Aşk Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası

Aşkın Küçük Şeylerde Gizli Olduğunu Anlatan İç Isıtan Detaylar



Herkesin aşka dair, aşkın yaşattığı o harika hislere dair ufacık anları var aslında. Sadece bazı insanlar bunun için ekstra bir çaba sarf edip ya roman yazıyor ya resmediyor. İşte Philippa Rice isimli yetenekli sanatçı aşkın küçük şeylerde gizli olduğunu anlatmak için o küçücük detayları çizmiş.


1. Aşk, bazen çok ufak şeylerde gizlidir. Ve o ufacık ayrıntılar insanı mutlu etmeye yeter. Keyifli bir sabaha uyanmışken birlikte kahvaltı hazırlamak gibi.


2.Sadece onun yanında olduğunu bilmenin bile huzur verdiği anlardır. Hiçbir şey yapmadan odada öylece durabilirsin.


3.Aşk, uykunun en tatlı yerinde aninden birbirine sarılabiliyor olmakta gizlidir çoğu zaman.


4.Diş fırçalamak, makyaj yapmak ya da saçlarını taramak gibi günlük ve basit işleri bile birlikte yapabiliyor olmaktan duyulan mutluluktur.


5.Hatta çoğu zaman angarya olarak görülen alışverişi birlikte yapabilmek için can atmaktır.


6.Gerçek aşkı belki de sadece her şeyi bir kenara bırakıp ona sarıldığın zaman anlarsın.


7.Kendinizi normalden biraz hüzünlü hissettiğinizde elinizin tutulduğu o an. İşte aşk, öyle bir şey.


8.İkinizin adına gelmiş bir posta ile mutlu olmaktır aşk! Gelen doğalgaz faturanız olsa bile.


9.Tüm günün yorgunluğunu, iş ve sosyal yaşam stresini bir kenara koyduktan sonra uyumadan önce birlikte bir şeyler okuyabilmektir.


10.Birlikte bir şey yapabildikten sonra en can sıkıcı mobilya montelerinin bile ne kadar anlamlı olduğunu anladığınız an. İşte aşk, tam orada!

Peki ya sizin aşk hikayeniz ne durumda? Hala sadece başkalarının mutluluklarına iç geçirip gerçek aşkı bekleyenlerden misiniz? Daha fazla beklemeyin. Hemen e-posta adresiniz ile birlikte eÇift’e ücretsiz bir şekilde üye olun ve sizin gibi gerçek aşkı arayan milyonlarca insan arasından size en uygun olan kişiyle tanışın. Neden mi? Çünkü aşk, burada başlar!
Kaynak: Bored Panda