Kalp Çarpıntısı

eÇift ile Mutluluğa Bir Adım Daha: Bayram ve Arzu’nun Aşkı

 

eÇift Ekibi olarak yaptığımız işin güzel yanını bize hatırlatan kullanıcılarımız tanışma ve aşk hikâyelerini bize gönderdikçe mutluluğumuz kat ve kat artıyor. Çünkü dünyada iki insanın mutlu olmasına katkı sağlamak kadar güzel çok az şey var. Bu kez kahramanlarımız Bayram Bey ve Arzu Hanım. Gelin bir mutlu adım daha atan çiftimizin hikâyesini Bayram Bey’in kendi kaleminden okuyalım.

“Herkese Selamlar ve Saygılar!

Öncelikle Aşkımla tanışmama vesile olduğu için eÇift’e teşekkür ederim!

Ben Arzu’nun profilini gördüm ve beğendiğimi, kendisiyle tanışmak istediğimi söyledikten sonra profilini favorilerime ekledim.

Aradan geçen 5 ay gibi bir sessizlikten sonra Aşkım kendi profilinin benim favorilerim arasında olduğunu görmüş. Ve sonra bana geri dönüş yaptı. Sonrasında aramızda yazışarak birbirimizi daha da iyi tanıdık ve görüşmeye karar verdik.

Tanıştıktan sonraki görüşmelerimizin sonucunda biz birbirimize Aşkımla evet sözünü versek de, 2016 yılının yaz mevsiminde birbirimize  bir ömür boyu daimi sözü vereceğiz!!!

Allah’tan bir ömür boyu mutlu ve çocuklu olmayı istiyoruz. Herkese de bizim gibi şans diliyoruz ve eÇift’te tekrar teşekkür ediyoruz.

Sizin aracılığınızla şimdi ÇOOKKK MUTLUYUZ!!!

Hoşçakalın, herkese bol şanslar ve selamlar!”

Aslında söylenecek çok da fazla söz kalmamış bize. Ne diyelim onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine J Ancak hala aşkı bulmak için harekete geçmeyenler için küçük bir tavsiyemiz var. Kısmetinizin ve ruh eşinizin eÇift’e sizi beklemediğini kim söyleyebilir? Eğer siz de Bayram Bey ve Arzu Hanım’ın mutluluğu yakaladığı gibi aşka merhaba demek için hemen www.eCift.com ‘a ücretsiz üye olun. İlk adımı atın gerisi hep kader kısmet  🙂