Aşk

Gerçek aşkı bulmak, tüm taşların yerine oturması gibidir

Tüm sıkıntılarına, zorluklarına ve eksikliklerine rağmen yaşamın en güzel ayrıntısı gerçek aşkı bulduğunuzu anladığınız andır. Kafanızda yıllardır dönen bir sorunun cevabını çok açık ve net bir şekilde almış gibi hissettiğiniz o huzurlu an. İşte o an hiçbir şeye değişilmez. Hele de bunu hissettiğinizde o kişinin elini tutuyorsanız. İşte o anda insanın hissettiği duygular vardır.

O duygulardan aklımıza gelen birkaçını sizler için derlemek istedik.

  1. Daha önce yalnız başınıza yaptığınız şeylerin o kadar da manalı olmadığını fark edersiniz.
  2. Aşkın, aslında küçük ufacık mutluluklar olduğunu anlarsınız. Yağmurda ıslanan ayağa eve gelip kuru ve temiz çorap giymenin verdiği sıcaklık gibi.
  3. Daha önce yaşadığınız kalp kırıklıklarının, dünyanın acısını sırtlanıyormuş gibi hissettiğiniz anların ne kadar manasız olduğunu anlar ve gülümsersiniz.
  4. En son bu kadar huzurlu hissettiğinizde sanki anneniz sizi hafta sonu öperek uyandırmış ve çizgi film izlerken çikolatalı ekmek yiyormuşsunuz gibi gelir. Aşk çocukluk huzuru gibidir.
  5. Size hep karmaşık ve endişe veren gelecek, canınızı bazen sıkan geçmiş artık anlamsızdır. Sizin için sadece şimdiki zaman vardır.
  6. Size çok uzak gelen, asla yapamam dediğiniz şeyleri bile sırf o seviyor diye yapmaya başladığınızı fark edersiniz. Bir futbol maçına gittim ya da bir pembe dizi izledim derken kendinize gülersiniz.
  7. Yazın kızgın kumlardan serin sulara atlamış gibi sürekli bir ferahlık ile gezersiniz.
  8. Size sarıldığı anda sanki hastayken birisi sıcak bir tas çorba getirmiş gibi mutlu hissedersiniz.
  9. Size sevdiğini söylemesi çıplak ayakla çimlerde gezip baharın gelmesini fark ettiğiniz an gibidir. İç ısıtır.
  10. Gerçek aşkı gerçekten bulduğunuzda gülümsemeniz hep yarın yokmuşcasına olur. Kaygısız ve huzurludur.

Aşkın varlığı hem fiziksel hem ruh sağlığınızı iyi eder. Onu gerçekten bulduğunuzu anladığınız anda dünyadaki tüm taşlar yerine oturmuş gibi hissedersiniz. Bazen bulunması zordur, bazen yanı başınızdadır ama görmezsiniz. İşte tam da bu yüzden gerçek aşkı hissedecek kişiyi bulmak için bakışlarınızın açısını değiştirmelisiniz. Nasıl mı?

Elbette onu doğru yerde ve doğru yöntemle arayarak bulabilirsiniz. Bunun için en doğru seçim de yenilikçi ve bilimsel bir yöntemle size en uygun kişileri öneren eÇift. Binlerce nitelikli bekarın buluştuğu eÇift, kişiliğin bir ilişkide uyum için en önemli bileşen olduğunu göz önünde bulunduruyor ve vakit kaybetmenizi önlüyor. eÇift’in özelliklerini keşfetmek, doğru ve gerçek aşkı bulmak için daha fazla vakit kaybetmeyin!