Aşk

Soğuk havada sevgili ile yapılabilecek aktiviteler

Yeni bir yılın neredeyse ilk ayını yarıladık. Aramızdan yepyeni, mutlu ve huzurlu bir aşka yelken açanlar, evlenenler ve hatta belki de ilk çocuğunu kucağına alma sevincini yaşayanlar olmuştur. Hala yalnız kalanlar için çözümü en sona sakladık. Çünkü yeni bir aşka yelken açan ve aşk için çabalayan çiftlere sunacağımız önerilerin onlara da ilham olmasını istiyoruz. Bizimkisi biraz mutluluk bulaşıcı olsun isteği 🙂

Havalar oldukça soğudu. Güneş neredeyse bize yüzünü bile göstermez oldu. Haliyle parklara çıkıp şöyle çimlere uzanayım, şehrin manzarası güzel bir yerinde oturup el ele çay içelim ya da yazlık masalar atılmış bir mekanda akşam yemeği yiyelim dediğimiz günler artık epey uzakta kaldı. Varsa yoksa soğuk ve üşüyen eller. Ama her şeyin olduğu gibi mevsimlerin de kendine has güzellikleri ince noktaları var. Önemli olan bu anların keyfini çıkarabilmek. Siz de sevdiğiniz kişiyle kış aylarının soğuk günlerinde bu aktivitelerle aşkın keyfini çıkarabilirsiniz.

1.       Birlikte ne kadar çok tiyatro, sinema ve ev daveti varsa koşun.

Kış ayları kültürel ve sanatsal gelişim için var olmuş bile olabilir. Cidden, o soğuk havalarda evden çıkmak isteseniz bile yine sıcak, elinizin yüzünüzün titremediği bir alan ararsınız. Harika bir oyun seyretseniz ya da ikinizin de yüreğinizi ısıtacak bir film izleseniz fena mı olur? Üstelik ortak arkadaşlarınız çoksa ve onların evlerindeki toplantılara katılma imkanınız varsa işte o zaman yeni bir aşk tadından yenmez.

2.       Dans kursuna yazılın

Çoğu insan Türkiye’de ne dans kursu allah aşkına diyebilir. Onlar desinler. Hayatta bir hobi edinmekten daha güzel bir şey varsa o da hobiyi sevdiğiniz insanla birlikte yapabilmektir. Kim bilir belki düğün davetinizde ilk dansınız için de alıştırma yapmış olursunuz. İşte bunlar hep kısmet!

3.       Dev bir puzzle alın, birbirinizin sabrını sınayın 🙂

Yapboz denilen şey çoğu zaman gerçek bir ruh dinlendirme, eğlence olarak sunulur. Doğru olduğu kadar gerçek bir sabır işidir de. Ve bir ilişkinin uzun ömürlü olmasında sevgi, saygı ne kadar önemliyse sabır da o kadar önemlidir. Onun için gidin sevdiğinizle adeta mercekle bulunacak kadar küçük parçaları olan bir puzzle alın. Birlikte oluşturacağınız ilk eserinizi bitirdiğinizde artık evinize tablo mu yaparsınız o size kalmış bir iş 🙂

4.       Her zaman klasiklerin iyi olduğunu unutmayın

İsteyen klişe desin, isteyen çok abartılmış romantizm. Klasikler her zaman iyidir. Siz sıcacık bir battaniye alın ve sevdiğiniz kişiyle ister film izleyin, ister kitap okuyun. İnsanın ruhuna iyi gelen bir insanla vakit geçirmesinden, sessizliğinde bile mutlu olmasından daha kıymetli hiçbir şey yoktur.

Evet geldi sıra hala yalnız olanlara ve yeni yıla da yalnız girenlere. Aslında en çok siz özlediniz bir sevginin sıcaklığını biliyoruz. Yazın bir umut havanın güzelliği ile moralleri yüksek tuttunuz, sonbahar tam bir hüzün. Kış ise yalnız ve soğuk geçiyor. Ama gelin daha önümüz bahar. Şimdi eÇift’e ücretsiz üye olarak ilk adımı atın. eÇift’in size en uygun adayı önerebilmesi için testimizi tamamlayın. Yıllardır aradığınız, hayallerini kurduğunuz aşkı eÇift’te bulun. O zaman baharda neler yapabileceğinize yine hep birlikte bakarız. Ama artık zaman kaybetmeyin ve ertelemeyin. Çünkü aşk eÇift’te başlar.