Aşk Kalp Çarpıntısı

Bay Doğruyu Bulduğunuzu Nasıl Anlarsınız?

Bunca yıl mutluluk denen o kavramı hep uzaktan izlediniz. Hayatını romantik komedi tadında yaşayan çiftlere içten içe bilenip durdunuz ve hala hayatınızın erkeği diyebileceğiniz o Bay Doğruyu bulamadınız mı? Ya da bulduğunuzu düşündüğünüz birisi var ve emin mi olamıyorsunuz? Dert etmeyin doğru kişinin o olduğunu anlamak için sadece çok küçük ayrıntılara ihtiyacınız var. Peki nedir bu ayrıntılar?

Her şeyden önce onu hala bulamadıysanız umutsuzluğu bir kenara bırakın. Evrenin bir yerinde sizi bekleyen ruh eşinizin olduğuna ve bir gün mutlaka tanışacağınıza dair inancınızı yitirmeyin. Gün gelip de onunla tanıştığınızda karşınızda tam olarak bir erkek varsa, onu kaybetmeyin. Ve onunla mutlu olmak için elinizden gelen her şeyi yapın!

1.       Size pencere önündeki menekşeymişsiniz gibi bakıyorsa

Gerçekten insanın yalan söylemeyen, yalan söylemeyi bile beceremeyen tek yanı gözleridir. Eğer karşınızdaki kişi size baktığında kendinizi özenle bakılan pencere önündeki bir menekşe gibi hissediyorsanız, sakın tereddüt etmeyin. Bay Doğru tam karşınızda!

2.       Küçük şeyleri önemseyen bir erkek yanlış insan olamaz

Romantizmi yaşadığınızı hissetmek için dev bütçeli bir Hollywood film setinde olmanıza gerek yok. Eğer karşınızdaki kişi sizi çok küçük hediyelerle, ince davranışlarla mutlu edebiliyorsa o insan sizi gerçekten önemsiyor demektir. Mesela sizinle market alışverişine gitmek için bile can atması, çantanıza küçük notlar bırakması ya da günlük rutin işlerinizde size yardım etmek için elinden geleni yapması. Mükemmel aşk bazen bu kadar küçük ayrıntılarda gizlidir.

3.       Sizi güldürüyorsa ona gülümsemeye devam edin

Espri yeteneği zekanın ürünüdür. Ve zeki bir adam her zaman iyi fikirdirbir seçimdir. Karşınızdaki erkek sizi güldürebiliyor, yanaklarınızı gülmekten ağrıtacak hale getiriyorsa o erkeği kaybetmemek için siz de çaba gösterin. Çünkü kolay bulunmuyorlar  🙂

4.       Centilmen bir erkek kibar ve anlayışlıdır

Kadınlara kötü davranan, kaba ve onları kendinden küçük gören bir erkeği kim hayatında ister ki? Oysa sevgiyle büyümüş, annesinden bir kadına nasıl davranması gerektiği konusunda çok iyi dersler almış bir erkek her zaman bay doğrudur. Burada bahsedilen centilmenlik elbette sandalyenizi çekip oturtması ya da arabanızın kapısını açması değil. Karşısındaki kadının duygularını anlayabilen, empati yeteneği güçlü ve kadınlara duygusal ya da fiziksel şiddet uygulamamasıdır.

Saydığımız bu birkaç nedenin dışında elbette Bay Doğru diyeceğiniz kişinin diğer özelliklerini siz belirlemelisiniz. Tüm bu özelliklere sahip olmasının yanında sizinle o kişinin kimyasının uyuşması, aynı yöne bakabilmek ve kişiliklerinizin çatışmaması da önemli faktörlerdir.

O yüzden hala doğru insanı arıyorsanız ve bulamadıysanız belki de onu arama biçiminizi değiştirmelisiniz. eÇift’in bilimsel ideal çift metodu testini çözerek kendinize en uygun kişiyi aramaya ne dersiniz? Haydi hemen şimdi www.eCift.com ‘ a ücretsiz üye olun; bay doğruyu bulup mutlu bir hayata merhaba deyin.