sizi bekliyor. Bir süredir aklınızda biri mi var? Açılmanın tam zamanı!

Başak: Sevgili başaklar, yoğun bir çalışma temposu sizi bekler! Günlük hayatınız da oldukça hareketli olacak. Kendinize, rutinlerinize çeki düzen vermek isteyeceksiniz. Türlü estetik operasyonlar ve güzelleşmek için şahane bir zaman. Spora başlayabilir, gardrobunuzu yenileyebilir, diyete başlayabilirsiniz. Ayrıca bu günlerde aşkın nereden çıkacağı belli olmaz! Spor salonunda, manavdan elma alırken : )) Siz iyisi mi aynaya bakmadan sokağa çıkmayın! Çarşamba günü aşk ve ilişkiler evinizde meydana gelecek Merkür Pluto kavuşumu, tutkulu konuşmalara işaret ediyor. Aman dikkat, karşılıklı güç savaşlarına girmeyin, hazır Jüpiter’in açısıyla desteklenirken, ilişkinizde hiç konuşmadığınız sırlarınızı açarak yeni bir seviyeye geçebilirsiniz mesela? Cumartesi günü Mars’ın yay burcuna geçmesi ile birlikte, aile içinde sorumluluklarınız artacak. Ev ve yuva ile ilgili yapmanız gereken şeyler olabilir.

Terazi: Sevgili teraziler, soğuk kış günlerine aldanmadan hayatın tadını çıkarmaya hazır mısınız? Güneş ve Venüs, aşk, eğlence ve tutkular evinize geçti. Önümüzdeki 4 hafta boyunca odağınız romantizm ve hayattan keyif almak üzerine olacak. Çocukları olan teraziler, çocuklarıyla çok daha keyifli zaman geçirecekler. Ayrıca yeni hobilere başlayabilir, kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Çarşamba günü aile ve yuva evinizde meydana gelecek Merkür Pluto kavuşumu, ev içinde yoğun konuşmalara, bazı sırların ortaya çıkmasına neden olabilir. Maddi anlamda adım atmak istediğiniz bir konu varsa aileniz tarafından destekleneceksiniz. Cumartesi günü Mars’ın yay burcuna geçmesi ile birlikte, kısa seyahatler, susmayan telefonlar, bol sohbetler ve de yeni projeler sizi bekler. Seyahatlerde ufak kazalara açık bir dönem, dikkatli olmakta fayda var.

Akrep: Bol konuşma ve hareketli bir dönemden sonra biraz da evde dinlenmeye hazır mısınız? En sevdiğiniz pijamaları giyin, ev için huzurlu bir dekorasyon düzenleyin ve en sevdiğiniz dizileri izleme zamanı geldi! Kadınlarla iletişiminiz önemli olacak, özellikle sizi destekleyen kadın akrabalarınızı bolca arayın. Sevdiğinizle birlikte biraz ev tembelliği yapmaya başlayacaksınız. Bu dinlenmeyi hak ettiğiniz sevgili akrepler. Çarşamba günü Merkür Pluto kavuşumu iletişim evinizde meydana gelecek. Sizi güçlendirecek yeni projelere başlayabilir, kendinizi çok daha net ifade edebilir ve de çevreniz tarafından desteklenebilirsiniz. Belki de bu dönemde kendi sitenizi açar ya da sosyal medya açılımı yaparsınız, belli mi olur?  Cumartesi günü Mars’ın yay burcuna geçmesi ile birlikte, gelirinizi arttırmak için daha çok efor sarf edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İş trafiğiniz artıyor.

