Yaşam

eÇift’liler favori evli çiftini seçti!

 

Ciddi ilişki arayan insanların seviyeli arkadaşlık sitesi eCift.com ‘un üyeleri arasında gerçekleştirdiğimiz ankette en beğendikleri ve örnek olarak gördükleri ünlü evli çiftleri sorduk. En favori çift, yıllardır süren mutlu evlilikleri ile dikkat çeken Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ oldu.  Araştırmamızın detayları ise şu şekilde;

eÇift’in yaptığı ‘Sevgililer Günü’ araştırmasına göre, Türkiye’nin örnek alınan favori evli çifti Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ! Araştırmanın diğer sonuçlarına göre anketi yanıtlayanlar Sevgililer Günü için 300TL’den fazla bütçe ayırmaya hazırlar! Katılımcıların %70’i Sevgililer Gününün romantik ve eğlenceli olduğunu düşünüyor ve %52si Sevgililer Gününde evlenme teklif etmeye sıcak bakıyor!

5 milyondan fazla üyesiyle Türkiye’nin önde gelen ‘ciddi ilişki ve evlilik’ sitelerinden biri olan eÇift, bilimsel araştırmalara dayanan kişilik analiz testi ve ‘İdeal Çift Metodu’ isimli yenilikçi eşleştirme sistemleri sayesinde mutlu ve ciddi bir ilişki arayan bekar üyelerini 7 yıldır bir araya getiriyor.

eÇift’in Türkiye genelindeki üyeleriyle gerçekleştirdiği ve 1200 kişinin katıldığı ‘Sevgililer Günü’ anketine göre Türkiye’nin en sevilen evli çifti Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti!

Ankete katılan eÇift üyelerinin %61’i en sevdikleri ikilinin Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti olduğunu söylerken, onları %21 ile Bergüzar Korel ve Halit Ergenç takip etti. Beren Saat – Kenan Doğulu ve Merve Boluğur – Murat Dalkılıç ise diğer favori ünlü çiftler arasında.

eÇift üyelerinin %70’i Sevgililer Gününü romantik ve eğlenceli bir gün olarak düşündüklerini belirtirken %30’u kutlanması gereksiz olan bir gün dedi. Anket katılımcılarının %52’si Sevgililer Gününde evlenme teklif etmeyi düşünebileceklerini söylediler.

Anket sonuçlarına göre Türkler sevgililer günü için kesenin ağzını açmaya hazır! Katılımcıların %44’ü sevgililer günü için 300TL ve üzeri bütçe ayırırım derken, %25’i 50-100TL arası, %18’i 100-200TL arası, %13’ü ise 200-300TL arası bütçe ayırabileceklerini söylediler.

Sevgilinize ne alırdınız diye sorulduğunda %30’u kıyafet, %27si parfüm, %23’ü takı , %20si ise sevgilisine özel tasarımını kendi yaptıkları bir hediye vermeyi tercih edeceklerini belirttiler.

İdeal bir Sevgililer Günü programı sizce nasıl olmalı diye sorulduğunda ise; ankete katılan eÇift üyelerinin %33’ü güzel bir restoranda yemek, %28’i birlikte romantik bir seyahate çıkmak, %27 evde sevgilisine özel bir yemek hazırlamak, %12’si ise konser, tiyatro, sinema gibi bir kültür sanat etkinliğine katılmanın en güzel program olduğunu söyledi.

‘Sevgililer Gününde yalnız olmamak için birine buluşma teklif ettiğiniz oldu mu?’ diye sorulduğunda eÇift üyelerinin sadece %13’ü Sevgililer Gününü yalnız geçirmemek için birine buluşma teklif ettiklerini söyledi.

eÇift Hakkında

Elit Teknoloji Hizmetleri İnternet A.Ş.’nin Türkiye’de kurduğu internet şirketi eCift.com, sunduğu sanal platformda bilimsel araştırmalara dayanan kişilik analiz testi ve yenilikçi eşleştirme sistemi (İdeal Çift Metodu) sayesinde uzun vadeli, mutlu ve ciddi bir ilişki arayan bekar üyeleri bir araya getiriyor. 2011 yılında sermaye yatırımcısı 3TS CapitalPartners’ın Cisco Büyüme Fonu’ndan 3 milyon Euro yatırım alan eCift.com, yaklaşık 5 milyon kullanıcısına hizmet veriyor