Yaşam

Hayatımıza Bir Şekilde Girmiş Ünlü Çiftler

Aşk, aslında hayatımızın neredeyse her anında var. Bu bazen hüzünlü bir hikaye, bazen eğlenceli bir anı bazen de kıskandıracak kadar kusursuz olarak karşımıza çıkıyor. Bazen oturup farkında olmadan saatlerce televizyonda bile izleyebiliyoruz aşkı. İşte düşündük ve neredeyse tüm toplumun aklına yer etmiş ünlü çiftleri yazdık. Onlar kimler mi?

1.       Sarah ile Musa

90’lı yılların nostaljisi yapılında asla listelerden eksik olmayan bir çift Sarah ile Musa. İmkansız aşk yoktur dedirtecek cinsten bir aşk hikayesi olan çiftimiz bir dönem neredeyse tek ilgi alanımızdı. Onların aşkı yıllara meydan okuyamadı ama geriye bir çocuk ve yılan hikayesine dönmüş bir olaylar dizisi bıraktı zihnimizde.

2.       Alpay ile Cansel

Beşiktaş’ın ünlü oyuncusu Alpay ve eşi Cansel’in uzatmalı aşkları, ha boşandılar ha boşanacaklar diye ortaya atılan spekülasyonlarla geçti bir dönem hayatımız. Kendi hayatlarımız ile özdeşleştirdiğimizden mi bilinmez ama kimse de çıkıp yahu biz niye her Pazar Alpay ve Cansel ile yatıp kalkıyoruz demedi. 🙂

3.       Tülin ile Caner

Galiba hayatımıza giren en çılgın aşıklardan biri Tülin ve Caner ikilisiydi. Bir televizyon programı ile hayatımıza dahil olan çiftin bol kavgalı, küsmeli, bir ayrılıp bir barışmalı hayatı ile uzunca bir dönem meşgul olduk. İlişkileri belirli bir noktadan sonra medyatikleşti ancak ne zaman akla düşseler Caner’in kendini kaybedip kafasıyla bardak kırdığı an gelir zihinlere. Tebessüm ettirir.

4.       Fadime ile Temel (Mahallenin Muhtarları)

Aslında onlar hayatımıza dizi karakterlerinin aşkı olarak dahil oldular. Samimi, içten ve bizden biriydiler. Belki de bu yüzden Erkan Can ve Aydan Burhan’ın canlandırdığı Fadime ile Temel, hayatımıza bir şekilde aşkıyla dahil olan çiftlerden oldu. Aşkları biraz hüzünlü sonlandı ama geriye hatıralarda saf sevgileri ile kaldılar.

5.       Safiye ile Faik

Belki de şimdiye kadar hayatımıza girmiş en çılgın aşıklar onlar. Bazen çok manasız ah bu kadarı da olmaz artık denilecek kadar komik ve absürt bir şekilde izliyoruz ikisini de. Ama bir gerçek var ki oldukça sempatik bir ikili Safiye ile Faik. Mutlulukları daim olsun.

6.       Arzum Onan- Mehmet Aslantuğ

Türkiye’den en örnek çift hangisidir diye bir soru sorulduğunca cevaplar %90 oranında Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ olur. Çünkü gerçekten yıllardır yaşadıkları evlilik, zarif ve saygıdeğer ilişkileri topluma oldukça iyi bir örnektir.

7.       Turgut Özal- Semra Özal

Ülke tarihimizin belki de en renkli yöneticilerinden olan merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve eşi Semra Özal da bir dönem tv karşısında merakla izlenen çiftlerdendi. Bir nevi siyaset ile magazin iç içe geçmişti. Seveni sevmeyeni herkes bir şekilde onların yaşamına tanıklık etmişti.

8.       Bihter ile Behlül (Aşk_ı Memnu)

Türk televizyon tarihinin tartışmasız en başarılı dizilerinden biriydi Aşk-ı Memnu. Çok eleştiriler aldığı kadar seveni de çoktu Bihter ile Behlül’ün. İnsanların ilgisiyle ünlü oldukları kadar eleştirileri ile de yer ettiler hayatımıza. Ancak sonuç olarak daha uzunca bir dönem unutulmayacağı da gerçek.

9.       Ahu Tuğba-Meriç

Yeşilçam’ın bir zamanlar en ünlü oyuncularından olan Ahu Tuba ve sevgilisi Meriç’i herkes bir kez de olsa ekranlarda izlemiştir. Genelde tam olarak neden bunu izliyor ve merak ediyorum sorusunu da sordurtur insana ancak onlar da nasıl olduğunu anlamadığımız şekilde hayatımıza dahil olan çiftlerden.

10.   Banu  Alkan ile Murat Taşdemir

Geldik belki de listenin en eğlenceli çiftine. Banu Alkan zaten başlı başına renkli bir karakter. Her yaptığı olay, her açıklaması sansasyonel. İşte onun bu renkli yaşamına bir de sevgilisi Murat Taşdemir dahil olunca kabul edelim bir dönem hepimiz merak ettik ve izledik. 🙂

Peki sizin neden dillere destan ve herkes tarafından özenilen bir aşk hikayeniz olmasın? Eğer artık kendi mutluluk hikayenizin baş kahramanı olmak istiyor ancak aradığınız kişiyi bulamıyorsanız bu kez eÇift’i deneyin. Nitelik bekarların ve ciddi arkadaşlık peşinde olanların buluştuğu eÇift’e şimdi ücretsiz üye olun. Çünkü en güzel aşklar eÇift’e başlar!