Yay: 2018 hedeflerini belirledik, uğruna çalışmaya da başladık, e peki nerede eğlence? Sevgili yaylar, Güneş ve Venüs’ün kova burcuna geçmesi ile birlikte sosyal hayatınız hareketlenmeye başlıyor. Denge mühim tabii J Mahalledeki yeni kahvecileri keşfedebilir, kardeş  kuzen gibi yakın akrabalarla iki lafın belini kırabilir, yeni eğitimlere, workshoplara katılabilir ve hatta bol miktarda kısa seyahatler yapabilirsiniz. Öğrenmek ve konuşmak sizi canlı tutacak! Ayrıca bu sohbetler esnasında hayatınızın aşkıyla da tanışabilirsiniz. Çarşamba günü Merkür Pluto kavuşumu para evinizde olacak. Tabi ki bu kadar çalışmadan sonra iş hayatını bir anda bırakmayacağız, yeni ve güçleneceğiniz bir anlaşma gelebilir, bir şekilde takdir görecek ve güç kazanacaksınız. Cumartesi günü Mars’ın burcunuza geçmesi ile birlikte enerjiniz tavan yapıyor. Mart ortasına kadar sizi tutabilene aşk olsun, elinizi attığını işi bitireceksiniz. Sadece sinirlere hâkim olalım, gerilmemekte fayda var.

Oğlak: Sevgili Oğlak’lar, tam da sizin gibi disiplinli ve iş odaklı bir burca göre haberlerim var! Güneş ve Venüs beraber kova burcuna geçti, bu da demek oluyor ki önümüzdeki 4 haftanın gündemi bütçenizi düzenlemek, paranızı büyütmek ve finansal garanti sağlamak olacak. Yoğun bir aydan geçtiniz, çok popülerdiniz, şimdiyse gündeminiz geleceğe yatırım olacak. Ayrıca kendinize değer vermeyi hatırlayacaksınız. Çarşamba günü Merkür Pluto kavuşumu burcunuzda olacak. Sözleriniz altın değerinde! Hem çok etkili olacaksınız, hem de güçlü kişilerden destek göreceksiniz. Fikirlerinizi network ünüz içinde paylaşmak isteyebilirsiniz. Cumartesi günü Mars’ın Yay burcuna geçmesi ile birlikte, hızınızı biraz yavaşlatıp, kendinize dönmek ve evde vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Kova: Doğum günü sezonunuz geldi! Mutlu yıllar olsun sevgili Kova’lar. Önümüzdeki 4 hafta boyunca Güneş sizin üzerinizde parlayacak, bunun büyük bir kısmına Venüs de eşlik edecek. İstediğiniz özel bir şey var mı? Evrene ısmarlayın, gelsin! Aşk, iş, para… Hayat size sunmak isteyecek, ilgiyi üzerinizde toplayacaksınız. . Çarşamba günü Merkür Pluto kavuşumu bilinçaltı evinizde olacak. Bazı işlerinizi, anlaşmalarınızı gizli tutmak isteyebilirsiniz. Dahası arkanızdan çevrilen bazı işleri fark edebilirsiniz sevgili kovalar, bazı durumlar sizin gibi hümanist birini bile sinirlendirebiliyor! Siz yine de salon çizginizi bozmayın J Cumartesi günü Mars’ın yay burcuna geçmesi ile birlikte, uzunca bir zamandır bolca kariyere odaklanan sizleri, eski sosyal kelebek halinize geri döndürecek. Geleceğe dair umutla baktığınız, çevrenizden destek gördüğünüz günler geliyor.

Balık: Doğum günü sezonunuz öncesinde biraz dinlenmeye ne dersiniz? Önümüzdeki doğum günü yılınıza taşımak istemediğiniz tüm yükleri bırakın, yorulduysanız bazı programları es geçin, biraz kendinize zaman ayırın. Sevdiğinizle de daha çok evde, iç mekânda planlar yapın. İlişkisi olmayanlar platonik bir aşka yelken açabilir ya da “henüz” resmileştirmek istemediği bir flörte başlayabilir. Çarşamba günü Merkür Pluto kavuşumu arkadaşlar, topluluklar evinizde olacak. Hayallerinizi, umutlarınızı değiştirecek güçte haberler alabilir, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Yöneticiler tarafından destekleneceksiniz, yurt dışı bağlantılı bir seyahat ya da eğitim gündemde olabilir. Cumartesi günü Mars’ın yay burcuna geçmesi ile birlikte, kariyerinizde hareketli günler sizi bekler. Bol aksiyon ve efor dönemi olacaktır. Ani kararlar ve gerginlikler yaşamayın.

Burç yorumlarınızı okuduysanız, aşk hayatınız için hemen bir adım atmaya ne dersiniz? Şimdi vakit kaybetmeden www.eCift.com