Aşk Evlilik Yaşam

Evliliğinizin 60 Yılını Bir Anda Yaşasanız Ne Hissederdiniz?

 

Dünyanın dört bir köşesindeki her insan gibi doğru kişiyi arayıp duruyoruz. En güzel gençlik yıllarımız, aşık olacağımız kişiyi aramakla ve mutlu bir evliliğe adım atmayı planlamakla geçiyor. Bazılarımız doğru insanı bulmada şanslı oluyor ve evlilik gibi harika bir karar alıyorlar. Kristie ve Tavis ise onlardan sadece biri. Onları birde diğer çiftlerden ayıran farklı bir deneyimleri var.

Düğünlerine bir ay kala profesyonel bir makyaj şirketi ile ortak bir çalışmaya katılan Kristie ve Tavis, özel makyajlarla kendilerini yaşlandırmışlar. İlk önce 50li yaşlarına kadar yaşlandırılan çift, daha sonra giderek daha da yaşlı olacakları dönemleri içeren aşamalardan geçmişler.

 

50li yaşlarını gördükleri anda büyük bir duygusallık yaşayan ve birbirlerine iltifat etmekten vazgeçmeyen çift, 70 li yaşlarında kendilerini neler beklediğinden habersizdiler.

Birbirlerine bakarken artık gözyaşlarını tutamayan Kristie, sanırım bu yaşlarımızda torunlarımız olmuş olacak ve anlatacak bir sürü anı biriktirmiş olacağız dedi. 90lı yaşları ise belkide dünyadaki en romantik çift tablosu oldu.

O zaman sizleri daha fazla merakta bırakmadan bu makyaj sürecinin tamamını içeren video ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

Siz de yavaşça dolan gözlerinizi sildiniz mi? Yaşlandığımda bu kadar harika anlarım olsa keşke dediğiniz oldu mu? Ya da böyle bir hayat arkadaşım, eşim, sevgilim olsa çok mutlu ederdim onu dediğiniz? Eğer bunlardan birine bile evet dediyseniz vakit kaybetmeden hayatınızın aşkını bulmak için bir adım atın. Kişiliğinize, yaşam tarzınıza ve kriterlerinize en uygun kişiyi bulmak için eÇift’i deneyin. Bilimsel ideal çift metodu ile size en uygun kişiyi önerecek olan sistemi keşfedin. Çünkü aşk eÇift ile başlar!

Bu arada merak edenler için Kristie ve Tavis 16 Mayıs 2015’te harika bir düğünle evlenmişler. 🙂

Kaynak: aplus.com