Aşk Kalp Çarpıntısı

Aşk varsa mucizeler de var!

Mucizelere artık inancınız kalmadı mı? Ya da yok artık bu sadece filmlerde olur dediğiniz olayların gerçek olabileceğine dair inançlarınızı yitirdiyseniz, tekrar düşünün deriz. Neden mi? Çünkü Fırat ve Gülin’in aşkı tam da mucize denilecek bir hikaye.

Aynı semtte doğup büyüyen, farkında olmadan aynı okullara giden, aynı sokaklarda dolaşan iki insandı Fırat ve Gülin, üniversiteye giden serviste başlayan arkadaşlıklarına kadar. Birbirlerini tanıdıkça çocukluklarını neredeyse farkında olmadan yanyana geçirdiklerini anlayan genç çift, asıl şoku ise her ikisi de 1 yaşındayken çekilmiş fotoğraf karesine  tesadüfen girdiklerini anladıklarında yaşadı.

Düğün törenlerinde misafirlere izletecekleri videoya koymak için çocukluk fotoğraflarını karıştıran çift bu harika süprizle karşılaştı. Yani kelimenin tek anlamıyla kader ağlarını örmüştü.

Sizi bilmeyiz ama biz hep söylüyoruz aşk bir mucizedir. Onu nerede ve nasıl bulacağınız belli olmaz. Bazen eski bir çocukluk fotoğrafında bazen de bir tık ötenizde. Haydi sizde kendi mucizenizi aramaya hemen www.eCift.com ‘da başlayın. Aşksız kalmayın!

Haberin kaynağı için bknz : Radikal Gazetesi.