Aşk

Yeni tanıştığınız biriyle yakınlaşmanızı sağlayacak öneriler

Yeni bir insanla tanışmak her zaman heyecan vericidir. Üstelik karşınızdaki insanla duygusal bir ilişki kurmak ve onu daha yakından tanıma niyetindeyseniz yeni taktiklere ihtiyacınız olabilir. Çünkü tanışmanın ilk evrelerinde midede oluşan kelebek uçması hissinden dolayı kimi zaman gözden kaçan ayrıntılar olabilir. Sonradan pişman olmamak için önerilerimize kulak verin.

Biliyoruz hiçbir şey yapmadan saatlerce konuşmak, sesini duymak ya da öylece varlığından mutluluk duymak istiyorsunuz. Ancak bu harika hissinde zamanla normale dönmesi gerekiyor. Artık bir ilişkiye başlayacaksanız birbirinizi daha da detaylı tanımanızın zamanı gelmiş demektir.

1.       Birlikte bir kitaba ya da diziye başlayın

Çok çalışıyor ve kendine zaman ayıramamaktan şikayet eden biriyseniz bu öneri tam size göre. Kendiniz için yapacağınız bir aktiviteyi ister birlikte ister aynı anda ama farklı mekanlarda yapabilmek. Bunun içinde sanıyoruz ki en uygunu birlikte bir kitaba ya da diziye başlamak. Bu sayede kitabın ya da dizinin hakkında konuşurken karşınızdaki kişinin zevklerini ve hoşlanmadığı detayları da öğrenebilirsiniz.

2.       Birbirinize kimselere anlatmadığınız özel bir şeyi anlatın

İki kişinin arasındaki bağı özel kılan detaylardan belki de en önemlisi, birbirlerine mutlu anılar vermek kadar gizli yanlarını da göstermektir. Hayatta başımızdan geçen bir olay, bir anı ya da kimselere anlatamadığımız bir hayalimiz mutlaka olmuştur. Siz de birbirinize bu tarz bir şeyi anlatarak karşınızdaki kişiye değer verdiğiniz mesajını verebilir hem de aranızda gizli bir bağ oluşturabilirsiniz.

3.       Hoşunuza giden yönlerini takdir edin

Sürekli olarak eleştirilmeye alışmış bir toplumun bireylerinden mutlu olmasını beklemeyin. İçinde doğduğunuz aile, etkileşimde olduğunuz toplum ya da gruplardaki insanlar bunu yapmıyor olabilir ama siz yapın. Yani karşınızdaki kişinin beğendiğiniz yönlerini takdir edin. Hem sizin hem de karşınızdaki kişinin yaşam kalitesinin zamanla nasıl arttığını göreceksiniz. Unutmayın yapıcı sözler, sağlıklı bir ilişkinin temel taşıdır.

4.       Bir araya geldiğinizde telefonlardan uzaklaşın

Sanıyoruz ki artık tüm dünya olarak en büyük sorunumuz teknolojik aletlere bağımlı olmak. Ve bu bağımlılıktan doğan iletişim sorunları. Öyle ki artık insanların çoğu zaman ilk buluşmalarında bile ellerinden telefonlarını düşürmedikleri için bazı ilişkilerin başlamadan bittiğini bile düşünür olduk. Siz siz olun, bir araya geldiğiniz her gerçek zamanın ve dakikanın keyfini çıkarın. Kapatın o telefonları.

Tabii hala yalnız olanlar için son kuralımız geçerli değil J Onlara önerimiz yeni ve çok özel bir insanla tanışmak istiyorlarsa eÇift mobil uygulamasını indirmeleridir. Akıllı telefonunuza kolayca ve ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz eÇift uygulaması sayesinde yeni insanlarla kolayca tanışabilirsiniz. Mevcut bir eÇift üyeliğiniz varsa üyelik bilgilerinizi kullanarak uygulamaya giriş yapabilirsiniz. Dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde mesaj, gülümseme ya da ısınma turu daveti yollayarak hayatınızın aşkını aramaya devam edebilirsiniz. Haydi, aşk için acele edin.