Aşk Kalp Çarpıntısı

Neden aşk için hemen harekete geçmelisin?

Aşk, sanki sonsuz bir boşlukta sürekli olarak uçmak gibi değil midir? Ve daha binlercesi…Herkesin aşk için söyleyebileceği milyonlarca cümlesi var. Aşk hakkında iyi ya da kötü deneyimleri var ama hepsinin sonunda insanı hayata bağlayan bu harika duygu için şimdi harekete geçmelisin. Neden mi? Biz de sana kendi nedenlerimizi sıraladık!

Aşkın çiçekli, böcekli midende kelebek uçmalı evresini artık zaten hepimiz ezberledik. Hepsi de harika anlar. Evet arada bir yeni aşık olmuş yakınlarımızdan, arkadaşlarımızdan illallah edip mesajlaşmalarına, telefonu önce sen kapat demelerine, hiç olmadıkları kadar süslü, bakımlı ve hayat dolu olmalarına takılıyoruz. Her şeye rağmen bunların harika anlar olduğunu bilerek elbette. Ve çoğu zaman aşkı kaybettiğimizde -hadi itiraf edelim- bu klişe diye dalga geçtiğimiz her anı özlediğimizi, kıskandığımızı hissettiğimiz için yapıyoruz biraz da. Ama artık harekete geçme vakti!

Harekete geçmelisin çünkü zaman sonsuz olsa da senin için değil. Bir tane hayatın var ve bir gün eninde sonunda biteceğini biliyorsun. Ne demişler hayaller değil, anılar biriktir. Eğer hala ölmeden önce yapılacak listen yoksa ona hemen şunu ekle. Bir insanla mutlu olmaya dair tüm hayallerini gerçekleştir çünkü zamanın kısıtlı!

Harekete geçmelisin çünkü sen insansın ve sevilmeye, dokunulmaya ihtiyacın var. Hayatının en kötü zamanlarından birini düşün. Ölecekmişsin gibi hissettiğin, canının çok acıdığı. Sonra da seni seven birinin gelip seni teselli etmek için sarıldığını düşün. İşte sırf bu nedenle kendini çok berbat hissettiğin anda sana sarılacak bir yol arkadaşı bulmalısın.

Harekete geçmelisin çünkü hayat sadece okullar bitirmek, kariyer sahibi olmak, çok para kazanmak ve geleceğini güvence altına almaktan çok daha fazlasıdır. Sahip olduklarının başkaları ile paylaşmadıktan, başkalarının mutluluklarına vesile olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok. Ve tüm bunlara sahip olmaya çalışırken aslında hepsinin iyi ve huzurlu bir yaşam için olduğunu anlamak için sahip olduğun en kıymetli şeyin sevgi olduğunu anlaman gerekiyor.

Harekete geçmelisin çünkü kendine yaşayacak bir niçin bulan insan hayattaki tüm neden ve nasıllara dayanabilir. Sen sevdiğin insan için yaşarsın, diğeri sevdiği insan ve ondan dünyaya getirdiği çocuklar için, ailesi için. Herkes evlenecek, çocuk doğuracak ya da aile kuracak diye bir kaide yok. Bunu insanlara dayatmak zaten eninde sonunda mutsuzluk getirir. Ancak insan mutlu olmayı, birisini sevmeyi istemeyi düşlerken onun için çaba harcamazsa da mutsuz olur.

Siz en iyisi hayatı boyunca deneyerek ne kaybederim ki diyen insanlardan olun. Mutlu olmak için yola çıkarsınız kim bilir belki hayatınızda ufkunuzu açacak bambaşka bir şeyle karşılaşırsınız. Yeni, farklı ve hiç tanımadığınız bir insanın hayatına dahil olmak gibi mesala. Ya da rutinlerinizden, hayatınızın karmaşasından uzaklaşır, kendinizi anlatırsınız sadece. Sevmeye inanın çünkü yaşamak zor bir oyun!

Eğer harekete geçmeye karar verdiyseniz de aşkı doğru, güvenilir ve sizin gibi mutlu olmak için çabalayan insanların olduğu yerde arayın. Hemen www.eCift.com ‘a ücretsiz üye olun. Profilinizi oluşturun, bilimsel ideal çift metodu ile hayallerinizi unutulmaz anılara dönüştürecek o kişiyle şimdi tanışın. Çünkü aşk eÇift’te başlar!