Aşk Yaşam

Aşkın Yaşlandıkça Daha Fazla Anlam Kazandığı Anlar

Gerçek aşk nedir? Gerçekten suyun 100 derece kaynaması gibi bilimsel bir gerçekliği var mı yüzyıllardır tartışılıyor. Kesin olan bir şey var ki gerçek aşk da hayattaki çoğu şey gibi göreceli. Çünkü aşk, biraz da onu yaşayan insanların ona yüklediği anlamlarla var olan bir şey. Yaşı, zamanı, mekanı ya da kültürel sınırlaması yok aşkın. İşte bunu bize çok daha iyi hatırlatan o anları bir araya getirdik.

  1. Söz konusu gerçek aşkı evlilik ile taçlandırmak ise bunun asla bir yaşı yoktur. Ve gerçek aşkı hangi yaşta bulacağınızı bilemezsiniz.
  2. Bazen gerçek aşkı maalesef kaybedince anlar insan. Harika anlarınızın farkında olmak için yaşlanmayı beklemeyin dedirtir.
  3. Sizin için önemsiz gibi duran bir ayrıntı, bir kadının sizi ömür boyu sevmesine neden olabilir. Onlara çiçek almayı ihmal etmeyin 🙂
  4. Evlenirken söylenen o çok meşhur söz “hastalıkta sağlıkta” tümcesinin ne anlama geldiği çoğu zaman yaşlanıldığında anlaşılır. Ve tam da o zamanlar gülümsemenin ne kadar gerekli olduğu fark edilir.
  5. Gerçek aşkınızın tam olarak nerede, ne zaman ve nasıl başladığının hiç unutulmaması gerektiği daha çok yaşlanıldığında anlaşılır. O anları ölümsüzleştirmeye bakın!
  6. Hayatta sevdiğiniz kişiyle birlikte saçmalamanın, garip şeylere gülmenin dışında çok az şeyin önemli olduğu, yaş ilerledikçe fark edilmeye başlar.
  7. Eğer birlikte olacaksa yeni şeyler denemekten çekinmemenin ne kadar güzel sonuçlar doğuracağını da olgunlaştıkça anlar insan.
  8. Ve neredeyse insan yaşlandığında gerçek aşk, çoğu zaman sadece içten bir sarılma ve birbirine yoldaş olmaktır.
  9. Gerçek aşk birlikte seyahat etmektir. Yaşlandıkça bunun yaşının olmadığını daha iyi anlarsınız.
  10. Kibarlığın, centilmenliğin ya da ufacık bir jestin mutlu bir yaşam sürmenizin ilk adımı olduğunu da yine sadece yaş ilerledikçe anlamaya başlar insan.

Peki, siz gerçek aşkın neresindesiniz? Ya da hayatınızda bu ufacık detaylardan kaçı var? Yaşlandığımda kendime ait bir hikayem olsun diyorsunuz ama hala o kişiyi bulamıyor musunuz? Gelin hayallerinizi daha fazla ertelemeyin. Bir e-posta adresi ile ücretsiz bir biçimde kayıt olacağınız eÇift ile mutluluğa merhaba deyin. eÇift’in uzmanlarca hazırlanmış kişilik analiz testi sayesinde ruh eşinizi kolayca bulun. Çünkü gerçek aşk, eÇift’te başlar.

Fotoğraf kaynakları:  The Awesome Daily ve LifeHack.org